Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מצורפת תמונה שתוכל להסביר טוב יותר את הבעיה.

אינני יכול לבחור באופציה Define the vehicle parameter, היא מופיעה בכתב מקווקו ואינני יכול לבחור בה ולכן לא יכול לשנות את ההגדרות (נעילה אוטומטית וכו').

האם זו בעיה ידועה שיש לה פתרון כלשהו?

תודה!

IMG20140107173538.jpg

פורסם

היי,

האם החליפו צג לאחרונה? אם כן, יש צורך לשנות כמה הגדרות במחשב באמצעות סורק יעודי

של פג'ו.

יש צורך להיכנס למחשב שנקרא MULTIFUNCTION DISPALY ולשנות הגדרות מסוימות.

לאחר מכן, תוכל להיכנס לתפריט הנ"ל.

פורסם
היי,

האם החליפו צג לאחרונה? אם כן, יש צורך לשנות כמה הגדרות במחשב באמצעות סורק יעודי

של פג'ו.

יש צורך להיכנס למחשב שנקרא MULTIFUNCTION DISPALY ולשנות הגדרות מסוימות.

לאחר מכן, תוכל להיכנס לתפריט הנ"ל.

לא שידוע לי לגבי החלפת הצג אבל אברר.

האם תוכל לומר לי מהן ההגדרות שצריך לשנות?

פורסם

כן, ברור שאני יכול להגיד לך איזה הגדרות אתה צריך.

תתחבר עם סורק יעודי של פזו, ותצלם את המסך של ההגדרות של ה MULTIFUNCTION DISPLAY.

לאחר מכן, תעלה את הצילום לפה ואגיד לך איזה הגדרות אתה צריך לשנות.

יש שם כ5-7 הגדרות שלא נכונות כיוון שזה הברירת מחדל שעימה מגיעה הצג ומי שהחליף אותו

לא דאג לשנות אותם.

הרכב הזה חדש אצלך? לפי התצוגה והתאורה, זה לא הצג המקורי של הרכב, אלא הוחלף בשלב כלשהוא בחייו

של הרכב בצג מהסוג המושפר ששווק ע"י לובינסקי.

פורסם
כן, ברור שאני יכול להגיד לך איזה הגדרות אתה צריך.

תתחבר עם סורק יעודי של פזו, ותצלם את המסך של ההגדרות של ה MULTIFUNCTION DISPLAY.

לאחר מכן, תעלה את הצילום לפה ואגיד לך איזה הגדרות אתה צריך לשנות.

יש שם כ5-7 הגדרות שלא נכונות כיוון שזה הברירת מחדל שעימה מגיעה הצג ומי שהחליף אותו

לא דאג לשנות אותם.

הרכב הזה חדש אצלך? לפי התצוגה והתאורה, זה לא הצג המקורי של הרכב, אלא הוחלף בשלב כלשהוא בחייו

של הרכב בצג מהסוג המושפר ששווק ע"י לובינסקי.

חיובי הרכב חדש במשפחה, ואכן נמסר לי שהצג הינו של C5, האם הגיוני?

פורסם

לפי צבע התאורה, זה באמת של סיטרואן.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

החלקים של פג'ו וסיטרואן משותפים והמק"טים זהים.

אין קשר לצבע לזה שהצג של C5.

בצג המשופר של פג'ו 407 (שהמק"ט שלו תואם למק"ט של הצג בC5) התאורה שלו הפוכה ולכן זה נראה ככה.

מי שהחליף את הצג לא שינה את ההגדרות.

כנס לאחד המוסכים (גבע, אורן שירותי רכב או לאחד מהמוסכים המורשים) והם יסדרו לך את זה ב5 דקות.

פורסם
החלקים של פג'ו וסיטרואן משותפים והמק"טים זהים.

אין קשר לצבע לזה שהצג של C5.

בצג המשופר של פג'ו 407 (שהמק"ט שלו תואם למק"ט של הצג בC5) התאורה שלו הפוכה ולכן זה נראה ככה.

מי שהחליף את הצג לא שינה את ההגדרות.

כנס לאחד המוסכים (גבע, אורן שירותי רכב או לאחד מהמוסכים המורשים) והם יסדרו לך את זה ב5 דקות.

תודה רבה!

לצערי מוסכים כמו גבע, אורן שירותי רכב אין באזור הצפון ולכן עלי להיכנס למוסך מורשה :shock:

פורסם

עדכון:

קפצתי למוסך מורשה הקרוב לבית מגורי (מוסך המהנדסים בעכו) חיברנו למחשב, האופציה עכשיו זמינה אך האפשרות היחידה הקיימת בה היא נעילת תא המטען (??). האם יש כאן עוד בעלי 407 שיכולים לאמת אילו הגדרות עובדות אצלהם?

בעיה נוספת שמצאתי היא אי היכולת לנעול את הדלתות האחוריות מפנים. אצלי הנעילה היא חשמלית (ולא באמצעות מפתח) אל לחיצה על הכפתור רק משמיעה רעש עמום של שחרור נעילה אך לא מבצעת נעילה בפועל. מישהו מכיר את התופעה?

פורסם

זה כי הם לא שינו לך את כל ההגדרות. יש שם רשימה של הגדרות, וכנראה הם שינו לך רק חלק מהם.

בוודאות צריך להיות לך, אפשרות לפתיחת תא מטען, אורות (שישארו לפי הזמן שאתה מגדיר לאחר כיבוי הרכב), נעילת ילדים(על מה שאתה מתלונן) ועוד מספר הגדרות.

לגבי הנעילה, ניסית לפתוח את הדלת מבפנים(כאשר הכפתור לחוץ) ואכן הדלת נפתחה?

פורסם
קפצתי למוסך מורשה הקרוב לבית מגורי (מוסך המהנדסים בעכו)

ממליץ לך לנסוע עוד 15 דקות למוסך גזית (ימינה ב IPC ובצומת הבאה שמאלה)

פורסם
ממליץ לך לנסוע עוד 15 דקות למוסך גזית (ימינה ב IPC ובצומת הבאה שמאלה)

תודה, אך לא בא לי להתחיל להסתובב ביותר מידי מוסכים בשביל לטפל בבעיה.

זו נראית לי עבודה של 5-10 דקות למי שיודע לטפל בה.

פורסם
עדכון:

קפצתי למוסך מורשה הקרוב לבית מגורי (מוסך המהנדסים בעכו) חיברנו למחשב, האופציה עכשיו זמינה אך האפשרות היחידה הקיימת בה היא נעילת תא המטען (??). האם יש כאן עוד בעלי 407 שיכולים לאמת אילו הגדרות עובדות אצלהם?

בעיה נוספת שמצאתי היא אי היכולת לנעול את הדלתות האחוריות מפנים. אצלי הנעילה היא חשמלית (ולא באמצעות מפתח) אל לחיצה על הכפתור רק משמיעה רעש עמום של שחרור נעילה אך לא מבצעת נעילה בפועל. מישהו מכיר את התופעה?

קבל קובץ לגבי תצורת הצג:

Multi display configuration 407.pdf

פורסם

תודה על הקובץ, אצלי מופיעה רק האפשרות של locking the boot, כל שאר האופציות לא קיימות. גם אפשרות לשדרג/לעדכן גירסא נכשלה...

• תוכן חדש...