Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי הגדלתי קצת את התקציב לאזור ה 45K ואני ממש מתלבט בין אלטו לסיריון מבחינת מפרט פנימי אני מעדיף את הסיריון אולם האלטו קורצת לי יותר ויזואלית,צריכת דלק,וסוזוקי.השאלה העיקרית שלי היא האם אלטו מסוגלת לסחוב עם 4 אנשים נסיעה לירושלים עם מזגן או שהיא מתחילה לשבוק חיים ובכללי איזה רכב יותר טוב אובראול?

אני מתחיל ללמוד השנה והדגש העיקרי שלי הוא על חסכון המרחק ללימודים מאוד קצר ואני לא רואה את עצמי עושה יותר מדי נסיעות בין עירוניות,תודה רבה לכל העוזרים.

פורסם

כל רכב יכול לסחוב ארבעה מבוגרים ירושלים, אין עם זה בעיה. זה לא שהרכב יעצור לך בשער הגיא ויפסיק לנסוע. כל רכב יעלה, השאלה היא באיזו מהירות.

כרכב, הסיריון היא מכונית טובה יותר. אין מה להשוות, האלטו זה פחנוע שמיועד לשוק ההודי. הסיריון מרגישה הרבה יותר מכונית, יש לה מנוע יותר חזק, היא מרווחת יותר. אלטו זה רכב לאנשים שמה שמעניין אותם זה שהרכב יהיה זול וחסכוני בדלק. בטיחות? ביצועים? יכולת האצה? עזוב, נו, זה למפונקים שרק מחפשים פוזות. אבל למה לעצור באלטו? תקנה קורקינט ממונע, הכי טוב. וגם יותר זול, כי אין טסט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יצא לי לנהוג כחודש על סוזוקי אלטו 2013 גיר ידני ,צפוף מאוד ,נוחות על הפנים ,יחסית חלשה ומעל 100 קמ"ש הרכב ממש לא יציב.

מבחינת רכב "מיני" הייתי הולך על ניסן מיקרה.

פורסם

קונטוסו - איך אתה יכול להשוות רכב שעולה 70K (אלטו) לרכב שעולה למעלה מ-100K (מיקרה)? הסוזוקי המקבילה למיקרה מבחינת ממדים, כח ומחיר היא הסויפט, או, לכל הפחות, הספלאש. גם אם תיקח את הידניות תקבל פרופורציה די דומה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במקרה בדקתי את הנושא בימים האחרונים, כולל ביקור בכמה סוכנויות רכב הבוקר. המיקרה עולה את הסכום שציינת אם אתה רוכש אותה כיד שניה מליסינג (0 ק"מ). במחיר דומה (86 אש"ח) תוכל לקבל את הספלאש בסוכנות עם 0 ק"מ ו-00 ידיים קודמות.

ומעבר לכך - אמנם ציינתי את המחיר כפרמטר בולט אבל צריך להיבא בחשבון גם את מימדי הרכב, משקלו והספק ומומנט המנוע כמו שאר מרכיבי המיצוב - והמיקרה הרבה יותר קרובה לדגמים אלה כמו לשאר הסופרמיני מאשר למכוניות מיני כמו האלטו, 107 ואחיותיה או, אפילו הפיקנטו 1200.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין ספק שב-85 אש"ח מדובר בקניה מצויינת. אבל עדיין המתחרות מבית סוזוקי הן הספלאש (86 אש"ח לקהל הרחב, בלי מועדונים למיניהם) או הסויפט (92 אש"ח). בודאי לא האלטו הזעירה.

למען ההגינות אני חייב לציין שהיום הזמנתי סויפט. מקבע השתחררתי ב-1988 ואין לי אופציות לקבל הנחות "חבר" גם בעזרת חברים, כך שההתלבטות מול המיקרה בתנאים מפתים אלה נחסכה ממני . ומספר דגמים נוספים בגודל דומה שבחנתי נמכרו החל מ-99 אש"ח.

• תוכן חדש...