Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזון סופר פרימיום לכלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה.. יש לי גורה חדשה בת 4 חודשים. כבר 3 שבועות אני נותן לה אקאנה גורים והצואה שלה רכה מדי לטעמי.

האם יכול להיות שהקיבה עדיין לא רגילה וצריך לתת לזה עוד זמן? השק עומד להיגמר וזה אומר שאני צריך חדש ולא רוצה לקנות סתם.

חשבתי על מריק (אותו מחיר כמו האקאנה גורים) האם יש משהו מומלץ בין הבקר לכבש? האם שניהם מתאימים לגורים? שניהם אותו המחיר.. (אגב, מה זה ALS)?

• תגובות 385
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ALS=ALL LIFE STAGES

ז"א שאין גיל או גזע למזון הזה.

בכל מקרה, למריק כבר יש בארץ מזון גורים.

באופן אישי, ממליץ מאוד על המריק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
העברתי את הכלבה למזון טבעי ובינתיים אנחנו עוד מעט חודש בתהליך...

בהצלחה, אנחנו כבר 11 שנים מאכילים ככה, 2 כלבים קטנים אז יוצא לנו כמה שקלים בחודש לכלב, אם יש שאלות מוזמן לשלוח הודעה

פורסם

הכלבה אוכלת כבר כמה חודשים מזון טבעי ושנינו מבסוטים. פעם ראשונה שאני רואה אותה מלקקת את השפתיים, כשאני לוקח לשים אוכל בקערה (רק זה שווה הכל).

אני מאכיל את הכלבה בביודוג וכרגע מגוון רק מהמתכונים שם - זה קל, אבל טיפה יקר ( על איכות ושירות משלמים - מקובל ).

יוצא לי בין 50 ל-80 ש"ח יותר בחודש וזה בסדר מבחינתי.

עכשיו יש טרנד כזה של אוכל טבעי..לא מקנא בבעלי חנויות לציוד בע"ח, אם זה יתפוס חזק בהמשך.

פורסם

כבר שנה וקצת עם ביו דוג והכלבה בעננים. נראית מעולה והפרווה מבריקה.

תוספות בכל ארוחה של בטטה, גזר, סלרי, קישוא. כל אלו מבושלים ומעבר זריז עם בלנדר ידני.

אני מוסיף לה את הירקות כי היציאות שלה היו קשות מידי כשהייתה רק עם ביו דוג.

בנוסף היא מקבלת כל בוקר כפית של זרעי צ'יה, כפית שטוחה של כורכום וכפית גדושה של שמן קוקוס.

אוכלת יותר טוב ממני הילדה.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אשמח לשמוע על הביו דוג

אתם מאכילים רק בזה או מוסיפים עוד משהו?

נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שיש להם את המתכון ומחירון

לדוגמא אם עושה חישוב לכלבה שלי, יוצא היא שוקלת 10 ק"ג ביום צריך להאכיל כ- 200 גרם זה יוצא חודשי 6 ק"ג(לפי הנתונים מהאתר)

אם אני מחשב חודשי זה יוצא 24 ק"ג בחודש שעלות חודשית יוצא בסביבות 500 שקל

ואם אני לוקח מזון יבש לדוגמא קנין קוויאר יוצא עלות חודשית 300 שקל

האם זה באמת שווה את ה 200 שקל הנוספים?

אני משתמש כרגע במזון מתחלף - זה אומר כל פעם קונה משהו אחר

אבל מהמזון האחרון יש ריח רע מהפה ופרווה מסריחה

אשמח לשמוע האם האוכל באמת משפיע על שני הדברים האלה

ואיך אפשר למנוע את הריחות מהפרווה ומהפה

תודה

טל.

פורסם

1.לכלב בריא וחסר אלרגיות למזון מעובד, מזון טרי הינו פינוק ותמיכה באג'נדה של הבעלים, אבל הכלב יכול להסתדר מעולה גם עם מזון יבש טוב ואיכותי.

לכלבים שכן מראים סימני אלרגיה, אפילו קלים מאוד, כמו ליקוק אובססיבי של כפות ידיים, ריח גוף, גזים, נשירה, התגרדויות וכו', מדובר בלא פחות מפיתרון פלא מעולה.

כל התסמינים הביזאריים נעלמים תוך כמה ימים.

2. הבנתי איך הגעת ל 6 ק"ג חודשי, לא הבנתי איך ה 6 הזה פתאום קפץ פי ארבע ל 24 ק"ג.

התבלבלת וחשבת ש 6 ק"ג זה שבועי? כי זה לא.

3. לא חייבים אפילו את ביו-דוג, אני מכין לכלבה שלי מזון טרי, פעם בחודש ניגש לאיטליז, קונה:

3 ק"ג בשר בקר טחון- 33 ש"ח לק"ג, 100 ש"ח סה"כ.

1 ק"ג כבד+לבבות עוף מעורב - 33 ש"ח.

2 ק"ג מעורב של גזר, דלעת, ראש פטרוזיליה, דלעת - 15 ש"ח.

חולט קצרות את הירקות החתוכים לקוביות להקלת הזמינות בעיכול.

מערבב הכל ביחד בקערה גדולה, מחלק בשקיות סנדביץ למנות עפ"י משקל רצוי (200 גרם) ומקפיא, מה שנותן לי 20 מנות בעלות של כ 150 ש"ח (מה שמביא לחישוב חודשי של 225 ש"ח).

