Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ושקט,

אני מעוניין לשכפל מפתח של פאביה דור שני, מבלי שיכלול את השבב והשלט, כלומר רק הגולם כדי להיכנס איתו לים.

האם ניתן טכנית לבצע זאת? ואם כן, אשמח להמלצה למקום שעושה זאת באזור עפולה שלא דרך היבואן.

תודה!

פורסם

באיביי הגלמים כוללים את השלט עם הקפיץ, או שלט בלי קפיץ - אבל כוללים שלט בכל מקרה והמחיר בהתאם.

אני צריך רק את הגולם, משהו בסגנון של המפתח של הדלת כניסה לבית של רב בריח - חלק שנכנס לצילינדר, ופלסטיק בראש המפתח כדי לאחוז בו. משהו שלא ייהרס במים.

למנעולן אין גולם מתאים? אני צריך להביא לו גולם? זה משהו מיוחד?

פורסם

אם ממילא אינך מתכוון להשתמש בשלט, או שתפרק ממנו את הלהב או שתפרק ממנו את הלוח האלקטרוני או שתיכנס איתו קומפלט למים - גם ככה אינך מתכוון להשתמש בו אז זה לא אמור להפריע לך שהוא נדפק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש פתרון יותר מהיר מלחכות חודש עד שישלחו לי באיביי?

אתם יודעים מה? יש בעלי מקצוע שמתעסקים בזה באזור המרכז? אני נמצא שם לפחות פעם בשבוע אך לא עם הרכב שלי אלא עם רכב חברה. אקח את הסיכון. תודה רבה.

פורסם

פאר המנעולים פ"ת.

יעשו לך מה שרק מתחשק .

תתקשר לפני כן - תקבל את כל התשובות בטלפון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפי מה שהבנתי שכתבת, האם זה לא בעייתי מטעם הביטוח להשאיר את המפתח מוחבא באוטו?

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

זה יותר בעייתי מבחינת הביטוח אם יגלו שהמפתח היה זרוק על החוף, וגנבו אותו ביחד עם כל התיק. מקרה קלאסי ל"רשלנות לקוח" או משהו כזה שינסו להלביש העיקר שלא לשלם.

וכבר לא גונבים את הרכב הזה, מדובר בשקרים של הביטוח כדי להעלות את מחיר הפוליסה.

פורסם

יש לי גולם שמתאים ל VAG למסירה.

ואם תרצה יש לי בית גמור של מפתח מתקפל, תוכל לשכפל ולהכנס עם זה חופשי לים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

פיתרון זול: שקית ניילון אטומה (אם בא לך להשקיע יש גם תיקים וארנקים, בכל הגדלים, נגד מים).

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...