Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

אני צריך עזרה לגבי קניית רכב ראשון בטווח מחירים של לא יותר מ 25K

הדרישות שלי קצת מוזרות ואולי לא ריאליות אבל אפשר להתקרב..

אופציה ראשונה זה גולף MK4 מנוע 1.8 ( לא ידעתי שיש כזה בכלל :o ) עם 125 כ"ס

עוד אופציה מעניית שראיתי זה Hyundai Cupe מודל 98

או שוב לחזור לגולף MK4 ושלל דגמיה

עכשיו רציתי לשאול כמה דברים..

איך הרכבים מבחינת אחזקה דלק ובטיחות

ואם יש רכבים אחרים שהייתם ממליצים לצעיר בטווח מחירים הזה משהו שאפשר לחיות איתו בשלום..

תודה מראש לכולם :)

פורסם

אני מעריך שביטוח לגולף לבחור צעיר יעלה לא מאט,שווה מחר לבדוק,הרכב עצמו גם לא הכי זול לאחזקה.

היונדאי קופה לא חדשה,ולדעתי למצוא שמורה תהיה משימה לא פשוטה.

למה לא לקנות רכב הרבה יותר צעיר מהגולף ובטח מהיונדאי עם עלות אחזקה יותר נורמליות?

אתה מחפש רק משפחתית או גם סופר מיני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה אתה מחפש?

כוח?

איכות?

יש רכבים מעניים בתקציב שלך,למשל הפיגו 206XS,

אם תיתן יותר מידי מה אתה מחפש אפשר יהיה להמליץ לך.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז לדעתי הרכב יכול להתאים לך,יש לו מגוון של שיפורים קוסמטים כך שתוכל להתאים אותו איך שאתה רוצה.

פורסם

אני לא מת על ה306 זה לא הסגנון שלי אני מחפש משהו שנראה קצת יותר טוב ביצועים יותר בנוניים אפילו

פורסם

נאמר כאן 206 ולא 306.

ה206 נמכרה עם מנוע 1.6 של 110 כ"ס, בשילוב עם גיר ידני ורכב קטן זה יניב ביצועים מצוינים יחסית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...