Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרום אן לא פרום, הרכב נבדק והלקוח אהב אותו, תתחדש!

איכות השירות, לי אישית בתור צופה מהצד, נראית גבוהה מאוד. ואם אי פעם אלך למגרש, כנראה שזה יהיה של אוויס.

כל הכבוד.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אך לא קיבלתי ממך פנייה לסיוע כלשהו בפורום.

השאלה היא למה בכלל צריך לפנות אליך במקום לפתור את הנושא בסניף ומה קורה עם לקוח שלא גולש בפורום.

פורסם

אני אישית לא אוהב רכבים שצבעו אותם, זה אומר הרבה.

יש לי תיקון אחד כזה בפנדה שלי והוא כ"כ מכוער וחובבני שאין לתאר. חברות הליסינג צובעות הכי גרוע שרק אפשר, העיקר שלא יהיו שריטות חניה ושהרכב "ייראה חדש". אבל כנראה שזה מה שאנשים אוהבים.

פורסם

אנשים קודם כל אוהבים זול והם גם מתעצלים לחפש.

אתה מגיע למקום אחד, עם אנשי מכירות מעונבים, שותה בנחת אספרסו.

מקבל רכב שנראה כאילו יצא מהמפעל ב30% פחות ממה שהיו משלמים על רכב פרטי.

מקבלים תשלומים, חיישני רוורס.

אני לא אומר שאין מציאות או רכבים שמורים, אבל כמה קל לסנוור אנשים בטפל ולדחוק את העיקר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סולל דרך,

לא ברור לי מהיכן אתה ממציא את הקביעות שלך דוגמת "אנשים קודם כל אוהבים זול...". אני בטוח שאני בעלים של רכב פחות זול משלך (רמז, ראה תמונת הפרופיל שלי או הודעות קודמות) ואין כל קשר בין התלונה שהעליתי, לזול או עצלנות.

כל אחד רשאי כמובן להביע את דעתו, אך אל תמהר להסיק מסקנות לגבי האופי של האנשים, מידת החריצות/עצלנות שלהם וכדומה.

לא ביקשתי תשלומים, לא ביקשתי חיישני רוורס והתגובה שלך פשוט תלושה מן המציאות.

פורסם

חלילה, לא אתה.

כתבתי "אנשים" ולא MOMO1111. אתה אוהב יקר וזה ברור מתמונת הפרופיל שלך.

ההערה שלי באמת היתה כללית ולא נוגעת לגופו של אדם אלא לגופו של עניין.

כל ההתנהלות של פשוטי האדם (כמוני ולא כמוך) מול חברות הליסינג ראויה למחקר אקדמי מעמיק וראוי.

אני נפעם בכל פעם מחדש איך אנשים נבונים נופלים למלכודת הדבש הזאת.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שוב מצטרף לדעתו של סולל דרך.

מתוקף תפקידי כמנהל תחום טרייד אין, מגיעים אלי כל מני מחפשי מציאות שמחפשים נבלות,

או בעלי נבלות שנדפקו רק כי סינוורו אותם בעטיפה יפה ועכשיו לא מצליחים להיפטר ממנה.

אני מנסה להסביר ששווה לשלם יותר על עיסקה הוגנת לרכב עם נתונים טובים והיסטוריה מוכחת ולא לחפש מציאה שתעלה ביוקר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...