Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

המפרט הבא מצוי אצלי ברכב:

מגבר הרץ HE.

הרץ אנרג'י 4 אינץ, קואקסיאלי עיגול לא אליפסה - רמקולים קדמיים.

הרץ אנרג'י 6x9 קואקסיאלים - אחוריים.

שני סאבים הרץ דיאצ'י 10 אינץ'.

מערכת פיוניר מיקס טראקס Mixtrax DEH-5450D.

כרגע הסאבים לא מחוברים ואני מעוניין לדעת איזה מונובלוקים טובים לדעתכם יכולים לשמש אותי?

במגבר 5 הערוצים הקודם שהיה לי, הייתי מחבר את שני הסאבים על אותה יציאה. יש לדעתכם אפשרות שהמונובלוק יחזיק כל אחד ביציאה נפרדת? האם זה כדאי? אם כן, האם תיהיה לי אפשרות לשלוט על חיתוך התדרים?

בנוסף אשמח אם תוכלו להפנות אותי לחנויות טובות או אנשים שמעוניינים למכור.

תודה רבה ושבוע טוב :)!

פורסם

הסאבים הנ"ל מגיעים עם סליל בודד של 4 אום

בחיבור מקבילי של הסלילים אתה אמור לעבוד בהתנגדות סופית של 2 אום

מונובלוק הוא מגבר בעל ערוץ 1 ישנם מגברי מונובלוק שיש בהם כניסה לשני זוגות רמקולים +- +- אך שני הפלוסים והמינוסים

מחוברים בתוך המגבר כך שלמעשה מדובר בערוץ בודד כאשר החיבורים הנ"ל נועדו להקל על חיבור שני סאבים או סאב בעל שני סלילים.

אך עקרונית אתה יכול לחבר את הסאבים ברמת הטרמינל של התיבה בחיבור מקבילי ומשם לאחד הפלוסים\מינוסים במגבר.

מגבר מונובלוק מומלץ שמתאים עבור הסאבים הנ"ל הוא כל מגבר מבית טוב שמספק 300RMS ומעלה בהתנגדות 2 אום.

פורסם

בעבורך, אני לא יכול שלא להמליץ על המונובלוק שבחתימה שלי. בחיבור 2 אום הוא מסוגל להפיק 500רמס, שהוא אפילו מעט יותר ממה שתצטרך. מדובר במגבר מבית טוב, שמהנסיון האישי שלי שווה בהחלט את מחירו.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...