Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. הרכב משנתון 2005 ועבר עכשיו 100 אלף ק"מ. יש לי איבוד מים קטן שניראה כאילו בא בין הראש לבלוק, אבל רק בצד ימין של המנוע (היכן שיושב הטרמוסטאט) ואילו מצד שמאל המנוע נקי ויבש.

אני מבקש לדעת, עד כמה שניתן מהמידע הזה, האם מדובר אכן בראש שהולך להתפגר או במשהו אחר?

307 (1).jpg

307 (2).jpg

307 (3).jpg

פורסם (נערך)

גם אני חשבתי כך, ונסעתי ליתר בטחון למוסך, אבל הוא אמר שהוא בטוח שמדובר בראש מנוע.

היות ואני לא סומך על המוסכים באופן עיוור, יש עוד דעות? ניסיון?

אגב - היכן לרכוש טרמוסטאט איכותי באזור המרכז?

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
  • ספונסר פורום
פורסם

הנזילה לא מהראש. זה מטעה. צריך לחדש את האטימה של בית התרמוסטט וזה פותר את הבעיה

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

פורסם

חזרתי לעדכן.

ובכן כן מדובר בראש מנוע, לצערי.

בית הטרמוסטאט הוסר והכל היה נקי ויבש; הראש הוסר ואכן מה שהתגלה לא מלבב במיוחד, אם כי לא במצב נוראי. רוב הסיכויים שליטוש כמה מאיות יעזור כאן ולא יצטרכו לבצע גם מילוי חומר.

במיקרה פריצת האטם של הראש וזליגת המים היא בצד של הטרמוסטאט.

ואני הייתי כל כך בטוח שמדובר בטרמוסטאט. וכל כך שמחתי.

לא נורא.

מצד שני הרמתי ראש ממש בזמן לפני שהמים חדרו לתאי השריפה, תהליך שכבר כמעט הגעתי אליו - השטח של הצילינדרים מלמעלה מגלה הכל.

תודה לכולם על העזרה.

פורסם

היה לי בדיוק אותו הדבר,נזילה מבית תרמוסטט,אבל אם אתה אומר שזה ראש מנוע,זה בהחלט מעניין.

אז כמה עולה כל התענוג הזה של הרמת ראש ואטימה מחדש ?

• תוכן חדש...