Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נשמעטוב מאד,אימפרזה 2 ליטר ידני,הרכב לא יאכל יותר דלק מיונדאי אוטומטי.

הסובארו בגרסה 2.0 אוטומט באמת צמאה,הגיר הידני זה סיפור אחר לגמרי.

בכל מקרה כמו שאמרתי,אין מה להשוות בין שני הרכבים.

אני לא יודע למה אתה כל כך אנטי נגד קיה ויונדאי , אבל לעניין אקסנט משנת 2008 עם מנוע 1.6 היא רכב לא רע בכלל נוסע טוב וגם יחסית חסכוני( עם ה1.4 זה משהו אחר לגמרי) ואת זה אני כותב אחרי שהייתה אצלי בבית אקסנט כזאת שהגיעה ל120k ק"מ ואז הוחלט לחליף אותה ביונדאי חדשה.

אימפרזה 2.0 ידנית באותו מחיר היא דבר שתלוש מן המציאות בטח שעם פחות מ100k ק"מ אלא אם כן מדובר ברכב שהיה אובדן להלכה וחזר לכביש וכל מיני צרות שכאלו.

אם מדובר באימפרזה 1.5 זה יותר הגיוני ועם הק"מ הזה לדעתי כדאי ללכת על זה ועדיין עם לא מעט חשד ( רוב האיפרזות הידניות עברו התעללות)

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

אני עדיין מפקפק בקיומה של אימפרזה 2 ליטר ידנית בישראל.

אשמח להוכחות מצולמות.

רוב האימפרזות 1.5 הידניות נמכרו למורים לנהיגה (והדבר כמובן מצוין ברשיון הרכב ומקבל ביטוי במחיר המכונית), מעטות אלו שנמכרו לידיים פרטיות.

היו אימפרזות בודדות שיובאו ארצה, עם מנועי 1.5, ידניות עם הנעה כפולה, והן כולן הגיעו בתצורת ספורט-וואגון.

פורסם
אני לא יודע למה אתה כל כך אנטי נגד קיה ויונדאי , אבל לעניין אקסנט משנת 2008 עם מנוע 1.6 היא רכב לא רע בכלל נוסע טוב וגם יחסית חסכוני( עם ה1.4 זה משהו אחר לגמרי) ואת זה אני כותב אחרי שהייתה אצלי בבית אקסנט כזאת שהגיעה ל120k ק"מ ואז הוחלט לחליף אותה ביונדאי חדשה.

אימפרזה 2.0 ידנית באותו מחיר היא דבר שתלוש מן המציאות בטח שעם פחות מ100k ק"מ אלא אם כן מדובר ברכב שהיה אובדן להלכה וחזר לכביש וכל מיני צרות שכאלו.

אם מדובר באימפרזה 1.5 זה יותר הגיוני ועם הק"מ הזה לדעתי כדאי ללכת על זה ועדיין עם לא מעט חשד ( רוב האיפרזות הידניות עברו התעללות)

מאותה הסיבה שלך יש אנטי לדברים אחרים..מה יש להבין,זה עדיין לא איראן.

פורסם
אני עדיין מפקפק בקיומה של אימפרזה 2 ליטר ידנית בישראל.

אשמח להוכחות מצולמות.

רוב האימפרזות 1.5 הידניות נמכרו למורים לנהיגה (והדבר כמובן מצוין ברשיון הרכב ומקבל ביטוי במחיר המכונית), מעטות אלו שנמכרו לידיים פרטיות.

היו אימפרזות בודדות שיובאו ארצה, עם מנועי 1.5, ידניות עם הנעה כפולה, והן כולן הגיעו בתצורת ספורט-וואגון.

אתה כל היום מחפש הוכחות מצולמות..חשבתי שרק איתי..זה לא פורום בילוש,כפרוש.

פורסם
אתה כל היום מחפש הוכחות מצולמות..חשבתי שרק איתי..זה לא פורום בילוש,כפרוש.

להבדיל אלפי הבדלות, אני לא מבקש הוכחות מצולמות כדי להוכיח שמישהו טעה.

אני מבקש הוכחה כי זה מעניין אותי. כדי להבין האם באמת מדובר ברכב ייחודי או בעורבא פרח.

ואני לא זוכר שאי פעם ביקשתי ממך הוכחה מצולמת למשהו, או הוכחה למשהו בכלל.

פורסם
מאותה הסיבה שלך יש אנטי לדברים אחרים..מה יש להבין,זה עדיין לא איראן.

עכשיו הבנתי , אתה כנראה תמיד אנטי.

הסתכלתי בהודעות שלך , ובערך אחת מתוך כל שלוש הודעות שלך היא חצופה ברמה של ילד בגנון.

ופה בשרשור אין ספק שהבעת הרבה מהיכולת הזאת .

ולגביי, אם אני רוצה להצדיק רכב מסוים ולכתוב שהוא טוב יותר אני עושה זאת בצורה מכובדת , וגם מסביר למה לדעתי הוא טוב יותר.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
עכשיו הבנתי , אתה כנראה תמיד אנטי.

הסתכלתי בהודעות שלך , ובערך אחת מתוך כל שלוש הודעות שלך היא חצופה ברמה של ילד בגנון.

ופה בשרשור אין ספק שהבעת הרבה מהיכולת הזאת .

ולגביי, אם אני רוצה להצדיק רכב מסוים ולכתוב שהוא טוב יותר אני עושה זאת בצורה מכובדת , וגם מסביר למה לדעתי הוא טוב יותר.

אם מפריעות לך ההודעות שלי אתה מוזמן לא לקרוא אותם..מבחינתי הנושא הוא רכבים ולא אנשים כי זה פורום רכב.

זה עדיין לא משנה את העובדה שלדעתי קיה ויונדאי למרות שיפור מסויים,עדיין רכבים ממש לא מוצלחים במחיר מופקע.

פורסם

גורייד,

לי יצא לראות בעיניים בסובארו אימפרזה 2.0 ליטר סטיישן ידנית (מודל 2007 או 08 נדמה לי) בארץ. הייתה בצבע שחור, וזה היה לפני כמה וכמה שנים, לא יודע אם שרדה והאמת... לא ידעתי שזה כזה רכב נדיר בארץ.:shock:

• תוכן חדש...