חצי שעה עבודה וסגרת את הפינה הזו לחודש שלם.

את המנה היומית אני מתבל כל פעם במשהוא אחר, פעם שמן קוקוס, פעם טחינה גולמית, פעם יוגורט.

הכלבה נראית הרבה יותר טוב, אנחנו לא סובלים מהגזים שלה והיא הרבה יותר רגועה ושלווה, אה, ועוד משהוא חשוב למי שיש גינה פרטית, נפח הצואה יורד בצורה משמעותית מאוד כי הרבה מאוד מתכולת המזון מתעכלת.

מה שאומר שלחודש זה

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על הביו דוג, את האוכל לכלבים שלנו אנחנו קונים אצל הקצב.

מדובר בשני כלבים קטנים (עד 10 קג) והתזונה הזאת משתנה מאוד מאוד בין גודל הכלב אז חשוב מאוד לבדוק ברשת מידע עליה, כי אם תיתן לכלב גדול לדוגמא גרונות עוף זה יכול להיות מסוכן מאוד. חפש בגוגל barf או raw feeding.

בכל מקרה אצלנו הם אוכלים גרונות עוף עם גיוון של איברים פנימיים, ומדי פעם ירקות טחונים.

אנחנו קונים 5 קילו גרונות עוף (עולה בערך 20) ועוד קילו של איברים פנימיים (שעולים בערך 10-15) וזה מספיק לנו לחודש לשני כלבים קטנים.

כל אחד מהם מקבל גרון ליום עם תוספת של איבר פנימי, תפקיד האיבר הפנימי הוא להרטיב את המזון מה שמתבטא בקקי שיוצא יותר בקלות.

את הירקות אנחנו לא נותנים באופן קבוע, אבל כשכן אנחנו מרסקים אותם (ממה שקראתי, בטבע הזאב לא היה אוכל ירקות אלא כשהיה אוכל את הקיבה של הטרף שלו ומכאן אנחנו צריכים לרסק אותם)

פורסם

בישול וריסוק של ירקות מסייע לקיבה הקצרה של הכלב לעכל אותם במהירות הנדרשת,

בפרט בעשבים, כמה שיותר דק וגם מעוך עדיף לטובת ספיגה. כלבים נוטים לאכול בעצמם

כל מיני עשבים לכל מיני מטרות, ואת ההצלחה הכי גדולה אצלנו השיג עציץ לואיזה ובגלל זה יש לנו

כמה כדי למנוע רעיית יתר.

The first one to get angry loses

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
קשה לי להמליץ על אחד מהשלושה, שלושתם שייכים לתאגידי ענק ומשמשים ,נו, איך נגיד את זה בעדינות, פח הזבל של התאגיד.

יש באחת מהחנויות שאתה קונה בהן מזון בשם BRIT?

(שים לב שזה BRIT ולא BRIT CARE)

רכיב ראשון, מינימום 42% עוף. נבחר למזון הטוב ביותר שמיוצר באירופה ב 2014.

עולה בארץ כ 230 ש"ח ל 15 ק"ג.

בטווח המחירים הזה, קשה לי לחשוב על מזון יותר טוב.

שלום בגירה

אני מאכיל את כלבי בהילס (לא הרפואי) ונאמר לי על ידי מספר אנשים וחנויות שזה לא טוב.

בהמשך לעצתך כאן קניתי את ה BRIT וכעת אני עושה חפיפה בין שני סוגי האוכל.

רציתי לשאול אותך, מה ההבדל העיקרי בינו לבין ה BRIT CARE? ראיתי באתר שלהם שזה אותו החברה.

וגם הכלב שלי שוקל בממוצע 25 קילו (קילו לפה או לשם), שזה בדיוק על התפר בין גזע בינוני לגזע גדול.

האם יש חשיבות או המלצה לאיזה מהם לקנות? (לעכשיו קניתי גזע גדול)

אודה מאד לעצתך

בברכה

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מבלי להתייחס לאיכות המזון הזה (אני פשוט לא מכיר), מגוחך בעיניי שחברה שטוענת שהיא "אוהבי חיות? גם אנחנו" דוחפת חזק שני מותגים, יוקנובה, החברה היחידה בעולם שנתפסה על חם בביצוע ניסויים ממיתים בכלבים וחתולים ונוטרה נאגטס, חברה שלפני כמה שנים בודדות הייתה אחראית למות אלפי כלבים ברחבי עולם ועוד סרבה לעשות ריקול לאחר שידעה שכלבים מתים מהמזון שלה.

פורסם

למיטב זכרוני לפני מספר שנים היה אוכל של לאמס שגרם למוות של כלבים, היתה שייכת לפרוקטר. היום יש איזו תביעה נגד חברה של נסטלה גם בנושא. לא ראיתי רמז שהחברה הזו שייכת או יש לה קשר לאחד מהם.

או, אתה מתכוון שהיבואן פסול כיוון שהוא מוכר יוקנובה?

אגב, אמנם לא אוכל מוצלח לדעתי, אבל לא זכורים לי מקרי מוות כתוצאה מיצרני האוכל האלה?

עריכה:

אכן, יוקנובה יחד עם לאמס.

• תוכן חדש...