Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אני ירשום את מה שקרה לי שם הם יפשטו רגל .

פשוט ממליץ להתרחק כמו מאש.

אבישי היקר ראשית כל שלום וברכה

שנית חבל שאתה מתבטא כך בצורה של "אם אני ירשום אם יפשטו רגל"

אני מבין את כעסך, קרה מקרה קיבלנו אחריות. שילמנו. טיפלנו בכנף. ואיננו מסירים אחריות כלל ועיקר (דברים כאלו גם קורים )

על שירות ואמינות בכל עסק יש צדדים יותר מרוצים ויש פחות (על כך יעידו חברי הפורום שמכירים אותי)

לגבי הגאנטים שלך ספציפית: הותקן לך סט תואם מקורי של פורד ללא מתאמים וכדו'

לאחר שבועות או ימים ארוכים(אינני זוכר מפאת הזמן שעבר כבר)התלוננתה על רעידה קטנה,הגעתה אלי וקיבלתה תשובה שיש לך גאנט אחד שהוא נותן סטיה קלה

"ולמרות שגם אני וגם אתה איננו יכולים לדעת ולהצביע ספציפית מי הוא האחראי לכך (יכול להיות שקע בכביש שהגאנט קיבל מכה וכדו') בכל זאת רצינו להחליף לך את הגאנט אך לא היה לנו במלאי דגם זה ספציפית "והובטח לך" ממני שמתי שיגיע דגם כזה נתאם התקנה .

למרות זאת הגעתה לאיזונים מס פעמים " ללא עלות" והכל בשמחה ובהגינות

אשמח להיות בקשר מתי שיגיע דגם כזה שנית ולנסות לעזור במקרה הנ"ל

בברכת יום מוצלח אביתר ג.מ פורטל

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אוקיי תודה, אז אם אתה אומר שגם אפשר להרכיב את הגאנטים בלעדיהם, ורק יהיה קצת קושי בהרכבה אבל לא יותר מיזה, אז כניראה שגם אין להם כל כך חשיבות כמו שחשבתי.

אשמח רק אם עוד מישהו יאשר לי את מה שאתה אומר, כדי שאני יצא מהעניין הזה בראש שקט.

מתאמים מצביעים על שני מידות חיצוני שזה היקף חור הגאנט עצמו,ופנימי חור הנאבה עצמה של הרכב (משתנה המידה מרכב לרכב)

ללא שימת טבעות אלו הרכב יוצא מאיזון ובנסיעה מהירה יורגשו רעידות בהגה ובמרכב עצמו

**חשוב לציין שברגע של פא'נצר להוציא את הטבעת הזו ורק אז להניח את גלגל הברזל של הספר

פורסם

קיבל תשובה ממוסך שאתם בעצמכם ממליצים עליו שהגאנט יצא מהמפעל עקום ולא קיבל שום מכה , יותר מחצי שנה אתה מבטיח לי גאנט חדש ועובד עלי בטלפון בזמן שאנשים שאני מכיר קיבלו ממך הצעה על גאנט כמו שלי מצטער מקרה כמו שקרה לי לא אמור לקרות כל ההצעות שלך לא מענינות אותי כי הרכב נמכר כבר הרגל שלי לא תדרך שם ולא שום רגל של מכרים שלי שישאלו.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
קיבל תשובה ממוסך שאתם בעצמכם ממליצים עליו שהגאנט יצא מהמפעל עקום ולא קיבל שום מכה , יותר מחצי שנה אתה מבטיח לי גאנט חדש ועובד עלי בטלפון בזמן שאנשים שאני מכיר קיבלו ממך הצעה על גאנט כמו שלי מצטער מקרה כמו שקרה לי לא אמור לקרות כל ההצעות שלך לא מענינות אותי כי הרכב נמכר כבר הרגל שלי לא תדרך שם ולא שום רגל של מכרים שלי שישאלו.

שום אדם בעולם לא יכול לקבוע " אחרי שהרכב נסע מס' ימים" שהגאנט היה לא מאוזן מהחברה חד וחלק.אם הג'אנט היה בקרטון לפני התקנה רק אז יכולנו לדעת

מאז שהרכבנו לך את הדגם הנ"ל לא הגיע לי הג'אנט הזה כל פעם שהתקשרתה עניתי לך בשלילה כי זאת המציאות הקיימת,המקרה שקרה לך לא אמור לקרות אבל האמן לי ידידי בטוח שלא נעשה בכוונה תחילה בסופו של דבר כולנו בני אדם

שוב אני מדגיש תוכל לחזור בעתיד לחוויה מתקנת עם שימת דגש יתרה שבת שלום

• תוכן חדש...