Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

יש לי טלפון אחד ליד המחשב שמחובר לHOTBOX, כך שגם האינטרנט וגם הטלפון אצלי בחדר. מה שאני צריך זה שיהיה טלפון במקום אחד נוסף בבית, והטכנאי אמר לי שאקנה שלוחה. מההסבר שלו חשבתי ששלוחה זה איזה מכשיר שמאפשר קליטה מהBOX שאצלי בחדר [ממ"ד אם זה משנה] ואל חדר אחר. כשהלכתי לחפש באינטרנט ראיתי ששלוחה זה פשוט טלפון רגיל. נוצר אצלי בלבול.

בסופו של דבר, יש לי בחדר טלפון אלחוטי של HISNESE ואני צריך שיהיה לי בחדר נוסף [מרוחק] עוד טלפון נייח [לא משנה של איזו חברה, אך שיהיה עם כפתורים גדולים, אנשים מבוגרים]. מה אני יכול לעשות?

האם אני פשוט קונה טלפון שהוא שלוחה בלבד ומחבר אותו לשקע החשמל?

האם כל מכשיר יעבוד? או שאני צריך לקנות שלוחה מסוימת?

האם בכלל צריך לקנות מערכת שלמה חדשה של בסיס+שלוחה?

האם יש אפשרות שאצלי יישאר אלחוטי ובחדר אחר חוטי [זה לא העניין של החוט, פשוט לחוטי יש כפתורים גדולים מאוד ופונקציה של דיבורית. יותר מזה לא צריך].

אם ישנן שאלות שאני שואל לא נכון [או לא שואל] זה מחוסר ידע, אז אנא מכם, תקנו אותי והוסיפו כל הסבר שתרצו.

תודה לעוזרים.

סופ"ש נעים.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה טלפון נוסף מאותו דגם שיש לך שמתחבר אלחוטית לתחנת העגינה של הטלפון הקיים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

אם יש לך בחדר השני, בו אתה מעוניין למקם טלפון נוסף, שקע טלפון פעיל של אותו הקו, אז לא משנה מה אתה קונה - חוטי, אלחוטי או דגם המכשיר. לטלפון חוטי לא צריך שקע חשמלי.

שלוחה לטלפון קיים, כפי שכתבו לך, חייבת להיות זהה לחלוטין לטלפון הקיים, כולל דגם מדויק של המכשיר. והבסיס חייב לתמוך בכמה מכשירים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תבקש מהוט לחבר את כל הטלפוניה בבית,הם עושים לעצמם חיים קלים.

אם יש לך נקודת טלפון בממ"ד אז החיבור זו עבודה של 5 דקות

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

או תבקש להתנתק מהוט

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם מדובר בשלוחה קוית קלות ההתקנה תלויה בתשתיות שיש בבית: אם יש קוים סלולים זה עניין של כמה דקות. אם יש צנרת וצריך לסלול קוים - זה עדיין עניין פשוט. אם אין צנרת תקשורת לכל החדרים צריך לסלול את הקוים - ואז מדובר בחוטים חיצוניים ומעבר דרך קירות\פתחים, כולל קידוח (אלא אם אתה מתכוון לחצוב בקירות ולהעביר צנרת חדשה).

האופציה השניה היא להתבסס על טלפון אלחוטי. במערכות DECT יש אופציה שנקראת GAP. עליך לבדוק אם היא קיימת בטלפון שיש בידך, כי אם התשובה חיובית תוכל לרכוש טלפון שלוחה נוסף (לא חייב להיות מאותו דגם או אפילו יצרן, התנאי הוא תמיכה ב-GAP) - ולבצע צימוד לבסיס הקיים. מדובר בפעולה לא מורכבת, ההוראות נמצאות בספר ההוראות של המכשירים. אם הבסיס אינו תומך ב-GAP קנה ערכה חדשה עם 2-4 מכשירים ניידים. שים לב שכל מכשיר צריך בסיס טעינה, אבל רק הבסיס הראשי צריך חיבור לקו הטלפון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אחלה. תודה לכל העוזרים. החכמתי מאוד.

אנסה לבדוק אם יש תמיכה בGAP למכשיר שבידי ואם לא פשוט ארכוש בסיס+שלוחה [או כמו שהטכנאי קרא לזה: מפקד וחיילים].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

אם אין תמיכה ב-GAP קנה סט עם 2-3 שלוחות (יש סטים עם עד 4 מכשירים, עד כמה שאני זוכר GAP תומך בעד 5, אבל זה מנבכי הזכרון ולא ידע מבוסס) - כך תבטיח לעצמך ערכה של טלפונים תואמים בלי צורך בפרוצדורות זיווג עם יתרון של סוללות טריות.

תביא בחשבון שעלול להיות קושי לקנות שלוחה לבד - נדמה לי שמדובר במוצר נדיר בחנויות בארץ - אבל אולי תוכל למצוא ברשת עם מגבלת זמן ההמתנה להגעת המשלוח.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה שנית.

מישהו מכיר מערכת בסיס+שלוחה שבו לפחות אחת מן השלוחות היא טלפון חוטי. אני שואל כי אני רוצה שיהיה מכשיר עם כפתורים כמה שיותר גדולים [בשביל מבוגרים]. מניסיוני, האלחוטיים אינם מספקים והיו לנו כבר כמה כאלו.

פורסם

שלוחה לא יכולה להיות קווית,אתה צריך קו פיזי ואז לחבר לו טלפון קווי,אם אין בעיה שיהיה טלפון קווי בממ"ד קנה מפצל ל 2 מכשירים ושים את הבסיס והקווי מחוברים ל hot

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

יש כל מיני ערכות - ביניהן כאלה שבהן יש שפופרת אלחוטית אבל בסיס גדול עם אפשרות לחייג ממנו (כפתורים גדולים). עם זאת - זה יהיה תמיד הבסיס הראשי, כלומר החיבור של HOT צריך להיות בחדר של ההורים.

אופציה נוספת - קנה להם טלפון סלולרי ייעודי למבוגרים - יש כאלה של DORO (יקרים יחסית לתכונות), או, אם מדובר באנשים עם קצת יותר יכולת טכנית, כל סמארטפון בעל מסך גדול יוכל להציג לוח מקשים (וירטואלי) גדול. צריך לבדוק גם אפשרות של חייגן חיצוני מותאם למבוגרים - לאורנג' יש ממשק ייעודי לאוכלוסיה זו המותקן על מספר דגמי סמארטפונים.

• תוכן חדש...