Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קיבלתי את התפקידים הבאים (תפקידים לפי מא"ה)

• המערך הטכני בחיל האוויר
  • המערך הטכני בחיל החימוש
  • תיאום וקישור למערכת הבטחון
  • רכז לוגיסטיקה

• חייל בחיל האוויר
  • שירות חובה במשטרת ישראל (שח"ם)
  • שירות בתי הסוהר (שב"ס)
  • שיטור צבאי

בעיקרון אני נאלץ לבחור מכיוון שנפלתי במיונים למודיעין ולחיל אויר שהיו לי ואני מחפש תפקיד שאני לא אסבול בו (או כמה שפחות).

יש לי מספר שאלות אליכם:

1) בעיקרון צריך לדרג כאן מ1-5 את התפקידים. שב"ס,מ"צ ומשטרת ישראל,חיש חימוש,טכני חיל אויר אני ממלא 1 למה שמעתי רק שאנשים רוצים לברוח מזה. יש סיבה שאולי אני טועה בכך? מה עושים בכל אחד מהם?

2) מישהו יודע פחות או יותר מה עושים בכל תפקיד? (בתיאום וקישור/לוגיסטיקה/חייל ח"א) מה הם תנאי השירות הכי טובים לדעתו (יציאות וכו..')? בינתיים הבנתי שהתיאום וקישור זה משהו ביו"ש ככה שבטח תקועים איפה שהוא.

תודה רבה זה מאוד חשוב לי

יש לי עוד 4 ימים למלא את זה (בעיקרון שכחתי שמיליתי את זה לפני כמה חודשים שאפשר עדיין לשנות, לא באמת היה לי זמן להתעמק בזה אבל עזבו)

אני מיתגייס באוגוסט

מסרב לחתום:evil:

פורסם

רכז לוגיסטיקה

תיאום וקישור למערכת הבטחון

חייל בחיל האוויר

זה הסדר שתמלא ^^^

שלושת התפקידים שיסדרו לך את היציאות לפי הסדר,אל תבחר את הטכני,אני עשיתי את הטעות הזאת ועכשיו נלחם כדי לצאת משם,גם חימוש לא כמובן,שיטור צבאי ממש לא,שב"ס רק אם אתה אוהב כנ"ל משטרה.

כל אחד מהתפקידים באשר הם לא מבטיח שתשרת קרוב לבית,אבל אלה התפקידים עם הכי הרבה סיכוי במידה ואתה גר במרכז הארץ.

בשאר התפקידים יזרקו אותך איפה שבא להם.

אם יתנו לך טכני תשאר בבית עדיף

Miata ND2

פורסם
רכז לוגיסטיקה

תיאום וקישור למערכת הבטחון

חייל בחיל האוויר

זה הסדר שתמלא ^^^

שלושת התפקידים שיסדרו לך את היציאות לפי הסדר,אל תבחר את הטכני,אני עשיתי את הטעות הזאת ועכשיו נלחם כדי לצאת משם,גם חימוש לא כמובן,שיטור צבאי ממש לא,שב"ס רק אם אתה אוהב כנ"ל משטרה.

כל אחד מהתפקידים באשר הם לא מבטיח שתשרת קרוב לבית,אבל אלה התפקידים עם הכי הרבה סיכוי במידה ואתה גר במרכז הארץ.

בשאר התפקידים יזרקו אותך איפה שבא להם.

אם יתנו לך טכני תשאר בבית עדיף

וואלה תודה על היעוד

רק מה זה רכז לוגיסטיקה? סוג של אפסנאות? התיאום וקישור זה שם מפוצץ מידי.

יש לך מידע על שלושת התפקידים האלה

בכל מקרה עד כמה שהתפקידים האלה זוטרים דווקא חשוב לי שכמה שיותר הוא יהיה מעניין

פורסם

את האמת, התפקידים פה לא משהו.

טכני בחייל האוויר זה טחינה. לא שמעתי על מישהו שמרוצה מזה.

