Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיין מתלבט באשר למיניואן הנדרש. ככל הנראה מאזדה5, אך פתוח להצעות.

מחפש את האופציה הטובה ביותר למימוש הפוקוס בטרייד אין.

אודה בעד תובנות...

פורסם

תובנה - תמכור את הפוקוס לבד ואל תעשה טרייד אין, כי בטרייד אין תקבל עליה בערך 50-60 אחוז ממחיר המחירון.

אין טרייד אין הוגן לרכב כזה ומי שאומר לך שהוא עושה טרייד אין הוגן לרכב כזה, מערבב אותך עם מחירו של הרכב החדש. אם אין לך זמן וכוח להתעסק עם המכירה של הרכב זה משהו אחר, אבל זה יעלה לך כסף.

 

תובנה שנייה - מאזדה 5 הוא לא רכב משתלם במיוחד. יש קניות טובות יותר כמשומשות, במיוחד לאור מחירו הגבוה של הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נו, אל תשאיר אותי ככה.

אני עם ילד רביעי עוד שניה. זקוק לרכב 7 מקומות.

נוסע בעיקר בין-עירוני. כ 15 א' בשנה.

פורסם

אין לי הרבה במזומן, יש לי גג 15-20,

אבל חשבתי לקחת בתשלומים חודשים של 1,000 שח עוד 24-30 [בגלל זה חשבתי לקנות לא מפרטי].

זה יוצא נניח מינימום 30 על הפוקוס, ועוד 15 מזומן, ועוד 30 בתשלומים - 75 א' ש"ח

פורסם

אז אתה בבעיה כפולה ומכופלת.

גם בגלל בעיית הטרייד אין וגם בגלל שבחברות הליסינג/טרייד אין הגדולות אין כמעט מה להציע לך. מאזדה 5 מתחילה שם בסביבות ה-80 אלף ש"ח וזה לרכבים הפחות טובים. אולי סיטרואן C4 פיקאסו תצליח למצוא, אם זה רלוונטי לך ואתה לא מה-fan boys של מאזדה/פורד.

 

אני חוזר על הצעתי המקורית - תמכור לבד ותקנה לבד. אם תיגש לטרייד אינים של היבואנים או לחברות הליסינג תתקל בתחתית ההיצע ובסוף תצא קרח מכאן ומכאן - גם בעלות ההמרה וגם באיכות הרכב שתקבל. את התשלומים תעשה במימון בנקאי ולא דרך חברת הליסינג.

בתקציב הזה ובנסועה כזאת הייתי מנסה לחפש סיטרואן C4 פיקאסו כמה שיותר יפה. אולי בלובינסקי טרייד תמצא משהו נורמלי בתקציב שלך שנכנס לטרייד אין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

×
×
  • תוכן חדש...