Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. מבקש את דעתכם המלומדת על בדיקה שביצעתי היום - הרכב הוא סוזוקי ליאנה 2005, 1600, רמת גימור GLS. יד 1 מפרטי, 143000 ק"מ.

הריג'קטים הם אלה:

-מנוע, מערכת קירור,מערכת דלק, הצתה: בלאי פנימי, רעש מערכת תיזמון ושסתומים, שריפת שמן, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים.

-סרן קדמי ומערכת היגוי: זוית ציר אחורי פגומה, סטיות הגה, נזילת שמן הגה.

-שילדה: כיפוף/נזק לפגוש (יש לציין שזה פגם שראיתי והמוכר דיווח עליו, הפגוש קצת משוחרר בצד ימין. נלקח בחשבון.)

-צמיגים: צמיגים קדמיים ואחוריים פגומים.

-העברת כח: שמן כההבלאי דסקיות הילוכים.

כל השאר יצא תקין.

הבוחן אמר לי אח"כ שלדעתו הרכב במצב טוב, וקריטי רק להחליף 4 צמיגים וכיוון גלגלים אחורי. השלדה ושאסי נקיים, ללא תאונות.

חוץ מזה הרכב שמור, חוץ מכמה שריטות חנייה, המנוע נראה נקי, המוכר טיפל בזמן, כל 15K, הראה לי קבלות.

כרגע הוא רוצה 230000.

מה דעתכם? יש דברים ספציפיים שצריך להביא בחשבון ליישור קו אחרי הקנייה (במידה ותתבצע..)?

תודה מראש.

פורסם

לדעתי הרעשים מהשסתומים והקורוזיה זה כסת"ח, ניראה לי שהבדיקה סה"כ יפה לרכב שכמעט 10 שנים על הכביש.

רק להחליף צמיגים, לבדוק עובי רפידות וצלחות בלימה,לבדוק מתי בוצע טיפול אחרון ומתי הטיפול הבא וזהו, לסגור עיסקה אחרי קיזוז מהמחיר אם לא קיזזת.

פורסם

230000 זה קצת הרבה לליאנה, אולי פאביה, אבל לא סוזוקי. אני מניח שהתכוונת ל-23000.

מכל מקום - אם הוא אמר לך שהרכב טוב, אבל בטופס חושך מצריים - גש למוסך מתמחה ותבין מה המצב האמיתי של הרכב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שאר המכלולים עובדים - 4 חלונות חשמל, המזגן מרגיש בסדר גמור,לוח מחוונים בסדר. פליטה בסדר, אורות בסדר, מצבר בן כמה חודשים.

המחירון של לוי יצחק 25200.

פורסם

לדעתי בדיקה טובה,ק"מ טוב,עם דברים הגיונים לרכב בן 10,הייתי בודק במוסך את עניין נזילת שמן ההגה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוקיי, קיבלתי. נטיית הלב שלי היא כן לקחת את הרכב, הרגיש לי טוב, גם מעבר "רך" מהבאלנו האהובה שהזדקנה, אני נשאר במשפחה.. נשאר רק לנהל מו"מ על המחיר הסופי, נקווה שנגיע להבנה.

פורסם

23000 זה המחיר אחרי מו"מ, התחיל מ24500, אחרי שראה שאני רציני הסכים לרדת ל24000, אחרי הבדיקה סיכמנו ,בעיקר בגלל עלות הצמיגים הסכים לרדת ל23000, מחיר שהוגדר כרף עליןן לתקציב שלי והיה מקובל עלי. אני לא מתמקח גדול לצערי,והבן אדם היה כנה ורציני איתי לאורך כל הדרך אז הסכמנו על המחיר, נראה לי הגיוני. ביום ראשון סוגרים עסקה!

פורסם

מנוע, מערכת קירור,מערכת דלק, הצתה: בלאי פנימי, רעש מערכת תיזמון ושסתומים, שריפת שמן, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים.

וגם בלאי דיסקיות של הגיר זה דבר שרושמים בכל בדיקה,יש לי הרגשה שגם אם יכניסו לבדיקה רכב חדש מהחברה יכתבו את הדברים האלו.

על פניו הבדיקה נראית בסדר גמור.

פורסם
23000 זה המחיר אחרי מו"מ, התחיל מ24500, אחרי שראה שאני רציני הסכים לרדת ל24000, אחרי הבדיקה סיכמנו ,בעיקר בגלל עלות הצמיגים הסכים לרדת ל23000, מחיר שהוגדר כרף עליןן לתקציב שלי והיה מקובל עלי. אני לא מתמקח גדול לצערי,והבן אדם היה כנה ורציני איתי לאורך כל הדרך אז הסכמנו על המחיר, נראה לי הגיוני. ביום ראשון סוגרים עסקה!

זה מחיר בסדר , העניין בכל הסיפורי קנייה האלה הוא, לא להראות התלהבות ולחץ, להגיע בקטע של , סבבה , שמענו נחליט בבית , המחיר הוא סביר + , כמובן בהנחה שישנם אקזמפלרים פחות שמורים ממה שמצאת ביד 2 , למה המחיר סביר + ? מכיוון שהרכב בגדול שמור.

צא מנק' הנחה שגם אם מצאת "מציאה" אחרת והבנאדם יוריד לך עוד 2000 ש"ח, זה עלול לחזור אליך בקרוב.

כמובן שגם כאן , שום דבר לא מובטח .

שיהיה בהצלחה ותחזור לעדכן אחרי בקניה ב"ה.

פורסם

תתחדש!

רק תשים לב, בדגם הזה יש למזגן נטייה להרעיש(במידה ולא בדקת) וזה מעצבן ברמות.

הממיר הקטליטי נוטה לעשות בעיות- עלות שיכולה להגיע עד לסביבות ה-2000 שקל.

פורסם

לדעתי המחיר בסדר ביחס למצב הרכב. סך הכל אין לך הרבה מה להשקיע ביישור קו לפי מה שאני מבין. שים סט צמיגים טובים, בדוק מתי בוצע טיפול אחרון וסע לשלום :).

• תוכן חדש...