Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! מדובר ברנו מגאן 1.6 ידנית שנת 96. לפי התיאור למכונאי שלי ובדיקה ראשונית שלו, הוא קבע שהבעיה לא בקלאץ' והרוח נושבת לכיוון הגיר. בקרוב אחזור אליו לבדיקה נוספת ומעמיקה ועד אז הייתי רוצה לשאול לדעתכם על הנושא. והאם יכול להיות שמילוי שמן גיר באם חסר, יפתור את התקלה? תודה.

"כל מעשנו בחיים נובעים רק מאינטרסים"

פרידריך ניטשה

האינטרס שלי הוא להעזר באנשים ולעזור להם.

:lol:

פורסם

אם כבר תרוקן את כל השמן גיר ותחליף בחדש, יכול להיות שזה יפתור את התקלה אי אפשר לדעת. וזה בטוח יותר זול מלפרק את הגיר ולשלוח לתיקון.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

ראשית,תודה על התגובה סניר. מה שעשינו כרגע זה את הדבר הבא: היה חסר שמן בגיר מפני שכשפתחנו את פקק הבדיקה, לא נזל שמן. המכונאי שלי הוסיף שמן. הוא אומר שכדאי שאם הבעיה באמת בגיר, כדאי לסוע איתו עד הסוף כי ברכבים ישנים כאלה לא יתעסקו בתיקון הגיר. אשמח לתגובות נוספות בעניין.

פרידריך ניטשה

פורסם

איזה מין רעש זה ומתי בדיוק הוא מופיע ?

כמה שמן היה חסר ?

לגבי תיקון זה תלוי עד כמה הרעש חזק ומפריע לך בנסיעה והאם תיקח סיכון שהגיר פתאום יתפרק ואתה תתקע

פורסם

זה רעש של חיכוך, כך זה נשמע לי לפחות. מופיע רק בהילוך ראשון, כלומר בזמן הורדת הרגל מהקלאץ' ובזמן הנסיעה בהילוך עצמו. הוסף בערך 300-400 מיליליטר עד ששמן התחיל לטפטף חזרה.

פרידריך ניטשה

פורסם

נשמע באמת כמו בעיה בגיר והחוסר שמן הוא לא כזה נורא

תחליט אם אתה חיי עם זה או לא ובכל מקרה אני מציע לפתוח גיר ולראות מה קרה אם אתה הולך על התיקון

פורסם

אז זהו, ביינתיים לא מתכוון לעשות כלום למעט מעקב ותקווה שיחזיק מעמד. אחזור לעדכן אם יחולו שינויים. תודה על התגובה.

פרידריך ניטשה

• תוכן חדש...