Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

מסך פוג'יקום מזהה באופן אקראי אות HDMI שנשלח מהמחשב. מה זה אקראי? כנראה שלוקח לו כמה דקות להבין שיש סיגנל שנשלח אליו, אבל לא בכל פעם שמניחים לו לחפש הוא גם מוצא סיגנל.

אופן החיבורים הוא כזה: DisplayPort>מתאם DP\HDMI>חיבור HDMI של הטלויזיה.

ניסיתי את הדברים הבנאליים - החלפת כבלים, חיבורים וכדומה. אני לא מצליח למצוא עקביות בפעמים שבהם הטלויזיה כן מראה תמונה מהמחשב. once יש אות, הוא לא נעלם אלא אם הלפטופ מוחשך כדי לחסוך בחשמל או יש ניתוק פיזי של אחד המרכיבים, או אז צריך לקוות שיהיה זיהוי מחדש.

המחשב מזהה אגב את הטלויזיה בכל פעם, באופן אוטומטי.

עזרתכם תתקבל בברכה ובתודה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מחקר מעמיק מגלה שכנראה הבעיה נעוצה בכרטיס הגרפי המובנה מסוג אינטל HD4000, אשמח אם מישהו יוכל לשפוך אור על פתרונות אפשריים.

בלי קשר לבעיה הספציפית שלי, זו דוגמא שניה לכרטיס גרפי כושל שמוציאה אינטל בלי לתת פתרון הולם (אני מנפגעי הכרטיס GMA500 הידוע לשמצה).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

המחשב לא אצלי כרגע, אבל כן, עדכון דרייברים זה משהו שאעשה.

ניסיתי במצב שולחן עבודה מורחב, לא מוכפל, אם זה עוזר...

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...