Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה פעמים קרה שנעלתי את הרכב עם השלט נוחות ושמעתי את רעש המנעולים (נעילה מרכזית) כאילו הם לא מפסיקים לנעול ולפתוח,ככה כמה דקות של התעסקות ולבסוף הרכב היה נרגע וננעל.:|

היום בערב פתחתי את הרכב והוא החל שוב בסדרת השתולוליות של נעילה וסגירה,ובסופה הבאגז' נשאר נעול והרכב לא הניע בכלל ולא הייתה שום תגובה של סטארטר. ניתקתי את המצבר בניסיון לאפס את המחשב אבל זה לא עזר,והמנעולים השתוללו והרכב בכלל לא הגיב לניסיונות ההנעה (מלבד מופע אורות משונים). הנעתי את הרכב עם כבלים נתתי כמה דקות למצבר להיטען נסעתי עשרה מטרים ושוב הרכב כבה. ניסיון שני עם הכבלים אותו הסיפור. ניסיון אחרון הרכב הניע נתתי לו כעשר דקות והתחלתי בנסיעה עדינה (האורות היבהבו אני משאר שזה בגלל הזרם הנמוך) הצלחתי לחזור מראשלצ' לקרית גת:? במהלך הנסיעה לא הודלק מזגן ולא מערכת סאונד,הגעתי לבית ודוממתי מנוע, כמובן שהרכב לא הניע לאחר מכן:evil::evil::evil::evil:

גם הנעילה המרכזית בכלל לא הגיבה. לאחר משחקים עם המצבר הרכב ננעל.

ועכשיו לשאלות: א.מה אני עושה מחר? מחליף מצבר? בודק חשמל? מחילף\משפץ סטארטר (המלצה של טכנאי רכב מסוים)?

אגב אין לי קודנית,המפתח מכיל את האימובילייזר.

מאוד מקווה שתעזרו לי פה.

פורסם

האמת היא שהרכב אצלי כחצי שנה. ראיתי בתא כפפות את הקבלה של המצבר ואבדוק מחר, אם אין לו שנה כמובן שאחליף אותו ואז אגש לבדיקה של הטעינה. (אלטרנטור לא?)

פורסם

אמרת שיש מערכת באוטו, אפשר פירוט כמה מגברים ומה עוצמתם. לרכב רגיל בלי מערכת עדיף מצבר חומצה פשוט, אם אני לא טועה לאוטו שלך מתאים 65 אמפר.

פורסם

אני לא מומחה מערכות(אין לי מושג כמה וואט) יש לי מערכת טובה, לא יוקרתית שצורכת כמויות אדירות של חשמל. לגבי המצבר שאלתי איזו חברה עדיפה היום בשוק.

נ.ב תודה רבה על התשובות והסובלנות.

פורסם

המשך בעיה. היום קראתי לחבר עם מונדאו כמו שלי וניסינו להניע את הרכב,רק עם כבלים הוא הניע. (החלטנו שהבעיה היא במצבר) חבר אחר הגיע עם פלוק ומדד את המצבר והוא הראה 12.7 וולט (שזה מעולה לא?) לאחר שיכנועים רבים החלפתי עם החבר מצברים,הרכב שלו הניע ושלי לא. ניתקתי את הקבל של המערכת מהמצבר והרכב הניע ללא בעיה (עם המצבר שלו ) שנינו מרוצים ומחזירים את המצברים למקום,אני מחבר הכל ללא הקבל והרכב שוב לא מניע. חשבנו שהוא פרק בגלל כל העברות. שוב כבלים שוב מניע,שוב מחכה עשר דקות על 2000 טורים. מדומם מנוע ושוב הרכב לא מניע. מה עושים? מזה כבר יכול להיות?? אני כבר השתגעתי.(כמובן שאלך מחר לחשמלאי רכב) אבל אין לי כוח שישחיל לי איזו המצאה.

פורסם

האם מדדתם טעינה בזמן מנוע עובד אם כן זה נמוך מדי. בזמן עבודה זה צריך להיות 14V, נראה לי שיש לך בעיה במקום אחר כמו קודנית/אזעקה.

פורסם

אלטרנטור זה לא נשמע, כי הרכב הניע ונשאר דולק, המצבר גם נשלל לפי איך שזה ניראה.

אולי באמת קודנית שעושה בעיות.

עוד דבר שעולה לי בראש זה אולי מגעים של המצבר, כלומר יש את הכבל הארקה לגוף הרכב, בזמנו כשהייתה לי פונטו זה עשה לי בעיות הנעה, הלכתי למוסך וסידרו את זה בשניה.

פורסם

אין לי קודנית ואני לא חושב שהייתה אי פעם ברכב. העניין הוא שאם הייתה בעיית ניתוק הנעה (קודנית אימובילזייר) הרכב לא היה מניע עם כבלים. ובטח שלא מניע עם המצבר של החבר. מדדנו את המתח במצבר כשהרכב היה כבוי.

דבר נוסף ששמתי לב אליו כשאני מנסה להניע אחרי שכל הנורות כבות בלוח השעונים זה צליל כזה כמו של שאלטר שיורד אבל עדין יותר. ואז אין שום אור המזגן נדלק ואין שום תגובה מהסטארטר. זה משגע אותי כי זה בכלל לא הגיוני כל מה שקורה שם.

• תוכן חדש...