Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל ערס חכמולוג מעיר לשוטר על הכובע, ואין דבר שיותר מעצבן שוטרי תנועה מזה, ובצדק. כל העניין הזה הוא קלישאה אחת גדולה.

ולמה לעזאזל כל הערסים level 10 מתנקזים לבית שמש ואיך הם חיים בהרמוניה עם כל החסידים שם, מעניין.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ומהי ההצדקה לכך שמשטרת ישראל, ובמידה מסויימת גם מדינת ישראל, תבזבז ממשאביה היקרים והדלים ממילא רק כדי שגברת בחורילה תואיל בטובה להיכנס לניידת, בזמן ששוטר אחד ויחיד יכול לעשות את זה באותה מידה של יעילות?

מה, רק בגלל שהיא עארסית קולנית שברחה מהספארי בר"ג אז היא זכאית לכך שחבורת שוטרים תכבד אותה בנוכחותה? שוטר אחד אינו סמכות מספקת?

חוזר שוב על מה שכתבתי קודם: אני רוצה לראות שבארה"ב היא היתה מעזה להתנהג לגורם אכיפת חוק באותה צורה. במקרה כזה, אם היא היתה יוצאת רק עם יד שבורה היא עוד היתה אסירת תודה.

ההצדקה היחידה היא בטחון השוטרים ולא שום דבר אחר.

כתבתי מה אני הייתי עושה בסיטואציות דומות. לא ראיתי שום סיבה להכנס לעימות עם בבונים כאשר אני נמצא בעמדת נחיתות (וגם אחד על אחד הוא מבחינתי עמדת נחיתות). ברגע שיש מספר שוטרים במקום הבבון ישקול את צעדיו פעמיים (אחד על חמש זה לא כוחות בשבילו).

ובנוגע לארה"ב, אתה צודק. אנחנו לא כמו ארה"ב (לטוב ולרע) ושם נותנים כבוד לשוטרים ואבוי לאזרח שלא יציית לשוטר.

פורסם
ולמה לעזאזל כל הערסים level 10 מתנקזים לבית שמש ואיך הם חיים בהרמוניה עם כל החסידים שם, מעניין.

התשובה בגוף השאלה...

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני מאוש מסכים עם מה שאלעד אמר בהסתייגות קלה.

השוטר היה צריך לשמור על פאסון ולא לאבד שליטה.

אחד מתפקידיו הוא התמודדות עם בהמות כאלה ואחרות והוא אמור להיות ערוך לכך.

אם הוא היה עושה זאת כנדרש אז ליד "השבורה" לא היתה שום משמעות.

כרגע זה נראה רע מאוד מבחנתו בשל התנהגותו הברברית.

חבל שהשמשטרה לא משקיעה מספיק משאבים כדי להכשיר את השוטרים שלה טוב יותר.

עידן

ובכל זאת, אם האפשרויות היו לעשות מה שעשה או לוותר לה וללכת משם, אני מאד שמח בבחירה שלו.

אז נכון שהביצוע לא מושלם (כמו המשטרה) אבל לפחות מישהו עשה את העבודה המלוכלכת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אחרי שלוש שנים שביליתי בצפת (האוכלוסיה שם דומה, רק עוד יותר מובטלת), אני חייב לציין שהם דווקא מסתדרים טוב ביחד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ובכל זאת, אם האפשרויות היו לעשות מה שעשה או לוותר לה וללכת משם, אני מאד שמח בבחירה שלו.

אז נכון שהביצוע לא מושלם (כמו המשטרה) אבל לפחות מישהו עשה את העבודה המלוכלכת.

זה שורש הבעיה, הגישה הזאת. בגלל זה המשטרה ממשיכה כמו שהיא. חשוב להבין, שהשוטר לא עושה לאף אחד טובה בזה שהוא עושה את העבודה המלוכלכת. זו בדיוק העבודה שלו - לכלוך, עבריינים, אנשים ששמים עליהם ז' ויחד אתם על שאר החברה. אם הוא לא מסוגל להתמודד עם זה כמו שצריך (רמז - בסרטון זה רחוק מכמו שצריך) - אין לשוטר מה לעשות במשטרה. עצם העובדה שאם היית מחליף בגדים בין הדמויות התמונה לא הייתה משתנה כמעט, זו בעיה.

זה שמגיע לסתומה הזאת מה שהיא קיבלה, לא אומר שמגיע לנו שוטרים ערסים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כל ערס חכמולוג מעיר לשוטר על הכובע, ואין דבר שיותר מעצבן שוטרי תנועה מזה, ובצדק. כל העניין הזה הוא קלישאה אחת גדולה.

+אלף.

כי אין להם על מה "להיתפס" פרט לכובע. הוא לובש מדים,תג, דרגה ותעודת שוטר,אז הוא שוטר.

הערסים בכל מקום, ובית שמש מלאה בהם.

