Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מרגיש בעיות אחיזה ברכב, לא צריך יותר מידי כדי להרגיש זאת.

מספיק סיבוב קצר ונחוש כדי להרגיש שהרכב לא עוקב אחרי ההגה, העניין מורגש גם בסיבובים על כביש מהיר.

בנוסף לזה בבלימה לא מאוד אגרסיבית הABS נכנס מאוד מהר לעבודה.

מה שלא קורה לי ברכב השני.

על הרכב (גאלאנט 2001) יש צמיגים של חברת פדראל, כך נקנה הרכב.

הצמיגים יוצרו בתאריך ינואר2011 ועברו עד היום בערך 18 אלף ק"מ, סה"כ על הרכב שנה וחצי, אין סימנים של סדקים וכו'.

האם החלפת צמיגים לחברה מוכרת ואיכותית תפתור את הבעיה או שיש דברים נוספים שכדי לבדוק קודם לכן.

הצמיגים אולי לא באיכות, אבל בסה"כ די חדשים.

לפי הרכב הזה גם כן היה לי גאלאנט (אותו הדגם) ולא היו בעיות ברמה כזאת.

תודה

פורסם

ייתכן ואלו הצמיגים, אולי נשחקו, ואולי פשוט האחיזה שלהם נוראית ואולי הצמיג נשחק עקב פרונט לא מכוון.

יכול מאוד להיות שזה גם לחץ אוויר שאינו מתאים, מלא לחץ ע"פ הנחיות יצרן על צמיג קר (או הוסף 2 PSI בערך כאשר הצמיג חם).

בהמשך לך לפנאצ'ריה (טובה) שיתנו לך חוות דעת על הצמיגים.

אם הכל נמצא תקין תן למוסכניק לעשות סיבוב על הרכב ולאבחן האם באמת יש בעיה ברכב או שפשוט זאת ההתנהגות של הרכב והצמיגים.

האופציה השניה היא שפשוט אתה לוקח את הרכב לקצה מבחינת סיבובים אגרסיבים ושם אתה מרגיש התחלקות, כל רכב מתנהג שונה וייתכן שרכב אחר יעמוד ב "עומס" שאתה מטיל עליו. אם זה המקרה (ואין לדעת בהתכתבות איפה הבעיה), קח קורס נהיגה מתקדמת.

• תוכן חדש...