Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רועי - נדמה לי שאתה טועה, ומה שכתבת נכון לרשיון ביתי לאופיס, לא לחלונות.

אופל - ההפעלות אצמם נספרות, דומני שלכל רשיון יש אפשרות ל-4 הפעלות אינטרנטיות בשנה, מעבר לכך תצטרך לבצע הפעלה טלפונית. אבל זו מדיניות מימי XP או ויסטה, יתכן שכיום המדיניות השתנתה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אבל ברגע שאי מפרמט ומתקין מחדש, מבחינת ווינדאוס כאילו התקנתי במחשב נוסף.

לא בהכרח. אם זו גירסא OEM היא יודעת לזהות שהתקנה על אותו מחשב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רשיון Windows הוא למחשב בודד ולא שלושה.

אם יש מדבקה על המחשב אז בתור טכנאי אתה יכול בכיף להתקין את הגרסה המתאימה (לא חשוב מאיפה הדיסק, אבל צריך שזו תהיה גרסת הרישוי המתאימה - ריטייל ולא VL נניח).

אם כבר בוצעו באינטרנט כמה אקטיבציות של המחשב הזה אז מקסימום תאקטב במענה הטלפוני האוטומטי. מספר 1800 ישראלי אם אני זוכר נכון.

לגבי אופיס - יש מהדורות שמותר להתקין על מחשב שולחני וגם מחשב נייד של אותו אדם.

ויש גרסת Home and Student שמותר 3 מחשבים בו זמנית באותו בית. (אבל אסור שימוש לצרכים מסחריים)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כשמספרים לי שטכנאי הציע לפרמט מחשב ביתי - אני מתחיל לחשוד במיומנות שלו.

מחשב בסביבת עבודה הוא סיפור אחר ושם כמעט ואין בעיה כזו (אלא אם החברה קטנטנה והכל ב'סמוך') כי ההתקנה היא שיבוט.

רוב התקלות ניתנות לפתרון בכלים אחרים, למנוע בעיה של התקנה מחדש עם לך-תמצא-את-כל-ההתקנות של הדרייברים ותוכנות שהיו במחשב, הגדרות וכו'. כן, יש פתרונות וכלים לשמירת חלק מהדברים האלו, אבל הם לא הוזכרו ע"י פותח השרשור.

שהלקוח יעשה חשבון של עלות פתרון הבעיות ללא פירמוט מול הזמן שיושקע בהתקנות מחדש ושחזורים לאחר מכן.

אני מציע לך לפנות למיקרוסופט ישראל לבירור הסוגיה. ולעדכן אותנו, מעניין לדעת.

לדעתי אתה לא אמור להיות פקח ולבקש לראות חשבונית רכישה, ולא עניינך מהיכן יש ללקוח את הסידי להתקנת חלונות.

שאל גם על מקרה כזה: יש ללקוח/ה גרסת חלונות חוקית, שהוא עשה גיבוי לעצמו. למה? הילד יכול לשרוט את הסידי היקר, ישפך עליו קפה וכו'. נותנים לך סידי כזה, שהוא גיבוי עם המפתח לאקטיבציה - האם תקין להתקין ממנו?

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
כשמספרים לי שטכנאי הציע לפרמט מחשב ביתי - אני מתחיל לחשוד במיומנות שלו.

הסר חשדות מליבך. התקנה עם דרייברים לוקחת שעתיים כולל גיבוי של כל המידע. עבודה עם פינצטה בניסיונות להסיר את כל השיער מכל הגוף וכל מיני כלים שמנקים את הרג'יסטרי וכד' לוקחים יותר זמן ומאמץ עם תוצאה מוטלת בספק. מידי שנתיים זה תהליך מאוד בריא להתקין את המחשב מחדש - הוא יעבוד הרבה יותר מהר מכל ניסיונות אופטימיזצייה עם פינצטה. זו גם הזדמנות נהדרת לעשות חושבין ולא להתקין חלק מתוכנות ה"נחוצות".

בהתקנה מחדש התמורה והמאמץ מאוד שווים את זה.

