Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוהג בטויוטה אוריס 2011 שחורה, אשר חונה בחוץ. כבר ניסיתי כמה מכוני שטיפה באזור רעננה-הרצליה-כפר סבא, אבל כולם שורטים את הרכב, ומשתמשים במטליות מטונפות (בספק אם מיקרו-פייבר...)

ידוע לי שאוכל לעשות דייטילינג לרכב, אבל זה לא דבר שאוכל לעשות כל שבוע שבועיים (במיוחד כי האוטו חונה בחוץ ומתלכלך כל הזמן).

מה המקום הטוב ביותר לרחיצה באזורי, או אם אין ברירה, מהי הדרך המהירה והיעילה לשטיפה ידנית?

תודה!

פורסם

בשביל המינימום, תצטרך 2 דליים, (וללמוד את שיטת ה2 דליים)

כפפת מיקרופייבר אפילו של הדולר תהיה טובה,

מטלית מיקורפייבר לעבור על האוטו, ומטלית לייבוש.

לכל זה תוסיף שמפו, יש את MR.PINK שהוא מצויין ! אך אם הוא יקר מדי בשבילך,

אני לפניו שטפתי עם השמפו של אמריקן איגל שמוכרים ב20 שקל לליטר.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

תודה על העזרה. שמתי לב שבשיטת 2 הדליים הם משתמשים קודם כל בצינור כדי להוריד את הלכלוך. זרם בכזה לחץ לא יגרום לשריטות? כרגע גם אין לי צינור שיכול להגיע כל כך רחוק עד הרכב...

תודה!

פורסם

Spa wash באזור תעשיה כפר סבא מול בית הפעמון, אני שוטף שם לפחות פעם בשבועיים כבר 3 שנים, כאשר עכשיו אני עם הרכב השחור השני שלי וללא שריטות.

כמובן שאני מקפיד פעם בכמה חודשים להכניס את הרכב לווקס, ובערך פעם בשנה פוליש עדין (היום עשיתי שם נקודתי על דלת אחת וכתם שנראה כמו סימני דבק שהציק לי נעלם כלא היה)

בשיפוצים

פורסם
תודה על העזרה. שמתי לב שבשיטת 2 הדליים הם משתמשים קודם כל בצינור כדי להוריד את הלכלוך. זרם בכזה לחץ לא יגרום לשריטות? כרגע גם אין לי צינור שיכול להגיע כל כך רחוק עד הרכב...

תודה!

מים לא שורטים, לא בצינור לפחות.

מה שכן ואני מאמין שיש כמה משתמשים שיגידו לך, הלכלוך שמצטבר לך על הפח בשילוב לחץ מים יכול להוביל לשריטות תוך כדי שהלכלוך יורד.

• תוכן חדש...