Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנת 2008, מנוע 3600 4 הילוכים - מיושן כמיטב המסורת האמריקאית.

מד הקילומטרים מורה על 75000 בלבד.

נסיעה רגועה גורמת להחלפת ההילוכים להיות מורגשת בצורה מעצבנת מאוד, רק בנסיעה מהירה המצב נהיה חלק יותר.

מה יכולה להיות הבעייה ברכב שעוד לא הגיע אפילו ל-100K ואמור להיחשב לאמין למדי?

בברכה,

יונתן.

[email protected]

פורסם

הייתה לי בעיה דומה בלה-סייבר , יש לי כמה שאלות :

1. האם החלפת ההילוכים יותר טובה כשהרכב קר / בתחילת נסיעה ?

2. בכל ההילוכים אתה מרגיש את ההחלפה ?

3. "

מורגשת בצורה מעצבנת מאוד" אתה מתכוון למעין "בעיטה" ?

4. אתה מזהה נזילות שמן גיר ?

פורסם

האם בוצעה החלפת שמן ( נוזל ממסרה ברכב ) בתנאי השימוש בישראל , רצוי לבצע כל כ 4-5 שנים וכ 60.000 ק"מ .

במידה ובוצעה החלפה - כדאי להכנס למוסך לממסרות אוטומטיות לבדיקה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אפשר רק לנסות להחליף שמן גיר ופילטר, גם אם לא חסר (אם אפשר לבדוק בכלל בתיבה שלך). אחרי זה נשאר רק לשפץ את הגיר, למרות ששמעתי על חומרים שיכולים לפתור בעיות במערכות הידראוליות למיניהן אז אפשר לנסות גם אותם קודם, אם יש בארץ.

פורסם
אפשר רק לנסות להחליף שמן גיר ופילטר, גם אם לא חסר (אם אפשר לבדוק בכלל בתיבה שלך). אחרי זה נשאר רק לשפץ את הגיר, למרות ששמעתי על חומרים שיכולים לפתור בעיות במערכות הידראוליות למיניהן אז אפשר לנסות גם אותם קודם, אם יש בארץ.

לא הייתי רץ לשיפוץ כל כך מהר .

• ספונסר פורום
פורסם

יש לבדוק תומכי מנוע עליונים.

במידה וקרועים תהיה החלפת הילוכים מלווה במכה.

אורן

פורסם

תודה רבה על כל ההתייחסות.

מעבר ההילוכים אינו קשור לטמפ' האוטו - הוא תמיד לא חלק כשבא לו להציק ולעיתים מתנהג כמו "ילד טוב".

לא מזהה נזילה בשום צורה או דרך.

ונעבור לחלק הכואב -

בהתחשב בעובדה שאני מטפל אך ורק בUMI ושזול הוא לא שם המשחק שם, מה סדר העלויות של הדברים שהוזכרו כאן כגון תומכי מנוע עליונים, שמן גיר, פילטר ושאר ירקות? יכולתי כבר לקנות רכב נוסף כזה עם עלויות הטיפול השערוריות והמרובות שלו.

בברכה,

יונתן.

[email protected]

פורסם

אני מבין שפעם הוא כן "דופק" ופעם לא .

תצטרך לפתוח את המכסה חיישנים של הגיר (מצידו של הגיר) ולבדוק אותם .

פורסם

היום שמתי לב לתופעה נוספת.

בכל לחיצה על הברקס אני מרגיש כאילו משהו מקבל מכה בידית ההילוכים, ממש בתוך הידית בחלק שמחזיקים - כמו נקישה כזו.

האם יש קשר לבעייה? רעיונות נוספים לאור ההתפחות?

בברכה,

יונתן.

[email protected]

פורסם
היום שמתי לב לתופעה נוספת.

בכל לחיצה על הברקס אני מרגיש כאילו משהו מקבל מכה בידית ההילוכים, ממש בתוך הידית בחלק שמחזיקים - כמו נקישה כזו.

האם יש קשר לבעייה? רעיונות נוספים לאור ההתפחות?

בשביל להרוס גיר של אמריקאית צריך כישרון מיוחד קשה מאוד להרוס גיר אמריקאי! במיוחד לרכב כמו שלך.

בכל מקרה אם אתה מרגיש נקישה בזמן ברקס לדעתי זה התושבת גיר, כדאי לבדוק. גם אצלי לאחר שהייתי מאיץ ועוזב את הגז הייתה מכה, אז התושבת גיר הייתה קרועה, עלה לי 400 שקל כולל עבודה והתושבת מיבוא מחו"ל

Buick La Sabre 2002 V6 3800cc

• ספונסר פורום
פורסם

כן, זה מקל על האבחון, בוודאות תומכי מנוע קרועים, תחליף את העליונים והתקלה תעלם.

אורן

• תוכן חדש...