מותר לגבות דיסק התקנה של מערכת הפעלה. מותר אפילו למי שיש חשבון להוריד ממיקרוסופט קובץ ISO ולצרוב אליו את מערכת ההפעלה. כל עוד יש רישוי מתאים - מותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אבל ברגע שאי מפרמט ומתקין מחדש, מבחינת ווינדאוס כאילו התקנתי במחשב נוסף.

רועי - נדמה לי שאתה טועה, ומה שכתבת נכון לרשיון ביתי לאופיס, לא לחלונות.

אופל - ההפעלות אצמם נספרות, דומני שלכל רשיון יש אפשרות ל-4 הפעלות אינטרנטיות בשנה, מעבר לכך תצטרך לבצע הפעלה טלפונית. אבל זו מדיניות מימי XP או ויסטה, יתכן שכיום המדיניות השתנתה.

רשיון Windows הוא למחשב בודד ולא שלושה.

אם יש מדבקה על המחשב אז בתור טכנאי אתה יכול בכיף להתקין את הגרסה המתאימה (לא חשוב מאיפה הדיסק, אבל צריך שזו תהיה גרסת הרישוי המתאימה - ריטייל ולא VL נניח).

אם כבר בוצעו באינטרנט כמה אקטיבציות של המחשב הזה אז מקסימום תאקטב במענה הטלפוני האוטומטי. מספר 1800 ישראלי אם אני זוכר נכון.

לגבי אופיס - יש מהדורות שמותר להתקין על מחשב שולחני וגם מחשב נייד של אותו אדם.

ויש גרסת Home and Student שמותר 3 מחשבים בו זמנית באותו בית. (אבל אסור שימוש לצרכים מסחריים)

כמי שעבד ע"ב רשיון ארגוני ענק (צה"ל), אני יכול לומר לך ככה: יש רישיון ארגוני שמתקינים אותו על כל מחשב. האקטיבציה מתבצעת באופן טלפוני (מטעמי בטחון מידע. ניתנת לביצוע גם אינטרנטית). אין הגבלה למספר המחשבים.

כנ"ל לגבי האופיס.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

רועי - אל תשווה רשיון ארגוני לרשיונות ביתיים. גם ארגונים גדולים משלמים לא מעט תמורת רישוי התוכנה.

פות"ש מדבר על התקנות במחשבים ביתיים, הם לא שייכין לארגון ולכן מה שכתבת לא רלוונטי לגביהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לך-תמצא-את-כל-ההתקנות של הדרייברים ותוכנות שהיו במחשב, הגדרות וכו'.

התקנות של תוכנות בד"כ זה החלק הקל.

דרייברים מעט יותר מורכב,אבל גם לזה יש תוכנות קטנות שאתה מתקין אחת מהן,והוא נותן לך רשימה של איזו חומרה יש לך,לינקים לאתרים מתאימים,ולפעמים יש אפילו פרוסס אוט' שיעשה הכל בשבילך.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

רוצה להיות מקצוען?

גם להתקין דרייבים יש סדר, תלמד אותו

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
רועי - אל תשווה רשיון ארגוני לרשיונות ביתיים. גם ארגונים גדולים משלמים לא מעט תמורת רישוי התוכנה.

פות"ש מדבר על התקנות במחשבים ביתיים, הם לא שייכין לארגון ולכן מה שכתבת לא רלוונטי לגביהם.

האמור תקף על כל רישיון שמיועד להתקנה על מספר רב של מחשבים.

בכל מקרנ, לגבי סדר התקנת דרייברים, אין באמת כזה. או שיש ואני לא מכיר אותו?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

בודאי שיש

למרות שמ windows 7 זה כבר פחות קריטי.

החלק החשוב זה להתקין דבר ראשון Chipset, ואח"כ כרטיס מסך.

אלו ההנחיות של אינטל לשותפים.

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
האמור תקף על כל רישיון שמיועד להתקנה על מספר רב של מחשבים.

ולחלוטין לא רלוונטי לשאלה של פותח השרשור שדנה בלקוח פרטי/משרד קטן, שאין לו הסכם רישוי Volume License כפי שאתה מתאר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...