Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והינה שוב פעם הדלק עולה ואנחנו טוענים שלא הדלק לא עולה זה המיסים הרבים שעל הדלק עולים.

ומאכזבים מהממשל בדרך לתחנת דלק וחולמים על הרעיון שהיתם יכולי לתדלק 1.8-2.2 שקל לליטר עם מיסים

ולא 7.6 שממנו 5 שקל זה מס על כל ליטר.

בדרכם לתחנת דלק אתם כבר יודעים בערך כמה ליטר יצא לכם למלא פול טאנק וכמה זה בערך יעלה לכם.

נכנסים לתחנת דלק מתדלקים 58 ליטר לנסיעה ארוכה [מיכלים של 70-100 ליטר לרכב] באשראי שירות עצמי.

ואז אתם רואים את החשבון שהכואב אבל לא ציפיתם שזה יהיה 1000 שקל ולא 450 לפי חישוב של מחשבון+טיפ.

אני וחברי [יום שני 22.10] יצאנו מחיפה לכיוון ירושלים עם הרכבים הכבדים שלנו [האמרים , ב.מ.וו ומרצדסים].

אכן יש להם מיכלים של 90 ליטרים.

כולנו תדלקנו בתחנות הדלק ביציאה מחיפה שזה בעצמם שורה של 4 תחנות דלק [3 פז ו 1 דור אלון]

אני מתדלק בפז 54 ליטר שיוצא לי 400 וקצת שקל ומקבל שיחה מחבר :"בוא מהר לתחנה של דור אלון".

צילמתי מהר את החשבון שיצא לי והלכנו לצלם את החשבון שיצא לו.

החשבון שיצא לי זה בלילה בלי פלאש : שימו לב 54 ליטר ל 7.60 שקל לליטר סולר

2k24wtfukxvvosppj9vz.jpg

שימו לב אצלו הוא צילם טוב ממני [כדי שתיהיה לו הוכחה מן הסתם] 58 ליטר ל7.50 שקל לליטר

5wbrjdhze2l4gxmce0wo.jpg

פורסם

אתה יודע שמחירי הסולר אינם בפיקוח, נכון?

ואם מדובר ברכב עם פזומט - החיוב שמופיע על הצג הוא לפי מחיר המחירון המלא ולפני ההנחה שהתחנה נותנת.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אתה יודע שמחירי הסולר אינם בפיקוח, נכון?

אבל הם רושמים מחיר 7.50 ואז מחייבים לפי 16.2 שקל לליטר.

מה הקשר לפיקוח או לא?!

תלמד לקרוא

פורסם

חבוב, תירגע. זה מחיר הסולר, 14-16 שקל לליטר.

בגלל שהסולר אינו מפוקח (בניגוד לבנזין 95) כל תחנה בוחרת לתת "הנחה" כראות עיניה, לרוב זה באיזור ה 50% ממחיר המחירון.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
חבוב, תירגע. זה מחיר הסולר, 14-16 שקל לליטר.

בגלל שהסולר אינו מפוקח (בניגוד לבנזין 95) כל תחנה בוחרת לתת "הנחה" כראות עיניה, לרוב זה באיזור ה 50% ממחיר המחירון.

איתמר

סלח לי על המילים אבל אתה חיי בסרט זה מחיר הסולר? באיזה מדינה?!

אולי בארץ ... אבל כל תחנה שתדלקתי מאז ומתמיד הסולר היה זהה בכל התחנות.

חוץ מזה אם הם מוכרים את הסולר במחיר הזה שיודיעו עליו ולא ירשמו מחיר אחר ואז יגנבו באשראי מחיר אחר.

חוץ מזה בגלל אנשים כמוך המדינה שלך נותן לזה לקרות שהסולר יעלה בישראל 16 שקל לליטר

"חבוב תרגע זה המחיר זה לא בפיקוח בו נחיה עם זה ולא נעשה דבר בנידון"

בחול סולר עולה דולר 3.9 לגאלון!!! ובגרמניה 3 דולר לגאלון.

ואיזה פזמט להאמר בדיוק? ולב.מ.ו 750

פורסם

שיהיה לך המשך יום נפלא, גמרתי את ההתדיינות איתך.

:roll:

איתמר

פורסם

דיברתם עם מנהל התחנה או עם שירות הלקוחות?

הרי ברור לכל שמדובר בטעות או בהטעיה.

הרי כתוב במפורש בצילום שבעלית שמחיר ליטר סולר הוא 7.5 ש"ח.

מלבד זאת, אתה אומר שהוא תדלק בדור אלון אבל המשאבה בצילום שהעלית היא בכלל של חברת דלק (יש מדבקה על המשאבה).

פורסם
אבל כל תחנה שתדלקתי מאז ומתמיד הסולר היה זהה בכל התחנות.

ממש לא נכון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

קודם כול, כבר בתמונות ששמת בעצמך, אפשר לראות בקלות שהסולר לא זהה בכול התחנות, ובתור אחד עם רכב דיזל בבית אני אגלה לך סוד, הסולר לא זהה בכולם, וראיתי תחנות עם מחירי סולר שערורייתם בעליל.