חימוש? אללה איסטר. לא משהו מכל חימושניק שאני מדבר איתו.

רכז לוגיסטיקה נשמע לי די כאב ראש ומשעמם.

חייל בחיל האוויר? יכול להיות שסתם תהיה איזה עובד כללי ואז יהיו לך יציאות טובות, גם זה בסימן שאלה.

שח"ם זה תלוי, יש כאלו שאוהבים.

שב"ס לא יודע.

שיטור צבאי? אם בא לך שכל החיילים ישנאו אותך - לך על זה.

תיאום וקישור למערכת הבטחון נשמע הכי נורמלי מבין כולם.

בכל מקרה אל תצפה פה ליציאות של יומיות ושבת פעם בחצי שנה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לוגיסטיקה?שם יפה לאפסנאי.

ממה שהביאו לך :

חימוש ומשטרה צבאית המקומות הכי גרועים שאתה יכול למצוא את עצמך בהם.

חימוש - אני מקווה שמובן למה

מ"צ - כנ"ל + חרא יציאות (הם היחידים שעושים 11-3 בקירייה)

אם אתה רוצה יציאות טובות לך לשח"ם , עובדים במשמרות של 8-12 שעות השירות קייטנה (אתה עובד במוקד 101 או בסיור לא יותר מזה) - זהז במידה ואתה רוצה להקטין ראש ולהיות קרוב לבית.

שב"ס - אי לא יודע אם זה כלא 6/4 או בתי סוהר רגילים , במידה ומדובר בכלא צבאי תתרחק התאים שלהם יותר גרועים משל הכלואים.

טכנאי חיל אויר - הבסיס הרבה יותר נחמד אבל יציאות 11-3 , ואתה תטחן בתור צעיר .

ולוגיסטיקה זה שם מאוד נחמד לאפסנאי (לרוב בגדוד ) .

תלוי מאוד לאן אתה מכוון , השפעה גדולה (להגיע לגדוד בתור תומך לחימה) או קלב שמקטין ראש.

קח בחשבון שבסופו של דבר תקבל את התפקיד לפי צורכי צבא ולא לפי המנילה

בהצלחה

פורסם

חח צעיר

הכל על הפנים, אחד אחד.

שח"ם ושב"ס זה מצוין.

בשב"ס מדובר על אסירים בטחוניים, יש אחלה אוכל ואחלה תנאים. היציאות הן במתכונת של 24 שעות שם 48 בבית. יש שבועות שאתה 2 יממות שם ו4 יממות בבית וכו'.

שח"ם גם מצוין. קרוב לבית ויכול להיות מעניין.

בשניהם אפשרויות לא רעות להמשך בקבע.

כל שאר התפקידים פה פשוט על הפנים... או שתהיה ג'ובניק מת, או נטחן באיזה גדוד. משעמם בטוח יהיה, ויש לך 3 שנים להתקע שם.

Honda civic EJ6

פורסם

• המערך הטכני בחיל האוויר מדובר באיש צוות אוויר/קרקע, תפקיד טכני כמו מכונאי/חשמלאי רק של מטוסים וציוד נלווה.
  • המערך הטכני בחיל החימוש יש צורך להסביר מה זה חימושניק? מכונאי של כל דבר אפשרי. בקיצור - טחינה.
  • תיאום וקישור למערכת הבטחון ככל הנראה מדובר במת"ק - מנהלת התיאום והקישור באיו"ש ועזה.
  • רכז לוגיסטיקה שם מפוצץ למחסנאי.

• חייל בחיל האוויר
  • שירות חובה במשטרת ישראל (שח"ם) שירות מעניין מאוד, בעיקר במגזר הסיור.
  • שירות בתי הסוהר (שב"ס)
  • שיטור צבאי תתרחק כמו מאש!

בעיקרון אני נאלץ לבחור מכיוון שנפלתי במיונים למודיעין ולחיל אויר שהיו לי ואני מחפש תפקיד שאני לא אסבול בו (או כמה שפחות).

