Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה הקשר לDSG?

יש לאנשים מספיק צרות עם הגיר הזה, לא צריך להלביש עליו גם תקלות חשמל לפני שיודעים מה הגורם.

שלום

אני מקווה שאתה לא מתכוון אלי - שכן אני "קורבן קפיין DSG".

אם תקרא שוב את תחילת השרשור היא בתקיעה של תיבת ההילוכים.

לך תדע אם הבעייה בגיר היא למעשה בבקרה שלו - סתם ספקולציה של מי שלא מבין כלום מלבד לשלם כסף למוסך.

פורסם

לא צילמת את הרכב נישרף?! אולי אחד השכנים כן?

מצלמת אבטחה של הבית שלך של אחד השכנים?

אחרי שראית שאתה לא יכול לכבות את הרכב ואתה מחכה לניידת כיבוי באמת היית צריך לצלם.

קודם כל בשביל להוכיח לצמפיון או לבית משפט במקרה ותתבע אותם ודבר שני בשביל לעלות את זה לרשת, תאמין לי שאם היית מעלה את הסרטון לרשת , אני סבור שאחד מהבכירים של צמפיון היה מתקשר אליך תוך זמן קצר ובתמורה להורדת הסרטון היית מקבל פיצוי מלא.

דרך אגב אני זוכר לפני 2 וחצי כשהחלפתי פיוז בפולקסווגן גולף, מאוחר יותר ניכנסתי לרכב והרחתי ריח שרוף של פלסטיק, פתחתי את תיבת הפיוזים וראיתי את הפיוז נמס בתיבת פיוזים (הפיוז היה מתאין בדיוק בעוצמה הנחוצה).

מה שאני בא להגיד כאן שאני נוטה מאד להאמין למה שרשמת .

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

היבואן הוא בדיחה, תן לעורכי הדין להשחיז מקלדות ולהחליף מכתבים, שירות הלקוחות של צ'מפיון יעשה ממך שייק פירות לפני שתראה מהם תמורה, אל תגע ברכב ותן לאנשים מטעמך לבנות חווד לפני שהיבואן נוגע "בראיות שלך".

מה שכן הייתי ממליץ לסגור פשרה כמה שיותר מהירה, כי לעורכי הדין שלהם יש זמן להתעסק איתך בשפע, זה העבודה שלהם, אני יודע שזה נשמע חלש לעומת כל המתלהמים שהגיבו, ויש סיבה להתלהם אבל עדיף להיות במקרים שכאלו חכם ולא צודק, עם מריחות משפטיות זה סיפור של שנה - שנתיים בקלות ולמי יש עצבים לזה

עריכה:

נסה לפנות לסטטוסטים מצייצים, היא כבר כופפה פעם את הרשת שבה אני עובד על עליית המחירים האחרונה, וזו נחשבת לרשת דיי מנותקת ופלצנית להחריד

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
שלום

אני מקווה שאתה לא מתכוון אלי - שכן אני "קורבן קפיין DSG".

אם תקרא שוב את תחילת השרשור היא בתקיעה של תיבת ההילוכים.

לך תדע אם הבעייה בגיר היא למעשה בבקרה שלו - סתם ספקולציה של מי שלא מבין כלום מלבד לשלם כסף למוסך.

לא התכוונתי אליך או לאף אחד באופן ספציפי, ניסיתי לאמר שלא כל בעיה בVW היא DSG ולא צריך ישר להתחיל להאשים. אולי זה בגלל התקנה מקומית של מערכת איתור? אולי הציתו את הרכב?

אני לא יודע ואף אחד אחר פה לא יודע ולכן לא צריך סתם ליצר עוד שרשורפלצת צ'מפיון לפני שיש מידע מבוסס כלשהוא.

פורסם

עוד לקוח מרוצה :|

הם פשוט לא לומדים , העיקר מתקשרים אחרי טיפול לשאול איך היה .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

הדבר הגרוע שאף אחד בחברת צמפיון מוטורס אפילו לא טרח להתנצל על זה ..!!!! בקלות הסיפור הזה היה נגרם במוות של אדם !

פורסם

גם פיוז לא מתאים (בדוגמה הקיצונית, פיוז של 30 אמפר במקום פיוז של 5 אמפר) לא יגרום לשריפה, גישור בעזרת חוט ברזל לעומת זאת, יכולה לגרום לתוצאה הזאת, יחד עם זאת, אני לא רואה שום סיבה לביצוע גישור שכזה, רכב חילוץ יגיע עם מלאי פיוזים בכל הערכים והיה אם חסר לו ערך מסויים הוא ישים את הערך הקרוב שיש לו, לא חוט ברזל.

עוד משהו חייב היה לקרות מלבד החלפת פיוז.

פורסם
לא התכוונתי אליך או לאף אחד באופן ספציפי, ניסיתי לאמר שלא כל בעיה בVW היא DSG ולא צריך ישר להתחיל להאשים. אולי זה בגלל התקנה מקומית של מערכת איתור? אולי הציתו את הרכב?

אני לא יודע ואף אחד אחר פה לא יודע ולכן לא צריך סתם ליצר עוד שרשורפלצת צ'מפיון לפני שיש מידע מבוסס כלשהוא.

שלום

אישית, אני ממש מרוצה מהמכונית, ומהגיר, וחוץ מהנסיון הרע שהיה לי לאחר טיפול בו אין לי כל טענות - ואולי אני נדיר בפורום היום.

לגבי המקור לבעייה, גם לי נראה שזה עקב התערבות מקומית - התקנה כושלת וכו.

תודה

פורסם
הדבר הגרוע שאף אחד בחברת צמפיון מוטורס אפילו לא טרח להתנצל על זה ..!!!! בקלות הסיפור הזה היה נגרם במוות של אדם !

הם לא יתנצלו לעולם אל תצפה לזה .

הייתי שמח לשמוע מה הם כן אמרו

האם זה המשפטים הסטנדרטים ?

והרי את מקודשת לי ברינג זה כדת איגוד המוסכים... :sissies:

פורסם

התנצלות טומנת בחובה משמעות משפטית גם אם מסייגים אותה, תשכח מזה.

יחד עם זאת יש להגיע לשורש העניין ולחקור בדקדקנות את המקרה.

פורסם
עוד לקוח מרוצה :|

הם פשוט לא לומדים , העיקר מתקשרים אחרי טיפול לשאול איך היה .

נכון, אמרתי לפקידה האחרונה שהתקשרה אלי ושאלה לגבי שביעות רצוני, שאם לא הייתי מחויב לטפל במורשה עקב האחריות, הייתי מעדיף לטפל במוסך בשטחים ולא אצלכם .

שאלה אותי למה? אמרתי לה בגלל העץ ריח , כנראה שיש לה הרבה שכל כי היא חשבה שאני באמת רציני לגבי העץ ריח :roll:

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

אני לא יודע אם עדיין השלב הזה, אבל מבחינת אומדן נזקים הייתי ממליץ לשכור שמאי מטעמך, ולא אחד שמקושר לצ'מפיון.

כמו כן, תשתדל לתעד כל דבר שקשור לנושא, בין אם זה שיחות, מסמכים או כל דבר אחר.

אני חושב שפנייה לעיתונות (מייל אדום של YNET או משהו) יעזור לך בסיפור.

שיהיה בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...