ממליץ שתפנו למנהל התחנה, לפי התמונה אכן חלה טעות בחיוב והוא חויב בכ16 שקלים לליטר.

על המשאבה אכן יש מדבקה של "דלק" ככה שמשהו בסיפור קצת לא מסתדר.

מחירי הדלק בחו"ל לא קשורים לדיון בכלל, אין שום סיבה בכלל לחשוב עליהם, זה מה יש, זו המדינה.

פורסם

טוב אני מבולבל, דור אלון, דלק, פז...

בקיצר אין מצב שמוכרים ליטר סולר ב 16 ש"ח לליטר, יצא טעות תפנו למנהל התחנה מה הבעיה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
סלח לי על המילים אבל אתה חיי בסרט זה מחיר הסולר? באיזה מדינה?!

אולי בארץ ... אבל כל תחנה שתדלקתי מאז ומתמיד הסולר היה זהה בכל התחנות.

חוץ מזה אם הם מוכרים את הסולר במחיר הזה שיודיעו עליו ולא ירשמו מחיר אחר ואז יגנבו באשראי מחיר אחר.

חוץ מזה בגלל אנשים כמוך המדינה שלך נותן לזה לקרות שהסולר יעלה בישראל 16 שקל לליטר

"חבוב תרגע זה המחיר זה לא בפיקוח בו נחיה עם זה ולא נעשה דבר בנידון"

בחול סולר עולה דולר 3.9 לגאלון!!! ובגרמניה 3 דולר לגאלון.

ואיזה פזמט להאמר בדיוק? ולב.מ.ו 750

שוב השאלה: יש לו פזומט/ דלקן ברכב?

אם כן- הקבלה במקום יוצאת לפי מחיר מלא אך החיוב בפועל הוא לפי המחיר המופחת כלומר7+ ש"ח.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
דיברתם עם מנהל התחנה או עם שירות הלקוחות? הרי ברור לכל שמדובר בטעות או בהטעיה. הרי כתוב במפורש בצילום שבעלית שמחיר ליטר סולר הוא 7.5 ש"ח. מלבד זאת, אתה אומר שהוא תדלק בדור אלון אבל המשאבה בצילום שהעלית היא בכלל של חברת דלק (יש מדבקה על המשאבה).
קודם כול, כבר בתמונות ששמת בעצמך, אפשר לראות בקלות שהסולר לא זהה בכול התחנות, ובתור אחד עם רכב דיזל בבית אני אגלה לך סוד, הסולר לא זהה בכולם, וראיתי תחנות עם מחירי סולר שערורייתם בעליל. ממליץ שתפנו למנהל התחנה, לפי התמונה אכן חלה טעות בחיוב והוא חויב בכ16 שקלים לליטר. על המשאבה אכן יש מדבקה של "דלק" ככה שמשהו בסיפור קצת לא מסתדר. מחירי הדלק בחו"ל לא קשורים לדיון בכלל, אין שום סיבה בכלל לחשוב עליהם, זה מה יש, זו המדינה.
טוב אני מבולבל, דור אלון, דלק, פז... בקיצר אין מצב שמוכרים ליטר סולר ב 16 ש"ח לליטר, יצא טעות תפנו למנהל התחנה מה הבעיה?
שוב השאלה: יש לו פזומט/ דלקן ברכב? אם כן- הקבלה במקום יוצאת לפי מחיר מלא אך החיוב בפועל הוא לפי המחיר המופחת כלומר7+ ש"ח. עידן

ממש לא נכון.

חברים אתם צודקים זה לא דור אלון זה דלק התבלבלתי בגלל הצבע שהם ירוקים אני לא מתדלק אצלהם גם אף פעם אז הטעות שלי.

אבל אין לו דלקן!! זה רכב פרטי האמר

פורסם

אני לא מבין, שילמתם 938 ש"ח או שיש לסיפור סוף אחר?

תכלס, אני מבטיח לך שאו שלחבר יש דלקן או שהחשבון הזה כלל לא שלו אלא של האחרון שהיה לפניו ולו היה דלקן.

משאבות תדלוק הוא דבר פשוט ובסיסי, הוא יודע בקלות לעשות חשבון של X ליטרים כפול המחיר ואין מצב שיציג מחיר אחד אבל יחשב לפי מחיר אחר אלא אם יש לך דלקן.

גם אם כן התרחשה כזו תקלה, ניתן בקלות עפ"י המחשב של המוכר במנטה לראות מה קרה, מי תדלק כמה ולתקן בהתאם.

בכל מקרה, אם שילמתם 938 ש"ח אז כנראה שיש לכם איזה בעיה, אני מהמר על זה שלא שלימתם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כבר ראיתי במספר תחנות מצב שבו תדלוק באשראי עולה המון (13 שקל לליטר ומעלה) ובמזומן דומה לעלות הבנזין.

אם יש לך רכב בעל מנוע דיזל רצוי שתשלם במזומן

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

שאני מתדלק את הרכב של אבא שלי שיש לו דלקן,

המחיר גם קופץ, ובעוד בתדלוק ידני.

אבל בחשבונית הוא מקבל את ההנחה שאמור לקבל מהעבודה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...