Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סכמה לפולקסווגן בורה 2001

eran89
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם ושבוע טוב!.

הזמנתי לפני דיי הרבה זמן מערכת שלטי נוחות ואחרי דיי הרבה בעיות עם המוכר ומוצריו(למרות שהוא היה אחלה בזה שהוא עזר לי בכל)החלטתי להרכיב אותה היום.

נתקלתי בבעיה אחרונה בזמן ההתקנה... אני פשוט לא מצליח למצוא בצמה הישנה של האזעקה את החוטים של מרימי החלונות(בוודאות אני יודע שהיה באזעקה הקודמת) ניסיתי לתת פולס של מינוס מהמערכת הישנה לכל החוטים הנותרים שהם לא חיובים ולראות אם יש תנועה אך כלום.. בנוסף אני רוצה לחבר את הרמקול של האזעקה הקודמת וכן נתקלתי במשהו שגם לא ברור לי,מהרמקול יוצא שחור אדום(הגיוני) כחול ולבן(לא הגיוני לי..2 לדאטא?) חשבתי לחבר את הרמקול ליציאה של הוינקרים ואז יהיה פולסים של חשמל שיפיקו "רעש".

בקיצור הפכתי את האינטרנט ולא הצלחתי למצוא סכמה של החוטים של המכונית.. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לשתף אותי בסכמה כזאת או אפילו של גולף שנת 2001 ,נראה לי שזה יהיה פלוס מינוס אותו הדבר. ואם יש למישהו סכמה של האזעקה של רדיו מילאנו VEGA זה ביכלל יהיה מצוין

תודה מראש ערן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה אף אחד?!, דווקא בפורום VAG,כל הודעה שלישית כאן היא על VAG:lol:,צוחק!.

אולי הייתי צריך לשאול אם מישהו יודע איפה יושב המרים חלונות עצמו בבורה 01?.

אני יודע שזו נטו אצלנות ופשוט אני יכול לחפש ולפרק את כל הדלתות והאוטו ולמצוא. הבעיה היא,סמתי לב שבמיוחד בגרמניות, הפלסטיקה עצמה של רכבים +10 נוטה להתפורר וביגלל זה אני לא כזה מתלהב לפרק מה שאני לא צריך.

אני יודע שבטוח יש כאן מישהו שידע איך למצוא את החוט של מרים החלונות באזעקה הקודמת אני רק צריך שיתן לי את הרמז איך(או את התשובה חח)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פשוט ממה שחשבת - מרימי החלונות עולים/יורדים בסיבוב המפתח / פולס חשמלי של השלטי נוחות מעל 2 שניות. מערכת הרמת החלונות מובנת ברכב. אם המערכת שהתקנת לא נותנת פולס מספיק ארוך תתקין טיימר.

בקשר לסכמה, קיים ספר להורדה בטורנט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובה!

המערכת נותנת פולס של 30 שניות אבל אני לא יודע לאיפה לחבר את החוט של המערכת לאוטו , אני לא יודע בצמה הקודמת איזה אחד מהחוטים קשור למרימי חלונות.

ויותר מאשמח אם תוכל להביא לי את הלינק לספר, זה יעזור לי מאוד וגם תמיד טוב שיהיה לי אחד כזה זמין בידיים,או שלא:twisted: חח

ניסיתי לשלוח לך פרטית אבל מספר ההודעות שלי נמוך מידי :/

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא התקן נפרד. תתן פולס לחוט הרגיל של הפתיחת דלתות.

2 חוטים הולכים מהדלת השמאלית לכיוון מתחת להגה שקשורים בנעילה המרכזית.

אם תיתן מינוס לאחד מהם ייפתחו הדלתות. אם תיתן ארוכות גם ייפתחו החלונות.

אם תיתן מינוס לשני ייסגרו הדלתות. אם תיתן ארוכות גם ייסגרו החלונות.

כשאני אהיה מול מחשב אחפש לך לינק. בכל מקרה הסכמה לא מתארת מקומיים פיזיים של החוטים אלא רק של הצרכנים/ספקים/מתגים וכו'.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...