Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום , ישנה בעיה מאוד מעצבנת לרכב שלי הוא כולו מוצף בנקודות קטנות בצבע צהוב / כתום כאילו זה חלודה ( רכב שנתון 2012 ) וגם אחרי שטיפה עם סבון הנקודות לא ירדו , מה אפשר לעשות ?

פורסם

פלסטלינה.

לדוד שלי היו גם כאלו נקודות על הרכב מזיהום שפלטו ערובות בתחנת הכוח בחדרה והוא ממש התבאס כי בזמנו הרכב היה דנדש בן פחות משנה, אחריי עבודה מפרחת של כשלוש שעות שעברתי איזה שלוש פעמים על כל חלק הרכב יצא נקינקי כמו חדש.

נסה גם אתה וחזור עם עדכון.

פורסם

הרכב הוא רכב ראשון שלי ואני לא ממש יודע איך משתמשים בפלסטלינה , האם תוכל להסביר לי ולתת לי כמה טיפים בשביל שאני לא יעשה פדיחות ? דרך אגב אשמח אם תגיד איזו פלסטלינה מומלצת לרכב לבן

פורסם

פלסטלינה סינית + חומר סיכוך. תעשה חיפוש, הנושא נטחן פעמים רבות פה. אחרי לימוד קצר באינטרנט תבין איך עובדים איתה. עם פלסטלינה עדינה קשה לגרום נזק לצבע.

פורסם

אני בזמנו קניתי את הערכה של הפלסטלינה של מגווירס, השתמשתי בה כבר משו כמו שבע פעמים והיא עדיין שלמה ולא מתפרקת.

שמעתי שהסיניות מתפרקות לפעמים אחריי שימוש אחד, לא היה לי אבל התנסות איתה.

בצע חיפוש על שימוש בפלסטלינה בטוח שתמצא מספיק חומר על זה.

פורסם

כאלה דברים טוב לראות ביוטיוב,ככה אני למדתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה לא חלודה, לרוב זה מגיע מעצים, או מערים שיש מפעלים באיזור המגורים .. אל תדאג זה יורד עם פלסטלינה, גם לי על הרכב היה

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...