Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח לכולם

בזמן האחרון אני נאלץ להתמודד עם מכה לא קטנה שתוקפת את הגינה שלי: חתולים.

יש פה גל של חתולות בהריון, ומשום מה גורים מופיעים בלי סוף דווקא בגינה שלי, בשלל גילאים מיום אחד ועד לשבוע וחצי

לפעמים האמא בסביבה, לפעמים לא, בעיה רצינית.

ברגע זה ממש יש 2 גורים בני שבוע וקצת שמייללים בגינה שלי, ספק אם אמא שלהם תחזור. אני כבר אימצתי נטושה אחת מהגינה לפני 8 שבועות ואין לי יכולת לטפל בעוד אחת. יש למישהו רעיון מה עושים חוץ מלהוציא כל יומיים גופה של גור מהגינה שלי? ואיך מונעים הישנות של המקרים האלו?

פורסם

להתייעץ בוטרינר, כאן ובפורומים של חיות.

עקוב כמה ימים וראה אם יש אמא. אם אין באופן ודאי, חתול נוסף אתה יכול לאמץ- הבדל ההמשאבים בין גידול אחד לשניים הוא זעום.

אם גורים נטושים קטנים מדי להאכלה וימותו ברעב- חסוך מהם מוות ביסורים וקח לוטרינר שיקצר הסבל.

גורים עם אמא- אני מאכיל אותם או את האמא, אך ודאי בטווח הארוך זה מגביר את הבעייה.

עקור וסירוס[לא עכשיו כי לא תרצה שהגורים ישאר לבד] הוא הפתרון. עלויות זולות דרך עמותות שונות או חינמיות ע"י שרות וטרינרי באזורך, כאן יש להיזהר- יש עיריות שפשוט הורגות.

לכן, כשתתיעץ בפורומים, ציין מקום מגוריך. קרא גם עצות שניתנו לי בשרשור החתולים בביוב.

פורסם

לי בבית יש בעיה של חתולים דווקא מהגג. אני גר בקומה שניה מתוך שתיים, כך שגג הבניין הוא הגג שלי. יש לנו קיר משופע שיורד מהגג ועד לקומה 1-. החתולים אוהבים להיות על הגג שלי. פעם אחת ניקיתי את כל ערימות החול שהיה על הגג שלי, והם הלכו לתקופה קצרה.

הם חזרו, והם פשוט מטרידים: טרפו לי כבר שישה זוגות ציפורים, מחרבנים לי במרפסת, ומייללים בלי הפסקה. אין לי לב להכות/להרוג. אני רק רוצה שהם ילכו מהגג שלי. מה לעשות?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

עדכון- הבעיה המיידית נפתרה- אחרי שהסתובבתי ליד הבתים של כל השכנים ב 2 בלילה כמו איזה גנב (וכנראה צולמתי במצלמת הדלת של אחד השכנים- זה הולך להיות מביך) מצאתי את האמא, החזרתי אליה את הגורים, היא ליקקה אותם מיד. האמא בעצמה פצפונת, כנראה היא שכחה מאיפה היא הזיזה את הגורים (היו איתה עוד 2)

אבל הבעיה הגדולה יותר עוד נשארת- איך אני מונע גל של המלטות והזזות גורים לגינה שלי?

ביררתי, והעמותה או השירות הזול ביותר יעלה לי 170 שקלים לעיקור.

כפול 9 חתולות עם 2-3 גורות (לא כולל זכרים) כל אחת= מעל 2000 שקל שממש אין לי.

אני בראש וראשונה אלך לדבר עם השכנים הלא אחראיים שמאכילים בלי לטפל כראוי וסתם מגדילים את פיצוץ האוכלוסין של חתולים באיזור.

• תוכן חדש...