Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין ברכב סטיישן בתקציב שנע בין 35-ל45 אלף. מבדיקה שערכתי אני רואה שאת שני הרכבים האלה אני מקבל עם פרמטרי טובם כגון קמ"ש נמוך, שנתון 2008-9 ומחיר בטווח.

רציתי לדעת מה עדיפה בניהם. או להתרחק משניהם.

ועוד משהו מוזר במטריקס, היא נמכרת ממש זול היחס לקמ"ש וליד. אין פה איזה עקיצה.

אשמח להיעזר בכם. אני מבולבל.

למי שיש רעיון לרכב אחר אשמח לשמוע. [בדקתי יונדאי i30 והיא יקרה. וכן סוזוקי ליאנה 5 דלתות וקשה למצוא משהו טוב במחיר סביר ורובם 2007].

בתודה מראש

פורסם

יצא לי להעביר עם המטריקס סופ"ש.

הוא מאוד מרווח מבפנים - במיוחד במימד הגובה ואני מאמין שהילדים יאהבו אותו בזכות החלונות הענקיים (אם אני לא טועה, הוא צר יותר מהפוקוס).

קח בחשבון שאין הרבה בשוק, ורובם בעלי עבר של השכרה או ליסינג לפחות - אבל אם מצאת כבר זו פחות בעיה.

חסרונות נוספים הם שהרכב יחסית מיושן (גם לשנת הייצור שלו), ופחות בטיחותי מהפוקוס, עם מנוע חלש וגם פחות נוח מהמתחרות.

נסה לבדוק אופציות אחרות כמו ניסן נוט שתהיה יותר חסכונית מהשתיים שהזכרת.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אומרים שיש בעיה בהאצה של הפוקוס מכיון שהמנוע חלש. יש לי חבר שאמר לי שכשהוא נוסע במהירות (סבירה) הוא מוריד את המזגן ל2 שלא יכביד על המנוע. שמעתO משהו?

פורסם

היי יוני,

לאשתי יש מטריקס 2009 כבר שנה.

מבחינת נוחות האוטו מעולה בשבילה - גדול מרווח, נוח לשים את הילד מאחורה, עגלה ואופניים נכנסים בקלות, נעים לנסיעה וכו'.

היא לא מוכנה להחליף באף אוטו אחר

מבחינתי האוטו סוחב לאט, קצת מתנהל באיטיות.

במכנית אני לא מבין אבל עשינו טיפול אחד והכול היה חלק (טפו טפו).

פורסם

שכרתי פעם מטריקס.

הופתעתי לטובה מהמרווח הפנימי.

הופתעתי לרעה מצריכת הדלק. הרכב זלל דלק בצורה מוגזמת (אפילו יחסית לרכבים גדולים וכבדים ממנו). אינני יודע אם זו בעייה של הרכב הספיציפי בו נהגתי, אך העניין שווה בדיקה.

פורסם

תודה רבה. לכולכם.

טוב שאתה אומר לי לגבי צריכת הדלק. כי הם אומרים שזה צורך 1 ל12 בממוצע משולב.

אולי מי שיש לו מטריקס יוכל לומר לנו?

לגבי תיקונים האם החלפים יקרים.

ולרספקטו היקר מה פירוש סוחב לאט תוכל לפרט? תודה.

פורסם

יש לאישתי מטריקס בליסינג כבר 4 וחצי שנים .

למרות שהעסקה הסתיימה לפני שנתיים היא לא מוצאת רכב ראוי שיחליף אותו .

כמו שנאמר , הרכב מאוד מאוד מרווח , הילדים עוברים בקלות מהמושבים הקידמיים לאחוריים - (אני לא סובל שהם עושים את זה )תא מטען גדול מאוד וגבוה! אם תקפל מושבים אחוריים בכלל אפשר להתפרע .

פעם אחת הצלחתי להעביר ברכב 1.8 קוב קלקר !!!! ( פירקתי כסאות אחוריים - 2 ברגים..)