אני השתחררתי לפני כחודשיים וחצי, ואני מכיר המון תפקידים בצה"ל.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

חוויות מהמערך הטכני בחיל האוויר:

ללא ספק שירות מעניין ותורם (לרוב,יש תמיד גם פקידים..לבעייתיים נותנים להיות בתפקידים לא תורמים..תלוי בך).

תתעסק הרבה במכונאות ובלהכין מטוסים לטיסה...די מספק להכין ולחמש מטוס ושעתיים אח"כ לשמוע על המבצע בחדשות.

אני הייתי במקום עם חומר אנושי טוב אבל הרוב זה לא ככה..יחסית לצבא במערך הטכני החומר האנושי סביר-..מעורב עם חומר אנושי טוב ולא טוב.

חסרונות:

יציאות (שבת ל2-3-4 או 11-3)

הרבה תורנויות

לכלוך ותאכלס עבודה קשה וארוכה

משמעת גבוהה.

אם זה לא מספיק מפורט אתה מוזמן לשאול עוד

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

כיום חייל במערך הטכני של חיל האויר, משרת בבסיס תל נוף בתחום המסוקים, אם תרצה מידע נוסף אתה מוזמן לשלוח הודעה.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם
כיום חייל במערך הטכני של חיל האויר, משרת בבסיס תל נוף בתחום המסוקים, אם תרצה מידע נוסף אתה מוזמן לשלוח הודעה.

אני שולח לך

בכל מקרה למישהו יש מידע כאן על המערך הטכני אשמח לתשובה

פורסם

בתפקיד "חייל בחיל האוויר", יש כמה תפקידים מאוד מאוד מאוד מעניינים ומסווגים שאפשר להגיע אליהם.

חלקם ביחידות עם מורקים מאוד מרשימים שהשתיקה יפה להם.

אם הנתונים שלך גבוהים (קב"א 53+ ודפ"ר נורמאלי) הייתי ממליץ לך בחום ללכת על התפקיד הזה.

אומנם זו לקיחת סיכון, אבל הרווח יכול להיות עצום.

לשיקולך.

פורסם

אענה על מה שאני מכיר/ יודע/ מנסיונם של חברים קרובים וסיפוריהם.

[*]המערך הטכני בחיל האוויר- הצד הטכני של אחזקת מסוקים (יותר עבודה) או מטוסים (פחות עבודה יחסית למסוקים), כל החברים שהכרתי וששירתו במערכים הטכניים של חי"א אהבו את זה, אבל שלא תצפה לחיים קלים- משמעת גבוהה, יש לפעמים חומר אנושי לא משהו, ולפעמים סוגרים שם אפילו 2 שבתות ברצף- בעיקר בתקופות של כוננות.

[*]המערך הטכני בחיל החימוש

[*]תיאום וקישור למערכת הבטחון - תלוי במה מדובר בדיוק. חבר שלי היה בזה, ופה כבר מדובר ברמת סיווג גבוהה (ממה שהצלחתי לחלץ על תפקידו- זה כנראה קשור לזרועות הביטחון השונות), אבל אל תתפוס אותי במילה, כי רב הנסתר על הגלוי במקרה של חבר שלי.

לגבי מה שיש בשטחים עם הערבים, אם אני לא טועה- זה תיאום וקישור אזרחי.

[*]רכז לוגיסטיקה

[*]חייל בחיל האוויר

[*]שירות חובה במשטרת ישראל (שח"ם)- תלוי מאוד. ויש שם הרבה מאוד תחומים. החל מסיור, דרך מג"ב, תפקידי מנהלה, המחלקה לזיהוי פלילי ועד להשד יודע מה כבר יש להם, ויש הרבה.

[*]שירות בתי הסוהר (שב"ס)

[*]שיטור צבאי- לא הייתי ממליץ בגלל הסיכון להידפק, אבל גם במ"צ יש תפקידים מעניינים כדוגמת פעילויות בתחום אמל"ח, סמים ועוד.

תשובותיי באדום. בהצלחה!

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...