Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אז לאחר שהזמנתי מטען לרכב של אנקר, המוצר הבא:

http://www.ebay.com/itm/321455902709?_trksid=p2050601.m570.l4467&_trkparms=gh1g%3DI321455902709.N19.S2.M-31972.R2.TR2

וממש לא התלהבתי ממהירות ההטענה, קראתי על מטען שמקבל תגובות מעולות בחו"ל וכנראה בהתאם גם המחיר.

מצרף לינק מאיביי. אני לא יותר מדי מבין בכל חברות המשלוחים כמו BUY2USA אז אשמח לעזרה ממי שמבין והמלצה איך לרכוש את המטען עם דמי משלוח הכי נמוכים.

תודה

http://www.ebay.com/itm/NEW-Scosche-reVOLT-USB242M-Dual-12-Watt-2-4A-USB-Rapid-Car-Charger-/271493598426?ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123

פורסם

האנקר אמור לספק עד 4.8A.

מה אתה מנסה להטעין שלא נטען מהר?

תבדוק גם את הכבל.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בדקתי 2 כבלים מקוריים של מטען ביתי וכבל אחד מקורי של מטען רכב סמסונג. באפליקציה רואים זרם כמו שאמור להיות וכמו שמראה בבית אבל בבית זה בערך אחוז לדקה ובאנקר בערך 2 אחוז ב3-4 דקות...שבמצטבר זה הרבה

פורסם

או שהכבל שלו פשוט עשוי מחוטים דקים מאוד - כבל זול, לא סתם.

חוטים עבים יותר == פחות התנגדות == יותר זרם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

משהו פה לא מסתדר לי, אותו כבל, מראה אותו זרם ומטעין בפועל בפי 2 זמן?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ניסית לשלוח הודעה למוכר לבירור אופציית משלוח לישראל (מוכרים שלא מציעים אופציה בתור ברירת מחדל) או משלוח בעלות זולה יותר?

לא פעם מוכרים ב-Ebay מוכנים לבצע הוזלה על דעת עצמם ולחלופין מבררים אפשרויות שילוח עם חברות שילוח נוספות.

פורסם

אני חושב שפחות מפי 2, אבל בהחלט הרגשתי לאחר מספר טעינות (ולא אחת!) שהאנקר מטעין לאט יותר. ושוב, למרות שבאפליקציה הנתונים זהים.

בדקתי גם במספר נסיעות לא קצרות, ראשלצ-חיפה, ובדקתי עם שני כבלים שלקחתי מהמטען הביתי

כך שגם לי מוזר...אנקר אמרו לי שיתכן ונפלתי על סדרת יצור לא טובה וזיכו אותי, וכמו כן גם ביקשו את המספר הסריאלי של המטען.

בינתיים נוספה להתלבטות מפלצת נוספת למתעניינים:

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00LJK4HE0/ref=redir_mdp_mobile?keywords=car%20charger&qid=1412447336&ref_=sr_1_23&s=electronics&sr=1-23

פורסם

קניתי של Belkin מאיביי, עובד מצוין ומטעין מהר כמו הקיר.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אתה יכול למצוא את המוצר בכ-19$ ומשלוח חינם בארה"ב - לשיפיטו.

מישפיטו - $1 עמלה + משלוח לישראל (תלוי בגודל ובמשקל של החבילה. אני מניח שפחות מ $7). אם אתה יודע את המימדים, פה יש מחשבון:

http://calculator.shipito.com/en/#/

משלוח בשיפיטו יעלה לך 2.4$ תוסיף לזה עמלה של 1$ והגעת לסה"כ עלות משלוח של 3.4$.

פורסם

המשלוח תלוי בגודל החבילה ובמשקלה. אתה יודע אותם?

אגב, כבר נתקלתי במוכרים "נחמדים", שארזו לי מוצר קטן יחסית בקופסא גדולה (ואפילו לא טרחו למלא את החלל בניילון בועות וכדומה) וייקרו לי מאוד את המשלוח ארצה.

:turn-l:
פורסם

כן בודק באמזון מוסיף עוד ס"מ לכל משתנה ומחשב. ככה עושה בכל ההזמנות הקטנות מאיביי בנתיים טפו*3 אין טעויות.

אבל אמזון בעייתים עם האריזה שלהם ובד"כ החבילה יוצאת הרבה יותר גדולה מהחישוב.

פורסם

m3x7r3m3

תוכל לתת את הדגם המדויק או לינק מדויק? כי האמת שחבר קנה פה בארץ את הבלקין והוא גם לא הרשים כל כך

Rnb

איך הצלחת להגיע ל2.4?

תוכל לצלם את המסך? כי לי יצא בסביבות 7 אם זוכר נכון

• תוכן חדש...