Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

בימים אלה אני בתהליך מעבר דירה , מצאתי דירה ממש חמודה ובמרחק של כמה מאות מטרים מהדירה הנוכחית שלי.

מכיוון שהמרחק הוא לא רציני והסכום אותו דורשים מובילים כן רציני אני רוצה לבצע את ההובלה בעצמי (עם כמה חברים).

ארגזים ושטויות קטנות זו לא בעיה..סיבובים עם המכוניות כמה שצריך.

הבעיה היא המקרר והמכונת כביסה.

האם ניתן לשים אותם על גב הרכב (בשימוש עם גגון וסרט קשירה חזק) ולנסוע בתוך העיר ללא חשש מהמשטרה?

האם זה בכל אפשרי לנסוע עם כמה עשרות קילו על גב הרכב?

אודה להארות והערות!

פורסם

לפני מספר שנים גם אני עברתי דירה במרחק נסיעה קצר, העברתי הכל לבד. למעט מספר דברים גדולים כגון מה שתיארת מקרר ומכונת כביסה.

הזמנתי את אחד ממובילי "הטנדר" למינהם עלה גרושים באופן יחסי וגם המקרר הובל בעמידה כמו שצריך ולא בשכיבה, מישהו אחר סחב אותו במדרגות מקומה רביעית, לא העמסתי דברים על הרכב בצורה לא בטיחותית ולא בטוחה לא לרכב ולא למקרר, היה שווה.

פורסם

מעולם לא ראיתי מישהו סוחב מקרר או מכונת כביסה על גג המכונית. אם אינני טועה ישנה גם מגבלה של משקל שאפשר להעמיס על הגג.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לדעתי תתחיל לארוז את הדברים,

מה שאתה יכול תיקח ברכבך,

ובינתיים תחפש תוך כדי חבר או מישהו מהרחוב שמוכן שתעמיסו דברים בטנדר/ברלינגו/קנגו וכו' תמורת כמה מאות שקלים.

בהצלחה!

פורסם

אם תצליח להרים מכונת כביסה (רק מי שהעביר דירה בעצמו יודע שבתחתית מכונת כביסה יש בלוקים כדי לשמור עליה שלא תזוז) ומקרר על גג הרכב- אני מממן לך מוביל בפעם הבאה שתעבור דירה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מבחינת משקל אין בעיה לגג הרכב (אם הגגון נורמלי), אבל 99.9 אחוז שהמקרר ו/או מכונת הכביסה יישרטו, האוטו יינזק וכיו"ב.

בנוסף , יש סיכוי לא רע שתדפוק את הגב עם הרמת המשא אל הגג.

בקיצור - חפש חבר עם נגרר ו/או שלם כמה לירות לבעלי הטנדרים של ההובלות.

על איזה איזור מדובר?

פורסם

מחזק את שאר המגיבים. נזק (שריטות, אולי גם שקעים) לגג הרכב ולמוצר כמעט בלתי נמנע.

השכרת קנגו/ברלינגו/דובלו תחסוך לך הרבה כאב ראש.

פורסם

ברכבים פרטיים שאני מכיר יש מגבלה של מקסימום 50 ק"ג לגג הרכב.

מכונת כביסה קטנה - גבולי.

מקרר - לדעתי עובר את זה בהרבה.

ובכל מקרה אין מצב שאתה מאבטח את זה באופן שלא יעוף קדימה בבלימה חזקה (ואתה לא יכול לדעת מתי תזדקק לכזו)

אם זה כמה מאות מטרים למה לא להוביל את זה ברגל עם פלאטה כזו עם גלגלים?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

50 ק"ג אני לוקח על גג בד של מיאטה... :roll:

מה שאתה רואה בתמונה היה הבסיס להעמסה. בדוק כמה שוקלת פלטת גבס 3 מ' וכמה פלטת OSB 18 מ"מ... על זה התווספו לא מעט קורות עץ 15X5.

לא שווה לשכור רכב בשביל זה. מוביל חאפר ייקח פחות וגם יוביל את המקרר בעמידה (עדיף).

loaded.jpg

פורסם

תודה על ההערות!

אני בקרית מוצקין - למי שמכיר כרגע אני גר בתחילת רחוב החשמונאים פינת שדרות וייצמן ועברתי לתחילת רחוב קדיש לוז ליד צומת צבר.

רגלי עם סקייטבורדים ודברים בסיגנון לא ממש רואה את זה קורה.

לגביי הרכב - אני מתכנן להוביל על מאזדה לנטיס 97 שכל הגג שלה קילופי צבע אז ממש לא אכפת לי משריטה או שתיים.

לעומת זאת אם המקרר ישרט קצת יכאב.

לצערי לא הצלחתי למצוא איה חאפר עם טנדר אבל אם אתם מכירים אשמח לשמוע!

פורסם

לרוב המקררים שאני מכיר יש גלגלים, אפשר להסיע אותו מדירה לדירה :-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מכונת כביסה נכנסת כמעת לכל רכב 3/5 דלתות

מקרר הובלתי עם דאלי כמה מאות מטרים ברחוב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...