Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בדר"כ מורח את כל הרכב ואז מיד מתחיל להוריד, וסתם שיטטתי לי עכשיו ביוטיוב וראיתי סרטון שבו הבחור מחכה עד שהווקס ממש מתקשה ורואים בבירור את השכבה עצמה.

זו הדרך הנכונה לעשות זאת? אני משער שהרבה יותר קשה להוריד את הווקס ככה...

פורסם

תלוי בווקס, בדר"כ מחכים עד שמתייבש.

תבדוק מה כתוב על הווקס עצמו או איזה ווקס יש לך.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לא רשום כלום, יש מדבקה ענקית של החנות שקניתי בה, ניסיתי להוריד וזה נתלש.

זה הווקס הנוזלי של קאר פלאן.

בכל אופן - שמתי לב לפירורי ווקס על המגבת איתה אני מוריד, ככה שאני מניח שהוא הספיק להתייבש קצת..פעם הבאה אני אתן לו לשבת איזה 20 דק' בכיף.

פורסם

כדי לבדוק אם הווקס יבש מעבירים עליו אצבע ואם הוא יורד אז הוא יבש (אם הוא לא יבש הוא נמרח).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
כדי לבדוק אם הווקס יבש מעבירים עליו אצבע ואם הוא יורד אז הוא יבש (אם הוא לא יבש הוא נמרח).

מסכים איתו

והייתי ממליץ לחכות 30 דק', לפני הורדת ווקס שהוא ממש מתקשה.

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם

אני מבין שוקס הוא בעצם שכבה נוספת על הצבע. אבל אם אתה תעבור על אוטו יבש, אפילו עם שמרטוט משקפיים או ג'ילדה אמיתית, אתה תשרוט אותו. לא שריטה של מפתח אלא יותר בקטע של מיני שריטות שרואים בשמש.

פורסם
פורסם
אני מבין שוקס הוא בעצם שכבה נוספת על הצבע. אבל אם אתה תעבור על אוטו יבש, אפילו עם שמרטוט משקפיים או ג'ילדה אמיתית, אתה תשרוט אותו. לא שריטה של מפתח אלא יותר בקטע של מיני שריטות שרואים בשמש.

ציינתי שלפי העין, שיסתכל ויראה את כמה זה יבש , אני לא מאמין שהוא יגרום לשריטות,

מגבת מיקרופייבר איכותית לא נירא לי שתגרום לשריטות.

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם

Miraz עד שאורן הגיב בכלל לא הבנתי מה אתה רוצה האמת.

האם יישמת ווקס פעם, אחרי שהוא מתייבש הוא משאיר שכבה שניתן ממש לראות ובהסרה שלו הוא לא פוגע בגלל כמה דברים:

א. משתמשים (או יותר נכון רצוי) להשתמש במטלית מיקרופייבר ש"בולעת" את הלכלוך לתוך הסיבים ומרחיקה אותו מהצבע.

ב. לא עוברים על הפח הרבה, רוב העבודה היא על הווקס הקיים והוא "נשרט" (הוא יורד, אם הוא היה פח הוא היה נשרט).

ג. רצוי לעשות הכנה לפני מריחת הווקס שכולל שטיפה, פלסטלינה ולעיתים פוליש אשר מותירים אחריהם פח נקי ונקי ממזהמים.

אם לא יישמת מעולם ווקס אני יכול להגיד לך שברגע שתיישם ותיתן לו להתייבש תבין למה הפח לא נפגע (ואם כן זה מעט מאוד מאוד).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ברוב המקרים של הווקסים הנפוצים אתה ממתין עד ל haze... כלומר, עד שמתייבש ואתה מעביר אצבע ושם לב שהווקס יורד.

לרוב זה ממש כמה דקות.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...