Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי סיאט איביזה חדשה וקיבלתי איתה unit מסוג WinCE s100.

לאחר חיפושים באינטרנט הבנתי שיש למערכת גישה ל- 3G ו-WIFI.

פניתי לרדיו מילאנו-המתקינים של צ'מפיון מוטורס על מנת לברר למה המערכת לא מגיעה עם האינטרנט

וקיבלתי תשובה שצמפיון מוטורס דרשו מהם לא לתת גישה לאינטרנט (?!?!) וזאת ממש חופצה,

שילמתי על המוצר ועוד מונעים ממנו לנצל את כל היכולות שלו ?!.

בכל אופן הרצתי חיפושים באינטרנט ומצאתי בחור שמוכן לעשות את העידכון(אנדרואיד 4.03) ודורש 500 ש"ח,

לדעתי זאת הגזמה ואני לא מוכן לשלם על עידכון שעורך דקה סכום שכזה.

החיפוש נמשך והגעתי למדריך של KoTix שמסביר איך לשדרג לאנדרואיד :

http://kotixworld.blogspot.it/2014/01/s100-to-s150-conversion-convert-wince.html

החיסרון שאת חלק מהמדריך לא הבנתי ואני לא רוצה להסתכן ולגרום ברייק ל- Unit.

מישהו מכיר חנות/בן אדם שיודע לעשות את השידרוג לאנדרואיד 4.03 במכשיר הנ"ל במחיר הוגן ? או לחליפין מדריך בעברית..

תמונה של המכשיר :

xmnktjmdk4jh.jpg

פורסם

ידידי תיזהר,

המכשירי WIN CE האלה לא חזקים במיוחד(לרוב מעבד חלש ומעט RAM),

היא סוחבת יפה WIN CE אבל ברגע שתעמיס עליה מפלצת כמו אנדרואיד הביצועים יהיו בהתאם..

ובאוטו זה נורא מבעס.

ממליץ לך לוותר ואולי להחליף את הROADROVER בתוך הWIN CE באחד שכן תומך באינטרנט,

יש מלא מדריכים באינטרנט.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אם אתה לוקח את הסיכון המחושב לך על זה. רק תהיה בטוח איזה גירסא של מערכת יש לך ואם אין לך שתי ידיים שמאליות אין סיבה שזה לא יצליח לך. WORST CASE SCENARIO זה שאתה קונה מערכת פיוניר חדשה ב 1500 ש"ח.

פורסם

hodi16 -אני גם באותו הסיפור כמוך, נראה לי מופרך המחיר הזה.

מישהו מצליח הבין אם עושם את שדרוג מה קורה לם אופצית מצלמ הרוס והניווט של איתוראן?

לא ראיתי אף אחד מדגים ב- s150 שילוב לרוורס שמפעיל אוטומטית את המצלמה.

מכיוון שהכל השתנה לתצוגה של אנדרואיד עדיין ניתן לשלוט בהגדות כמו -s100? למשל שליטה בטון הלחיצה או צבע הלדים?

השלה הכי חשובה - אפשר לשים ווייז?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני גם ישמח לשדרג את המכשיר שלי רשום שיש לו מעבד A8 כפול ליבה

וההבדל היחיד בין S100 לS150 זה המערכת הפעלה נטו

אשמח אם מישהו יעלה מדריך מסודר איך לשדרג בלי לקבל ברייק

• תוכן חדש...