Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הרכב המדובר גולך MK6 עם HU מקורי.

אני רוצה לצרוב דיסק ולשמוע ברכב, צרבתי בפורמט MP3 ו WMV על דיסק DVD והרכב לא קורא. אני יודע שאם אני אצרוב על דיסק 700 MB באופן רגיל(לא יודע איזה פורמט זה צורב עליו) זה יעבוד, אבל אז אני אוכל להכניס רק 19~ שירים בדיסק.

האם יש אפשרות לצרוב מספר רב של שירים בצורה כזאת שהרכב יקרא?

פורסם

אז כנירא המערכת באוטו שלך היא לא קוראת דיסקים של DVD תיבדוק במיפרט שלה עם קוראת MP3 עם כן אז תצרוב את השירים ב MP3 על דיסק רגיל לא 700 MB ואז הכול צריך לעבוד

פורסם

תצרוב על דיסק 700 מגה פשוט על mp3 ולא כדיסק אודיו תוכל להכניס לפחות 100 שירים באיכות טובה.

מה שאתה עושה בעצם זה צורב כדיסק אודיו ואתה מוגבל ל80 דקות ולא לכמות מגה בייט

פורסם
אז כנירא המערכת באוטו שלך היא לא קוראת דיסקים של DVD תיבדוק במיפרט שלה עם קוראת MP3 עם כן אז תצרוב את השירים ב MP3 על דיסק רגיל לא 700 MB ואז הכול צריך לעבוד

כשאני צורב MP3 על דיסק שהוא לא 700MB זה לא קורא.

תצרוב על דיסק 700 מגה פשוט על mp3 ולא כדיסק אודיו תוכל להכניס לפחות 100 שירים באיכות טובה.

מה שאתה עושה בעצם זה צורב כדיסק אודיו ואתה מוגבל ל80 דקות ולא לכמות מגה בייט

נשמע רעיון טוב, אבל למה זה עובד על דיסק 700MB ולא על דיסק DVD?

תודה על התשובות ד"א

פורסם

מהסיבה הפשוטה שבכדי לקרוא DVD יש צורך בכיול שונה של קרן הלייזר (עינית ספציפית), דבר שלא קיים בנגן שמותאם לתקליטורי CD סטנדרטיים, כמו במקרה שלך. מיותר לציין שאין לך גם מה לנסות תקליטורי Blu-Ray.

• תוכן חדש...