Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת השתתקה לי לפני מספר ימים. :roll::sad::roll:

עד כמה שזכור לי, תחילה השתתק הרדיו ואח"כ גם לא הייתה דיבורית (ואולי ביחד), וכך גם בDVD וכיו"ב.

המערכת נדלקת כרגיל וניתן לעבור בין כל התפריטים למיניהם.

בדקתי את החוטים לרמקולים ואין שום נתק.

ניסיתי ללחוץ על מתג ההשתקה, להגביר עד הסוף, להנמיך, וכו' וכו' - אך ללא שום תגובה שהיא!

חשבתי שאולי שיניתי או השתנה משהו בהגדרות ולא מצאתי משהו מיוחד (למרות שאציין כי איני מבין גדול במערכת - לדוגמא, איני מבין אם למרות שיש במערכת גם אופציית ניווט, מעולם לא הבנתי אם אפשר איכשהו להפעיל אותו. כ"כ, לאחר ניתוק מבר לפני מספר חודשים ועד היום - מצלמת הרוורס שלי מראה תמונה הפוכה של ימין/שמאל).

קשה, קשה בלי רדיו ובמיוחד בפקקים של הבוקר.

אציין גם שאין לי את הקוד של המערכת כי הרכב נקנה מאשת הבעלים שנפטר (ובמידה ולימישהו יש רעיון איך אוכל למצוא את הקוד כדי לעשות עדכון למערכת זה יהיה נהדר).

יודע שביקשתי מספר דברים, אך אשמח אם - לכל הפחות - יהיה למישהו רעיון איך אוכל לשמוע במערכת השמע...

אודה לסיועכם, לילה טוב ותודה מראש.

פורסם

נשמע כמו קצר בגוף הרכב תבדוק עם מנורת ביקורת את החוטים של הרמקולים שאין מינוס אם לא תקפוץ אלי לבדיקה.

נערכה לי החתימה כי זילזלתי בכללי הפורום.

פורסם
נשמע כמו קצר בגוף הרכב תבדוק עם מנורת ביקורת את החוטים של הרמקולים שאין מינוס אם לא תקפוץ אלי לבדיקה.

הי moraudio.

ראשית, תודה על המענה. די התייאשתי מכך שלאף אחד אין מושג או שחלילה לא רוצים לעזור.

שנית - האם אתה מתכוון שאבדוק עם מד מתח/נורית את החיבורים של הרמקולים בתא המטען/במערכת עצמה (ואגב, איך מזהים ברמקולים מינוס?). אני מניח שלא התכוונת להארקות. לא כ"כ הבנתי למה כיוונת שאבדוק (צילום דמי יעזור לי...).

מלבד אלו ובהמשך להצעתך, איפה אתה גר/נמצא?

יום טוב, זוהר.

פורסם

אולי למישהו יש רעיון-

בספר המערכת מצויינות תקלות אפשריות:

חיבור לקוי של חוטי הרמקולים, לחיצה על השתקה זמנית, או חוסר כיוונון נכון של הרמקולים לחלק הקדמי/אחורי.

כלל הדברים הללו נבדקו ואין תקלה באף אחד מהם.

הדבר החריג היחיד שהיה הוא ניתוק המצבר לפני חצי שנה, אך ללא השפעה לעניין פעולת מערכת השמע...

יש סיכוי שמישהו יכול לעזור בעניין? אולי חבר? חבר של חבר???

פורסם

יש סיכוי לעזרה בעניין?

למישהו יש רעיון על מערכת שלפתע משתתקת (כל מערכת שהיא, לאו ווקא קנווד) - ואין ווליום למרות שהיא מתפקדת לגמרי ומזהה בלוטוס, רדיו, וידאו וכיו״ב

אשמח לרעיונות מכם לפתרונות אפשריים...

פורסם

היי

האם אתה יכול לפרק את הרדיו ? אם כן

יש קונקטור מאחורי הרדיו עם מתחים וחיבור לרמקולים.

תחבר מד מתח או מנורת ביקורת לחוט פלוס .

ותתחיל לבדוק את כל החוטים שהולכים לכיוון הרמקולים.

אם מצאת מינוס על אחד החוטים ,תפרק את הרמקול ותשחרר את החוט שנוגע בבודי של הרכב.

אם אתה לא יכול לך למתקין (בדיקה ע"י מתקין 15 דקות תלוי ברכב)

בהצלחה

• תוכן חדש...