Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא כל כך מבין במנוע וחלקיו, אבל אני חושב שזיהיתי את הגלגל והרצועה של מדחס המזגן, זה הגלגל שיכול להסתובב על צירו כזה בתוך עצמו נכון? תעצרו אותי כאן אם אני טועה, אבל במידה ואני לא, וזה באמת הגלגל של המדחס של המזגן, אז למה הוא מסתובב לי גם כשהמזגן כבוי? זו תקלה?

פורסם

פולי המדחס יסתובב בכל מקרה ע"י המנוע בעזרת הרצועה, המדחס עצמו כולל קלאצ' שמעביר את התנועה של הציר למדחס עצמו או מנתק אותו ונותן לציר להסתובב חופשי.

פורסם

מעולה, תודה על התשובה המהירה!

ואם אנחנו כבר בנושא, כשאני מדליק מזגן בעשר דקות הראשונות (בערך) אין רעשים מיוחדים מעבר לרעש של עוד מדחס שעובד, אבל לאחר מכן מתחילים מעין רעשי תקתוקים כאלו שנובעים ישירות מהמזגן כי אם אני מכבה זה נעלם. כמובן שאם אדליק מיד לאחר שכיביתי הרעשים יחזרו מידית ולא רק לאחר כמה דקות..

בגלל כל זה אני נוטה להניח שהבעיה היא לא הרצועה הזו שמסובבת אותו, למרות שככה זה נשמע מתוך הרכב, אחרת הרעשים היו מתחילים מידית בכל פעם..

הגיוני? אמור להיות כך? יש מה לעשות? אשמח לעזרה הרעש הזה מחרפן אותי!

פורסם

בהודעה הראשונה היה ארבע לפנות בוקר, ועל הצפייה הראשונה קיבלתי אחלה תגובה.

עכשיו אמצע היום ומעל 100 צפיות ואף לא תגובה אחת?..

• תוכן חדש...