Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

יש לי תופעה באייפון שהתחילה לפני כיומיים -

כשאני מקליד הודעות , רואה סרטונים או משחקים במשחקים, האייפון לא מוציא צליל למרות שהוא לא מוגדר על מצב שקט או רטט.

לעומת זאת כשאני מנסה לכוון את עוצמת השמע בהגדרות אז הוא עובד כרגיל ומצלצל ללא זיוף (מיותר לציין שהשארתי אותו על המקסימום).

כשאני מנסה להגביר את הווליום ע"י הלחצן העליון מצד שמאל אז הוא תקוע על 0 ולא מוכן לזוז.

אשמח לעזרה!

I should win a fucking AWARD for being me

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי לחצן הורדת ווליום תפוס? לא בהכרח רואים את זה חיצונית.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

בדרך כלל זה בעיה ברצועת שמע, זה ווליום ושקע אוזניות. תנסה קודם לכבות ולהדליק את הטלפון ולבדוק.

בנוסף בהגדרות>כללי>נגישות יש את הכפתור שניתן להוסיף תבדוק איתו אם הווליום ניתן לכייון, אם כן זהבעיה ברצועה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

, אני מצרף תמונה >> הפעמון נמצא על המקסימום ולעומת זאת סמן הרמקול נמצא על שקט ולא מוכן לזוז.

111.jpg

פורסם

מחבר הטעינה בתחתית המכשיר תקול.

הוא מנווט את השמע למחבר הטעינה כאילו המכשיר נמצא בתוך ducking

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
מחבר הטעינה בתחתית המכשיר תקול.

הוא מנווט את השמע למחבר הטעינה כאילו המכשיר נמצא בתוך ducking

בדיוק,גם לי היה מקרה כזה לאחר שנכנסו קצת מים למחבר למטה,לאחר ניקוי עם אלכוהול וקיסם אוזניים וייבוש עם פן (קר כמובן) זה נפתר אבל חוזר מדי פעם עד שאני עושה ריספרינג או משהו,תכנס למוזיקה ותבדוק האם אין לך אופציה להגביר ולהנמיך את השמע (והשמע כמובן לא נשמע)- אם כן זו הבעיה , ונסה לפני זה לעשות את מה שעשיתי עם האלכוהול.

Miata ND2

פורסם

אם מתג ההשתק תפוס, אז יש בתפריט הגדרות > כללי > נגישות, אפשרות להפעיל כפתורים פיזיים דרך מסך מגע (לא יודע ממש להגיד איפה ואיך זה נראה בדיוק, אין לי עכשיו אייפון מול העיניים). תמצא שם את מתג ההשתקה, ותפעיל אותו.

מתג השתק שמתפגר, זאת תקלה נפוצה באייפונים ישנים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפי המשך שימוש באייפון, הסאונד חוזר לסירוגין ונעלם בחזרה, נניח כשאני מפעיל את הקוד, לפתע שומעים את הלחצנים ובאמצע זה שוב מפסיק.

בעיה בכניסה של ההטענה?

פורסם

אכן נשמע ככה, או ברמקול של האייפון,

אם זה לא לחוץ לך ויש לך זוג ידיים עדינות

תזמין שקע טעינה ויחידת רמקול(שכוללת אנטנה עליה) ותחליף.

FRANCE

פורסם
אכן נשמע ככה, או ברמקול של האייפון,

אם זה לא לחוץ לך ויש לך זוג ידיים עדינות

תזמין שקע טעינה ויחידת רמקול(שכוללת אנטנה עליה) ותחליף.

במילים אחרות, זה לא משהו בהגדרות וצריך ללכת לטכנאי...:?

עוד תקלה שיש לי זה שכשאני מפעיל את הספיקר באייפון אז לא שומעים אותי מהמיקרופון (אני שומע ולא שומעים אותי) ובנוסף כשאני מקליט אז אין סאונד.

2 ציפורים במכה אחת?

פורסם
אכן כל זה נמצא בשקע טעינה של האייפון,

עלות משוארת, עד 100 ש"ח מעבר לזה חפש מקום אחר.

ביקשו ממני כבר ב150 ו180 ועדיין לא עשיתי (בקשר לעניין עם הרמקול).

זה לא נשמע מסובך מדיי להחליף רכיב אבל במחירים של 100 200 שקל חבל לי להתעסק לבד...

תודה לכל המגיבים:-)

פורסם

אנחנו בעסק לוקחים 100 שקל ונותנים אחריות ל3 חודשים, עלות של החלק היא 3-5 דולר.

180 זה קצת יקר ״מדי״ לחלק הזה.

FRANCE

• תוכן חדש...