Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במוסך ראשון , מתקשר ומבקש הצעת מחיר :

מוסך : מספר רכב בבקשה .

אני : נותן את המספר .

מוסך :670 ש''ח והטיפול כולל החלפת שמן + מסנן + שייבה + נוזל בלמים .

אני : בפליאה שואל , רגע ,לא נדרש טיפול גדול יותר ב 120 אלף ?

מוסך :לא זהו טיפול בינוני ע''פ הספר !

אני : אתם בטוחים ? לא צריך טימינג ? מותחנים ? מצתים ? פילטרים אחרים ?

הם : לא אין צורך , זה בטיפול אחר .

אני : תודה רבה .

במוסך השני - אותו דבר מתקשר ומפנים אותי ליועץ שרות .

מוסך : מספר רכב בבקשה .

אני : נותן את המספר .

מוסך : 1500 ש''ח הטיפול כול החלפת שמן + מסנן + שייבה + נוזל בלמים + מצתים + פילטר אוויר + שירות העברת טסט(זה מתנה בחינם) , כמובן שלא שוכחים לציין שהם שמים שמן מנוע מקורי של טויוטה שניתן להשיג אותו אך ורק אצלהם :roll: כמובן שמחיר הוא אחרי הנחה של 5% על חלקים ו 10% על עבודה .

אני : מספר להם על ההצעה של המוסך הקודם .

מוסך : אנחנו מוסך מקצועי , זה מה שצריך לעשות בטיפול כזה , אנחנו לא רוצים ללכלך על מוסכים אחרים אבל כנראה שאחרי שתגיע לשם לטיפול , ידחפו לך את האלמנט בלי וזלין, אנחנו מוסך ישר ומנסים לדחוף לך את האלמנט בצורה עדינה כבר בטלפון (כמובן שלא במילים האלה בדיוק 8))

אני : תודה רבה .

מה אתם אומרים ? נראה לכם שהמוסך השני צודק ? או שסתם מקשקש בשכל ?

בכל מקרה 670 ש''ח להלחפת שמן ? לא קצת מוגזם העניין ? רבאק עבודה של חצי שעה במוסך עולה לי כמו יום עבודה שלם !!

אני קצת חדש בנושא המוסכים המורשים , עד עכשיו טיפלתי בעצמי ברכבים שהיו לי וכמעט שלא נדרשתי למוסך , בטח שלא מורשה , שמעתי סיפורים שזה יקר , אבל עד כדיי כך ! מרתיח ! אהה ואשמח לקבל הצעה למוסך אחר , מצידי לא מורשה רק שיהיה מקצוען !

פורסם

שוב בפעם המאה העבודה על הטיפול היא לא רק על החלפת שמן אלא על בדיקות בטיחותיות שאורכות זמן

שנית בשביל לקבוע איזה הצעה היא הנכונה יש לבדוק מה בדיוק צריך לעשות בטיפול 120 אלף לרכב שלך

פורסם

עמנואל מה שלומך?

למיטב זכורני הרכב שלך לא באחריות, אתה לא חייב מוסך מורשה, המוסכים המורשים הם בהכרח יקרים יותר מאחרים.

יש המון מוסכים מקצוענים לא מורשים, אישית טיפלתי בזמנו אצל אורן שירותי רכב, הוא בחולון, הייתי מאוד מרוצה. ויש לא מעט כמו שאפט בתל אביב, ומוסך רון גם בתל אביב.

צירפתי לך קובץ

2009_avensis.pdf

פורסם

איזה קטע , בעקבות המלצת דנידין ירדתי לרכב ובדקתי בספר רכב , מצאתי שם בדיוק את הטבלה שהעלת לפה . אני רואה שאכן המוסך השני צדק ונדרש טיפול גדול .

בכל מקרה , בדיוק קראתי פה על מישהו עם קיה 2009 שעשה את קניית החלקים במקום אחד ואת הטיפול במוסך רגיל ויצא עם חסכון של כ 800 ש''ח !!

נראה לי שאני יעשה את אותו הדבר .

פורסם

סתם שתהיה בעניינים - כל פלאג במורשה עולה בערך 160 שקל, בזמנו קניתי בחנות אחרת ב 110 לפלאג. (Denso sk20br-11).

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

טעות שלי שלא רשמתי את שנת הייצור של הרכב , הרכב שלי הוא אוונסיס דור 2 (2007) ושם יש להחליף כל 60K מצתים , הטבלה שהעלו לפו היא עבור אוונסיס דור 3 .

מצרף עבור אחרים את הטבלה מהספר רכב :

2014-05-24 11.44.57.jpg

• תוכן חדש...