Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הרכב מיצובישי סופר לסר 97 ידני לאחר ההסבה.

יש בעיה שאני מתקשה להעביר לראשון בקושי אני מעביר את הידנית כאילו יש משהו סותם את ההעברה.

זה לא תמיד אבל זה מטריד. ויש עוד דבר לפעמים בהעברה בין שני לשלישי אני שומע רעש בגיר וזה גם קורה בהילוכים אחרים.

האם כאן הגיר לא תקין ב100% או יש בעיה אחרת?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יכול להיות שהגיר שהותקן מפירוק עם סנכרונים לא תקינים, יכול להיות שהמצמד שחוק או עם בעיה כלשהי ולא מפריד טוב, אבל הייתי מתחיל מהחלפת השמן לאחד איכותי בצמיגות המומלצת על ידי היצרן, כי יכול להיות ששמו לך סוג שמן לא נכון ממותג נחות

Miata ND2

פורסם

אם שמו לך שמן לא טוב שלא בצמיגות המומלצת על ידי היצרן, ההבדל יכול להיות שמיים וארץ ובעצם ההחלפה יכולה, בתקווה , לפתור את הבעיה.

Miata ND2

פורסם

75-90 לדעתי, ולחנות שמעליי יש שמנים טובים ,בקש ממנו שמן איכותי בצמיגות המתאימה.

אם סנכרונים לא תקינים, מדובר בהליך של שיפוץ גיר או החלפתו.

Miata ND2

פורסם

כתבתי GL4 בלבד, לא כן? יש מכוניות שכתוב 4 או 5. יש מכוניות שכתוב 4, ואז אין לשים 5 כיוון שייתכן מצב שחומרים הנמצאים לפי תקן GL5 יתקפו מתכות רכות בתיבה.

לא יודע אם זה איכותי או לא, אני לא מכיר, אבל זה בפירוש לא מתאים, גם בגלל הצמיגות וגם בגלל התקן.

פורסם

אין הרבה הבדל בין 75W80 ל 75W90, אפילו עדיף 75W80 על פני 75W90. שמן 80W90 לטעמי פחות מומלץ.

שמן שעומד בתקן GL-5 עלול לעשות בעיות בהעברת ההילוכים ולכן עדיף למצוא שעומד רק בתקן GL-4.

השמן שאבי מחנות חלקי החילוף הציע לך הוא שמן טוב שמתאים לרכבך.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...