Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Polo GTI מחשבות והתרשמות לאחר חודשיים (7K)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפחות במצב הזה השמן רוב הזמן חדש ונקי ... :)

כמו שאומרים באפל... זה לא באג זה פיצ'ר.

תתחדש, נשמע רכב מצויין.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האם דעתך השתנתה כלפי היבואן?.

באיזה הקשר ?

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם

אז הטעו אותי במוסך בזמנו שנאמר לי שהוחלפו מנועים בשירוקו ובפולו ומדובר על אותו המנוע רק ניהול שונה.

תודה על התיקון.

Got To love It

פורסם
אז הטעו אותי במוסך בזמנו שנאמר לי שהוחלפו מנועים בשירוקו ובפולו ומדובר על אותו המנוע רק ניהול שונה.

תודה על התיקון.

אחי, כמו שכבר ציינתי מספר פעמים גם אנשי השירות ולצערי גם במוסכים 'ברובם' לצערי לא יודעים על מה הם מדברים, לחבר לא פעם ולא פעמיים היה איתם (מנהלי המוסך) המרכזי תקלים לגבי נהלי ואופי העבודה שלהם, לצערי זה מה יש בארץ ועם זה ננצח (כמובן שלא צריך לקחת כל מה שאומרים לך שם כעובדה ... וגם כאן ....) הכי טוב זה לבדוק בעצמך (במידה ונושא מסויים באמת חשוב לך - קרי ההרצה או דגם מנוע.

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

• תוכן חדש...