מושבים אחוריים מחולקים ל 1:2 - נעים על מסילות קדימה ואחורה , וניתנים לקיפול משענת או כל המושב .

כאשר כל המושב מקופל - מתקבל תא מטען גבוה מאוד עם ריצפה שטוחה ומאוד רחב בשילוב דלת גדולה ורחבה זה אחלה רכב להובלות .

הישיבה גבוהה , נוחות סבירה + , קצת רועש במהירות גבוהה .

לוח המחונים במרכז - אני שונא את זה !

מבחינת מנוע - הרכב די נימרץ בעיר ועד 80 קמ"ש , בבין עירוני הוא מעט עצלן -עקיפות במהירות 100+ לא עושים ! זה יקח שבוע ... מהירות מרבית - אני ראיתי 155 על השעון - היה אפשר עוד קצת .

דלק - הרכב לא חסכוני , לדעתי בחיים לא תגיע ל 1:12 - אולי רק בבין עירוני רגוע , לדעתי 1:10 זה סביר , אצלנו סה"כ ממוצע 1:9 ולפעמים אפילו 1:8 ( עירוני 70% ) - בכל זאת ליסינג:wink:.

אמינות - מעולה !

אצלנו הרכב 4 וחצי שנים ו 110K קילומטרים - הרכב כמעט ללא שום תקלה .

היתה פעם אחת בעייה עם הבלמים (איבדו את יכולת הבלימה אחרי מספר לחיצות- מפחיד ! ) תוקן !

ידית פתיחה של דלת אחורית נשברה - אין לי מושג איך הילדים שברו אותה ?

מחזיק הכוסות של הנהג נשבר מייד בהתחלה .

החלפנו מצבר פעם אחת .

יש מידיי פעם דפיקה חזקה שנשמעת מכיוון הגיר - זה קורה במצב מאוד ספציפי -מידי פעם - (משהוא כמו פעם ב 3-5 חודשים) שיוט ב 100~ קמ"ש בעלייה קלה , כאשר מתחילים להגביר את הלחיצה על המצערת הגיר כאילו רוצה להוריד הילוך אבל הוא לא ממש סגור על עצמו ... כאילו חוסר החלטה , שומעים בום עמום מכיוון הגיר . זה היה כך ממש מההתחלה - לא הצלחנו לתקן את זה כי לא היה מצב שאפשר להראות לנציג של הליסינג את התופעה . נו .. הרכב חיי עם זה טוב מאוד עד היום .

.

פורסם

כפי שנרשם מעלי, ניסאן נוט תהיה חלופה עדיפה על המטריקס המעט מיושן.

תקבל רכב יותר בטיחותי, מנוע חזק יותר, וצריכת דלק עדיפה.

המטריקס בעלת מרחב פנימי בהחלט טוב, ואכן מדובר במכונית עם מוניטין אמינות טוב, אך שם זה נגמר.

פורסם

תודה לכולם על העזרה המועילה מאד.

מה לגבי פוקוס סטיישן למישהו היה פעם, איך המנוע, צרכת הדלק והאמינות.

קיבלתי הצעה שנשמעת טובה ואני מלבט.

פורסם

מטריקס יש לי 1-10 במקרה הטוב.

לגבי הפוקוס סטיישן,

לאמא שלי יש 2009, היה לה מהיום הראשון בליסינג וכשפרשה קנתה את האוטו.

עשה 60,000קמ בערך.

אוטו חזק מסיבי כיף לנסוע כשאתה במהלך הנסיעה,

אבל כבד מעייף וקשה להתחיל איתו ברמזור.

מבחינת אמינות די בסדר, אני רציתי לקנות ממנה במקום המטריקס ואשתי התנגדה כי האוטו יותר נמוך ופחות נוח עם ילדים.

גם 1-10 בערך.

מה עוד תרצה לדעת?

(צריך לענות הרבה עד שאוכל לשלוח הודעות בפרטי)

• תוכן חדש...