Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הן מתומחרות בהפרש די קטן בינהן -

לדוגמא , לה סייבר מודל 2001 במחיר ממוצע של 25 אל"ש

לעומת לה קרוס מודל 2006 במחיר ממוצע של 35 אל"ש.

בעלי הלה סייבר מבקשים מחיר די גבוה ביחס למחירון

כשרוב בעלי הלה קרוס מבקשים מחיר נמוך משמעותית מהמחירון.

לי אישית מחירון אינו משחק תפקיד מרכזי, אך לאור הממצא שציינתי

רציתי לשאול האם ישנם הבדלים מהותיים לכאן או לשם בין שני הדגמים?

מי עדיפה מבינהן?

Gn'f'R

פורסם

שום הבדל, זה אותו מנוע (או אולי בהבדלים זניחים) ואותו גיר (שוב אולי הבדלים זניחים), הלה-קרוס פשוט יותר חדש זה הכל. במחירים של היום, עם כל הכבוד ללה-סייבר (ויש לי כבוד!) לא הייתי משלם בחיים על שנת 2001 יותר מ 10K ש"ח. באמת נו, אם אנשים חיים בסרט שהם יקבלו 25K אז זו בעיה שלהם. אמריקאיות נמכרים הרבה מתחת למחיר מחירון, נקודה. מי שלא משלים עם זה כנראה יצטרך להשאר עם הרכב עד שהוא ימות. יש מצב שזה מה שיקרה אצלי, אימפלה 2005, בפועל לא שווה בכסף יותר מ 22-23K, לא יודע אם אני אי פעם אמכור אותה...

היתרון הכמעט יחיד שיש ללה-סייבר זה שהיא גדולה יותר ויש לה אופציה ל 6 מקומות (ספסל באמצע כמו האימפלה שלי), אם אתה מתלבט אני מניח שאתה לא צריך אז עזוב, אין שום הבדל. דרך אגב יש גם לה-קרוס עם ספסל באמצע אבל הן נדירות יותר.

לדעתי קח את הלה-קרוס בלי למצמץ ותהנה מרכב מעולה. חבר טוב שלי החזיק כזו 2006 עד לא מזמן למשך כמה שנים טובות, כמו רוב האמריקאיות, טפל בה כמו שצריך והיא תיסע לך שנים בלי שום בעיה.

בהצלחה!

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...