Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לנו דוד 150L מ98 וכבר דיי נימאס לי מימנו כי הוא מלא חלודה, היום הוא קיצר והביא לי את הפיוז.

התחלתי לישאול מחירים וקיבלתי הצעה של כ2200 ש"ח על דוד חשמל של כרומגן 120L כולל התקנה ומע"מ - האם כדאי?

מה החלופות שיש כיום? אני בבניין רב קומות לכן אין מצב לדוד שמש לצערי.

ראיתי שיש גז, אטמור וכו' - מה מומלץ למישפחה של 4 נפשות שעושות דוש בבוקר ובערב :-).

האם יש פיתרון זול יותר שיספק אותה רמת חימום/הספק כמו דוד חשמל 120L ?

תודה מראש- ואנא עיזרו לי כי אני מת להחליף ולהיתקלח :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אין מערכת סולארית בבנין ?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

חוק מרפי זה כשהדוד מתקלקל בחורף בדיוק כשאתה צריך לצאת לחתונה משפחתית.

בקיץ אפשר להתקלח במים קרים, חצי הכוס המלאה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אין על גז, מים חמים בכל רגע נתון, 0 תקלות, 0 תחזוקה, ממליץ על המהלך הזה

מספיק שפעם אחת נגמרים המים החמים באמצא המקלחת וזה שווה את ההשקעה ושלא נדבר על מקלחות ילדים וכו׳

רשמתי על זה בעבר, תריץ חיפוש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

המחיר שקיבלת סביר - לפני קצת פחות משנתיים שילמתי מחיר דומה לדוד כרומגן חשמלי 150 ליטר.

בכל מקרה - מומלץ סקר שוק קצר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה לכולם- הסכימו לעגל את הסכום ל2000 ש"ח כולל מע"מ,התקנה,שסתום אלחוזר, ופינוי הדוד הישן ואחריות ל5 שנים.- בסדר לא?

הבנתי שיש הרבה ממליצים על כרומגן והם אכותיים- מה דעתכם?

ומרפי - כי זה בקיץ שאי אפשר בלי מיקלחת ביום ובלילה, ומים קרים זה סבבה בשבילי בתור בחור צעיר - אבל ממש לא בסדר בישביל הסבא וההורים :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אין על גז, מים חמים בכל רגע נתון, 0 תקלות, 0 תחזוקה, ממליץ על המהלך הזה

מספיק שפעם אחת נגמרים המים החמים באמצא המקלחת וזה שווה את ההשקעה ושלא נדבר על מקלחות ילדים וכו׳

רשמתי על זה בעבר, תריץ חיפוש

גם אני ממליץ על מערכת גז. מים חמים ללא בגבלה, בלחץ גבוהה ובכל הברזים וזמין תמיד.

לחברות הגז יש מדי פעם מבצעים של פריסות תשלומים ובנוסף התחייבות להורדת מחיר קוב גז ככל שהצריכה גדלה.

לנו עלה 4000 ש"ח (שנפרסו לשלוש שנים) כולל התקנה (המון מטרים של נחושת) והוזלה במחיר קוב גז.

מתקלח מתי שבא לך, כמה שבא לך ולא יהיה מצב שגמרת למישהו את המים החמים.

פורסם

הבעיה היא שהמחיר הוא פי 2!.

זה ממש לא הבדל קטן- הם ממש הגזימו עם המחירים כי לפני שנה הציעו סביב ה2000 ש"ח (היה סיני או גרמני בהבדל של כ500 ש"ח).

פורסם
תודה לכולם- הסכימו לעגל את הסכום ל2000 ש"ח כולל מע"מ,התקנה,שסתום אלחוזר, ופינוי הדוד הישן ואחריות ל5 שנים.- בסדר לא?

הבנתי שיש הרבה ממליצים על כרומגן והם אכותיים- מה דעתכם?

ומרפי - כי זה בקיץ שאי אפשר בלי מיקלחת ביום ובלילה, ומים קרים זה סבבה בשבילי בתור בחור צעיר - אבל ממש לא בסדר בישביל הסבא וההורים :-).

הנסיון שלי עם כרומגן מצויין - כאמור דוד חשמלי החזיק מעמד קרוב ל-15 שנים, אם כי מספר פעמים הוחלפו גופי חימום וחמם מהיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה, כעת אני רגוע שההורים שלי יקבלו את מוצר מצויין וראש נקי מדאגות.

• תוכן חדש...