Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי השמן בטויוטה כמה דברים חשובים

1. ניתן לשים גם 10w40 וגם 10w30 הכי מומלץ 5w30 אתה יכול לראות בדיוק את המפרט ברכב.

2. המדיד בטויוטות קורולה אוריס (אותו מנוע) לא ממש מוצלח. בדרך כלל יש מריחות וקשה לראות את המפלס האמיתי.

מה שכן המנועים הללו צורכים שמן יותר מהרגיל. עד קילו ל5000 קילומטר.

נתקלתי במישהו שהמנוע שלו צרך הרבה יותר ליטר ל1000 קילומטר.

מומלץ לבצע פלאשיג של המנוע ואז לשים שמן חדש ואיכותי.

קח בחשבון שרוב המוסכים המורשים שמים שמן פשוט של חברות מקומיות במחיר מופקע.

פורסם (נערך)

המנועים האלו ממש לא צורכים שמן,אני משתמש ב5W-30 והרכב צורך פחות מחצי קילו בין טיפול לטיפול,ואני עושה כל 10K או כל שנה.

והמריחה על המדיד זה כי הוא הניע את הרכב לפני.

אם הוא לא היה מניע הוא היה רואה את המפלס המדוייק,מה שכן השרוול שהמדיד נכנס אליו קצת צר ולפעמים השמן על המדיד נמרח בזמן שאתה מוציא אותו.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תקרא בספר רכב תקרא שאני צודק..

חוצמזה עצם העובדה שאתה אומר שחסר חצי קילו מטיפול לטיפול זה אומר שהמנוע צורך אצלך לא הרבה אבל עדיין צורך .

שמן בעמרכת סגורה לא צריך לרדת ולו במיליליטר.

במנועים הללו קיימת צריכה שונה בין מנוע למנוע - זה תלוי בהמון גורמים - כגון סוג ואיכות השמן שהשתמשו, קילומטרג וכדומה.

פורסם (נערך)

בכל ספר רכב תמצא שאם הרכב צורך x שמן בתקופה y זה תקין .

אין לי מושג מאיפה הבאת את הקטע של השמן לא שמעתי על זה בחיים וגם לא מהנסיון שלי של 4.5 שנים עם קורולה 2009 בלי טיפת שמן חסרה מטיפול לטיפול ( המפלסים השונים ברכב נבדקים כל חודשיים בערך ועד עכשיו לא נדרשתי להוסיף כלום ).

עריכה אחרונה על ידי itzik_b

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

• תוכן חדש...