Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חבר ביקש שאזמין לו טבעת מאיביי, מישהו התנסה? קישור

מישהו יכול להמליץ על מוכר מסויים? כזה שלא ימכור זיוף?

כפי שאתם יכולים לראות הטבעת עולה כ-1000 שקלים, איך עובד עניין המס בעיניין הזה? מישהו יודע לחשב כמה זה יעלה בסה"כ?

האם הטבעות שם באיביי זולות לרב מהטבעות בארץ? בהרבה?

איזו דרך משלוח הכי טובה למוצר כזה קטן וכזה יקר? יש סוג משלוח שנותן אידניקציה מלאה על מצב המשלוח?

תודה!

פורסם

כל נושא טבעות האירוסין ממש לא מ דבר אלי, אבל מדובר בדבר כל כך אישי שלא הייתי מסתכן ברכישה ברשת. עדיף לשלם עוד כמה זהובים ולקראות מה אתה קונה במציאות, לא רק באיזה צילם שיכול כן או לא להיות דומה למציאות. למשל - יקשה עליך מאד להעריך את גודל הטבעת או הקישוט שעליה מצילום על מסך המחשב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המלצה שלי?

טבעת רוכשים במקום רשמי, עם תעודה ואחריות עם שלל הפרטים, זה חשוב גם לנשים בדרך לא דרך אם תרצה או לא.

חוץ מזה, הן משוויצות בהן, מדברות על זה וחלקן הגדול לפעמים מתוך סקרנות קופצות להערכת איכות או יוקר הטבעת.. תתפלא.

טבעת באיביי? טעות קשה לבחורה שתגלה בדרך לא דרך או בכלל... בכל דרך שלא תסתכל, נראה כאן רצון עז לחסכון וזה.. עלול ליצור בעיות בדרך לא דרך.

הייתי חושב על כל הנושא מחדש.

מילא טבעת לאחר שכבר נשואים וכו' בכל מיני ניסויים שכאלו בשביל האישה.

פורסם

אם אתה רוצה טבעת זולה (יחסית לחנות), קנה ישירות מחנויות בבורסה לתכשיטים.

גם אמין , גם שירות אישי וגם זול

אני רכשתי בשפר תכשיטים, אבל יש עוד המון

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

• תוכן חדש...