Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בבעלותי פיאט טיפו 94 הזרקה חד נקודתית 1.4 ליטרים בנזין חביבה ומקרטעת

לא מזמן הלך לעולמו מנוע הצעדים והתחילו בעיות כמו, הרכב לא מניע במזג אוויר קר, ה

רכב נכבה בלחיצה על הבלם, קפיצות של- "כאילו הרכב נחנק"

ומן הסתם סל"ד לא יציב; עולה למעלה ואז יורד למטה והרכב עומד להכבות ואז שוב עולה למעלה וכן הלאה.

היום קיבלתי את מנוע הצעדים שלי, הרכבתי ואיפסתי מחשב ניהול הצתה.

אך עדין, הרכב לא בדיוק הפך למכונה משומנת שטורפת את הכביש...

כרגע הבעיה שמציקה לי יותר מכל זה הקפיצות של הרכב שמורגשות מאוד בהילוך שני.

המכות מרגישות כאילו מישהו לוחץ מהר על הגז עד הסוף ועוזב במהירות וככה עד למשיכת הקלאץ

או האצה איטית שגם בה המכות מתגברות עד שמפסיקות או עולים הילוך.

אז לא מזמן גם שבק האלטורנטור חיים והוחלפו צינורות דלק וזרוע ימין ברכב.

אני אשמח לעצות או תיאוריות ל-מה גורם לכך?

פורסם
...... קפיצות של- "כאילו הרכב נחנק"

........המכות מרגישות כאילו מישהו לוחץ מהר על הגז עד הסוף ועוזב במהירות ........

רכב נחנק מביא לתחושה מסויימת ומתבטא מקצועית בבעיית הזנת דלק - לחץ דלק / ספיקה או אגזוז סתום.

רכב ש"כאילו מישהו לוחץ מהר על הגז ועוזב במהירות" מתבטא בתופעת החטאת ניצוץ במערכת ההצתה.

שתי תופעות שונות לחלוטין. אחת ההגדרות שלך כנראה לא באמת נכונה או שיש שתי בעיות נפרדות ואני בספק לגבי האחרון של שתי בעיות נפרדות.

תתכן בעיה אחרת.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי, מצאתי אדם שהיה מתקן רכבים כאלה במוסך מורשה אי שם באירופה. הוא חפר לי ברכב כמה שעות

ויצא בדיאגנוזה שה-Potentiometer (שזה בעצם הרכיב שמודד את זווית המצערת ולפי זה מחליט על כמה דלק יגיע) עשה את שלו לאחר 20 שנה.

יש רק בעיה אחת...הרכיב הנ"ל אינו ניתן לטיפול שכן הוא מכוייל במפעל ואין אפשרות לתקנו וכל פירוק יכול רק להחמיר את הבעיות. האם יש פיתרון פרט למציאת גוף הזרקה חדש?

• תוכן חדש...