כל הכבוד למשטרה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• חברי המעגל הראשון
פורסם
זה שורש הבעיה, הגישה הזאת. בגלל זה המשטרה ממשיכה כמו שהיא. חשוב להבין, שהשוטר לא עושה לאף אחד טובה בזה שהוא עושה את העבודה המלוכלכת. זו בדיוק העבודה שלו - לכלוך, עבריינים, אנשים ששמים עליהם ז' ויחד אתם על שאר החברה. אם הוא לא מסוגל להתמודד עם זה כמו שצריך (רמז - בסרטון זה רחוק מכמו שצריך) - אין לשוטר מה לעשות במשטרה. עצם העובדה שאם היית מחליף בגדים בין הדמויות התמונה לא הייתה משתנה כמעט, זו בעיה.

נכון שזה לא המצב האידיאלי אבל זה עדיף על לתת לסתומה הזאת להמשיך לחיות בסרט שההתהגות שלה לגיטימית, לא?

אני רוצה שוטרים מקצוענים בדיוק כמוך, שלא תבין לא נכון. אבל ככה זה, אין כח עבודה איכותי כשמשלמים משכורות נמוכות על עבודה בתנאים קשים.

השוטר לא עושה טובה לאף אחד בזה שהוא עושה את עבודתו, אבל מה יהיה כשאף אחד לא ירצה לעשות את העבודה הזאת?

פורסם
+אלף.

כי אין להם על מה "להיתפס" פרט לכובע. הוא לובש מדים,תג, דרגה ותעודת שוטר,אז הוא שוטר.

הערסים בכל מקום, ובית שמש מלאה בהם.

כל הכבוד למשטרה.

לידיעה, גם אם השוטר על אזרחי מלא (ללא כובע/מדים/תג/דרגות) אבל הוא מזדהה עם תעודת שוטר - הוא שוטר לכל דבר והאזרח מחוייב לציית לו.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

+100000

בתור אחד שגר בקרבתם של כמה שוטרים ערסים, זו הדרך בה הם מתנהגים גם לשכנים שלהם ביום יום.

חבל שככה זה נראה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
נכון שזה לא המצב האידיאלי אבל זה עדיף על לתת לסתומה הזאת להמשיך לחיות בסרט שההתהגות שלה לגיטימית, לא?

אני רוצה שוטרים מקצוענים בדיוק כמוך, שלא תבין לא נכון. אבל ככה זה, אין כח עבודה איכותי כשמשלמים משכורות נמוכות על עבודה בתנאים קשים.

השוטר לא עושה טובה לאף אחד בזה שהוא עושה את עבודתו, אבל מה יהיה כשאף אחד לא ירצה לעשות את העבודה הזאת?

התנהגות כזו של השוטר דווקא מגבירה את המחשבה שלה שההתנהגות שלה לגיטימית. הוא הרי מתנהג אליה לא יפה, לא?

שוטר צריך לעשות את העבודה שלו, לא מתפקיד משלמי המסים (= המשכורת שלו) לחשוב על זה שהחיים שלו חרא ונסלח לו אם לא יהיה מקצוען. אם אני אעשה פשלה פעם אחת, הלקוח שלי יתחשב בי. בפעם השניה הוא ישלח אותי לאלפי עזאזל, ובצדק. בהתחשב בכך שכאן הלקוח הוא כלל הציבור, אין לשוטר גם את הלוקסוס לפעם הראשונה.

לגבי מה יקרה כשהשוטר לא ירצה - אולי סוף סוף יביאו שוטרים נורמליים. אלא מה, לתת להם להשתולל כדי לתמרץ החלפה זה לא פתרון.

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה משווה את זה לעובד ולקוח, אבל אתה שוכח שלא קיים תחליף ריאלי שמאפשר להעיף אותו ולבחור מישהו אחר.

לא משתלם להיות שוטר בישראל ובגלל זה נתקלים במקרים כאלה כל הזמן.

בגלל זה אני לא מצפה שכל שוטר יהיה מושלם. זה לא מציאותי.

אני אומר, לפחות חלק מהם עושים את העבודה שלהם.

פורסם

המשטרה זועקת לרפורמה, כולל החלפת נתח נכבד מכוח האדם שלה. השאלה היא עד כמה זה מעשי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
המשטרה זועקת לרפורמה, כולל החלפת נתח נכבד מכוח האדם שלה. השאלה היא עד כמה זה מעשי.

מעשי בדיוק כמו להחליף את המורים (=נפולת מכללות שלא יודעים לקרוא מפה) בחומר אנושי עם לב ושכל.

זה יקרה בחלום של מומין.

פורסם

אבל נדרש לא פחות. ברגע שיחליטו שמי ששומר לך על הסדר ומי שמחנך את ילדיך מספיק חשובים בשביל לנפות ולשלם בהתאם, כולנו נחיה יותר טוב.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...