Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא , לא זה מה שקרה, כיבוי הנורית לא הביא למצב שבגלל הכיבוי הרכב עבר בהצלחה את הטסט.

אוקיי, אבל אם הלקוח מגיע למבחן הרישוי עם נורית דולקת הוא לא היה נפסל במיידי ? כי לפחות אצלי בשני הטסטים האחרונים,בדקו את העניין בשתי עמדות שונות ..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)
התושבה שלי לא מודייקת ?

כתבת אותו דבר רק חפרת יותר

התכוון שהתשובה שלך היא המדוייקת ולא שלי ..

זה יותר מבסדר בעיניי,שבעל מקצוע מומחה מסביר כאן את הסיבות לדברים בצורה מורחבת יותר.

היום זה לא נוגע לרכב שלי מחר זה כן יהיה.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם הרכב נמצא בחולון, אני חושב שראיתי את הרכב הזה במסגרת חיפושיי לבן משפחה..

בדיאגנוזה שלי הנורה שדולקת היא בעיית מזרקים שאופיינית לרכב הזה והרעידות שהרגשת הם תוצאה של תושבות מנוע וגיר קרועות.

בהצלחה.

פורסם
נורת צ'ק אנג'ין בצבע כתום בהחלט לא מחייבת לרוץ למוסך .. אך גם לא אומרת להזניח את התקלה למשך 4 שנים, כמו שנאמר פה תקלה מהסוג הזה יכולה ליהיות שטותית ביותר, אבל דבר זה מלמד אותך על התייחסותו של אותו אדם לרכב שלו.. תסלח לי אבל אני פשוט מתעצבן, אחרי זה שואלים למה שוק הרכב נראה ככה בישראל פשוט ביזיון, זה שהרכב רועד לדעתי, אם הרכב רועד במצב עמידה, הטורים לא מיוצבים, אני זוכר הייתה לי את הבעיה פעם ברכב של העבודה, וזה לא משהו רציני.

עוד פעם קרה לי שנדלקה לי הנורה הזאת, ברכב סיאט איביזה, ואלו היו הפנסים האחרויים שנשרפו. אך לפי המצב שאתה מתאר. אם אתה עוד מתכנן לקנות את הרכב אפילו שבהערכה גסה ממש לא מומלץ, תשאל את הבנאדם על כמה טוריפ הרכב נמצא המצב עמידה.

בניוטרל הטורים נורמאליים לחלוטין - בסביבות ה 1K , אך כאשר משלבים הילוך הם קצת יורדים לכיוון בין ה800 ל900 (עשיתי סיבוב על הרכב)

פורסם
התושבה שלי לא מודייקת ?

כתבת אותו דבר רק חפרת יותר

........

זו התשובה המדוייקת:

-- תוכנת המחשב של טויוטה שמוציאה קוד תקלה של ממיר, מחמירה הרבה יותר מהדרישות של הטסט, כלומר ברוב רובם של המקרים ולמרות שנורית התקלות דולקת וקוד התקלה הינו של צורך בהחלפת ממיר, הרכב אינו מזהם ונמצא במקום בטוח בסקאלת התוצאות של בדיקת זיהום האוויר.

התכוון שהתשובה שלך היא המדוייקת ולא שלי ..

.....

Dan-idin - תעבור שוב על התגובה שלי והפעם קצת יותר לאט.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...