Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני נשוי ויש לי תינוק קטן.

אני מחפש רכב בפעם הראשונה, וזקוק ליעוץ.

התקציב שלי עומד ע"ס של 15000 ש"ח. וגמיש גם ליותר, אם זה נחוץ.

אני מחפש רכב אוטמטי (לצערי, לאשתי אין רשיון לידני), שלא זולל דלק, חלפים לא יקרים והוא אמין.

ומצד שני שיצליח לסחוב בעלייה כשהוא מלא והמזגן עובד. מעדיף רכב קטן שלא תופס הרבה חניה.

הנסיעות שלנו באמצע השבוע בעיקר קצרות ועירוניות, ורק בסוף שבוע

נסיעות גם בינעירוניות (שבתות אצל ההורים וכו'). שנינו סטודנטים.

חשבתי ממש על הגולף 1.6 בין השנים 2001-2003, אבל הבנתי שהחלפים שלה מאד יקרים, למרות שאני באמת אוהב את הדגם הזה.

ומשמועות על הגטס היא לא יודעת לסחוב, והסיריון התא מטען שלה קטן מידי.

שמעתי על הפאביה, האיביזה? מה אתם אומרים?

עוד הצעות?

תודה רבה רבה

פורסם

הגטס דווקא סוחבת טוב מאוד, במיוחד אם אתם רק זוג ותינוק.

הייתי ממליץ לך על פונטו ספייס, הרכב זול, חסכוני ומרווח.

מה שכן, חובה לעשות להם בדיקה ולראות שהכל או לפחות הרוב תקין, מכיוון שבתקציב כזה לא פשוט לקנות רכב יד שניה שהוא מטופל כמו שצריך, צריך הרבה סבלנות.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

שלום וברוכה הבאה לפורום. קצת התפזרת בקטגוריות, גולף היא משפחתית ולעומת זאת גטס סופר מיני.

הגולף לא זריזה בכלל עם גיר אוטומט. ממליץ לך לקרוא את המדריך שכתבתי ומופיע בחתימה שלי, זה יעזור לך להתכוונן על קטגוריה מסויימת בהתאם לדרישות שלך.

פורסם

הגטס נוסעת בסדר גמור,החל משנת 2006 המנוע קיבל תוספת כוח וניהיה חסכוני יותר,צריך לבדוק אם בתקציב שלכם. כנסת אחת ממודל 2006,כמו כן חפשו רמת איבזור gls/gli.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עדיפות מ2006 עם מנוע 1.4,תבדוק ביד 2 אם יש משהו בתקציב.

הספייס עברה מתיחת פנים ב 2005 אבל מכנית זהה לשנים לפני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...