Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חבר אשר ברשותו הרכב הנ"ל(אבזור נמוך) ביקש ממני לבצע שדרוג של השמע ברכב(הוספת זוג רמקולים בדלתות האחוריות או לחלופין על המגש)

בכל מקרה הצרה היא שאני לא יודע אם ישנה צמה אשר ממתינה בדלתות ומחוברת לHU.

משיטוטים בWEB לא מצאתי תשובה חד משמעית(וגם לא בביתנו הקט)

שאלה אחרונה(מבטיח)-על איזה רמקולים הייתם ממליצים לחבר לHU המקורי (במידה וניתן)

החבר לא אודיופיל ולא מחפש להרעיד את השכונה.

תודה לעוזרים,

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

בקשר לחיווט אני לא יודע.

בקשר לרמקולים - 9*6 זאת כמובן האופציה העדיפה. ייתכן יותר עוצמה ובאס.

אני התקנתי לאחרונה אצלי ברכב 6.5" אחוריים של סרווין וגה דגם HED65 בעקבות המלצה שראיתי כאן בפורום.

מחירם 300 ש"ח ולא רעים בכלל. אז אם הוא הולך על 6.5 בדלת שיילך על הסרווין אם 9*6 אז לא חסרים דגמים טובים.

פורסם

בוודאות אין חיווט לרמקולים בדלתות אחוריים. בנוסף עם אתה מחליט להוסיף חיווט לקונקטורים מקוריים אז אתה חייב לקודד את המחשב (רדיו עצמו) בשביל להפעיל אותם. בvw בדגמים נמוכים עם לא מתוכנן להיות רמקולים מאחורה אז גם חיווט לא יהיה, הם חוסכים כך בחוטים. זאת בכלל לא בעיה להוסיף רמקולים פשוט דאלה כמה זה יעלה.

פורסם

אתה רציני?!

גם אם אני מוסיף את החיווט ישירות לHU אני צריך לגשת לממלכת הגנבים ולבקש מהם פתיחה של הרמקולים בHU?!

אין גבול לחוצפה.:evil:

תומר

פורסם

זה לא משהו מסובך ואפשר לא לגשת לסוכנות כי נראה לי זה יעלה איזה 150-250 שקל(אבל אני לא יודע בוודאות). אני מאמין יש בפורום אנשים שיכולים לעזור לך עם קידוד.

פורסם

אז ככה

לצערי נתקלתי באותה בעיה בדיוק

ברשותי סיאט איביזה החדשה (2013)

רמת גימור הבסיסית ביותר

מכיוון שזאת אותה גיברת בשינוי אדרת

(איביזה ופולו)

אני סבור ביותר להניח שתיתקל בבעיה דומה לשלי

אין חיווט לדלתות האחוריות וסיפור מהתחת להרכיב שם רמקולים

לאחר נסיון כושל והתייעצות עם מתקין מומחה ומנוסה

החלטתי לנתב את מעצמי לכיון המגש האחורי

לגבי עניין פתיחת הHu אני כמעט בטוח שאין בעיה

חפש אופציה זו בהגדרות העבר את העוצמה לרמקולים

מאחורה אם יש שקט סימן חיובי שיהיה בהצלחה

( דרך אגב אני גר ברעננה ומחר אני חוזר לעבוד על כך הינך מוזמן להיצטרף אלי )

פורסם

במידה ואין חיווט איך תתחבר אל המחבר בHU?

לפי הבירורים שעשיתי אין יכולת לבצע פתיחה של הHU לרמקולים נוספים ללא ציוד ייעודי.

תומר

פורסם

טוב חברים !!!

ממש לא קשה באמת אין חוטים צריך רק לדעת לפרק חובה לשים גם הגבהות לאיטום של הדלת והכל בסדר. אם 6X9 נמצאים על הפרק אז ברור כי הסאונד יהיה טוב יותר וגם הרבה יותר באס. בכיף.

נערכה לי החתימה כי זילזלתי בכללי הפורום.

• תוכן חדש...