Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם מחר אני נוסע לקנות רכב שנמצא בחיפה,ואני מעוניין לבדוק את הרכב במכון לפני הקניה,אני לא מכיר את חיפה ואת המכונים שיש שם,לכן אני מבקש המלצה למכון בדיקה אמין ומקצועי באיזור.

תודה מראש,מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

איזה רכב?

תזהר מסוחרים בחיפה יש לא מאט בדרך כלל סוחר ינסה למשוך אותך לטכנו טסט שנימצא בנשר לפני שאתה הולך לבזבז כסף על בדיקה תבדוק תעודת זהות של המוכר ותשווה למה שמופיע ברישיון של הרכב תבדוק גם יד לדוגמא אם אומרים לך שהרכב יד ראשונה ברישיון רכב יהיה כתוב בעלים קודמים 0 רכב יד שלישית בעלים קודמים 02.

יש מכון בדיקה אמין אם אני זוכר נכון זה מ.מ.מ בכניסה מצומת וולקן.

יש אזהרה על סוכר רכב פה באתר אורן ממן ואח שלו מאיר ממן יש פה תמונה שלו.

https://www.facebook.com/people/אורן-ממן/100002307902981

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=285447

קיה קארנס 2008 בנזין ופונטו ספייס 2005

פורסם
איזה רכב?

תזהר מסוחרים בחיפה יש לא מאט בדרך כלל סוחר ינסה למשוך אותך לטכנו טסט שנימצא בנשר quote]

לא ידוע לי על טכנו טסט בנשר- הוא דווקא קיים ליד מוסך /סוכנות פיאט בשד' ההסתדרות.

בנשר יש את טסט קאר,שהוא מכון רישוי ובדיקה.

אכן,הטוב ביותר הוא מ.מ.מ,שם יודעים להסתכל לסוחרים היטב בלבן של העיניים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קודם כל תודה על התגובות ועל הדאגה! אני לא קונה מסוחר ( חוק בל יעבור אצלי!) המוכר פרטי לחלוטין.

אכן אני יאמת בעלות ע״י ת.ז. זה משהו שאני עושה תמיד, וגם בנושא הידיים של הרכב , מכיר את הטריק לשמחתי.

הרכב הוא סיטרואן c4 vts 2006 לצורך העיניין נראה אקזמפלר שמור במיוחד עם קילומטראז נמוך ויד נמוכה שמטופלת רק בחברה.

השאלה היית נטו בגלל שאני מירושלים ואני לא מכיר בכלל את חיפה ולא רוצה להיכנס למכון שיעשה דיאגנוזסטיקה לא נכונה.

מחפש נטו מקצועיות ואמינות, בכל מחיר.

ככל הנראה לפי התגובות אלך ל-מ.מ.מ שדובר עליו פה ואעדכן!

אם למישהו יש משהו נוסף להגיד או להמליץ על מכון כזה ואחר אשמח מאוד!

תודה, מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

בתיא בחשבון ש-מ.מ.מ. נמצא מחוץ לחיפה. אמנם לא רחוק מאד, אבל הבא זאת בחשבון, בעיקר אם אתה מגיע מהאורים המערביים של העיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם היא מטופלת רק בחברה - לפני הכניסה לבדיקה עדיף לעבור אצל המוסך המטפל ולראות את ההיסטוריה.

• תוכן חדש...