Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקצרה

מספר רכב נבדק ברשם המשכונות 0 ונמצא שהוא ממשוכן לטובת בנק

ראיתי פרסום על הרשיומט שאפשר לקבל מידע על עברו של רכב.

באתי הכנסתי מספר רכב + ת.ז של בעל הרכב (ת.ז קיבלתי מרשם המשכונות)

בקיצור הוא כותב לי שעליי להעביר כרטיס אשראי של בעל הרכב.

איזו שקיפות - חבל"ז

הדעה האישית שלי שצריכים לפתוח את מאגרי המידע האלו כדי למנוע רמאויות (כמו רשם המשכונות)

התקשרתי למוקד של הרשיומט לשאול למה זה ככה - "פרטיות"

מה אם אומרים

פורסם

רק בעל הרכב יכול להוציא את הרשימה. זה הגיוני, בכל זאת אין לך לצורך לדוגמא לברר מה העבר של הרכב שלי. אם אני ימכור לך תוכל לבקש ממני לגשת איתך ולהוציא את הרשימה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
רק בעל הרכב יכול להוציא את הרשימה. זה הגיוני, בכל זאת אין לך לצורך לדוגמא לברר מה העבר של הרכב שלי. אם אני ימכור לך תוכל לבקש ממני לגשת איתך ולהוציא את הרשימה

אתה צודק - אבל אפשר להפחית מידע אישי על המוכר -

אפשר לקבל כמה ידיים עבר האוטו.

סוגי בעלויות - פרטי, ליסינג, וכו

ק"מ שעבר האוטו.

כדי למנוע מעשי נוכלות צריך לפתוח את המאגר - כמובן בלי מידע אישי רב על מוכר הרכב

פורסם

מעשי נוכלות? בעל הרכב מגיע איתך, מעביר את הכרטיס אשראי שלו ( אתה מסתכל שהכרטיס שלו ) ומקבל רשימה, מה הבעיה? מול העיניים.

לפניי כן תבדוק ברשם משכונות תשלם כמה שקלים והינה, אתה מכוסה. אם ירצו לעשות עלייך קומבינה? יעשו אותה ובגדול וגם אם אתה מבין בתחום, הרבה נופלים בדברים הכי קטנים.

פורסם

השירות החדש מאפשר לקבל מידע על הרכב ללא צורך לגשת למשרד הרישוי.

מוכר ישר (וחכם) שאין לו מה להסתיר ומעוניין למכור את הרכב במהירות - יוציא את הפלט הזה על חשבונו כחלק מהכנת הרכב למכירה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...