Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

שבוע שעבר הזמנתי מכשיר GPS מאחת החנויות פה בארץ עם אתר אינטרנט, את הרכישה ביצעתי דרך אתר אינטרנט לאחר שקראתי ביקורות טובות על החנות. המכשיר עצמו עלה 700 ש"ח+10 ש"ח למשלוח רשום עם התחייבות לזמן משלוח של עד 5 ימים.

הכל טוב ויפה וביום שלישי כבר חיכה לי הפתק בתא הדואר לבוא לאסוף את המכשיר.

היום הגעתי לסניף הדואר המקומי וביקשתי לקבל את החבילה לידי, לאחר שחתמתי על קבלת החבילה יצאתי מהדואר ומייד פתחתי את האריזה, לאחר פתיחת האריזה ישר ראיתי שמשהו לא בסדר עם הקופסא והיא נראתה לי כולה עקומה ומעוותת.

לאחר שפתחתי את הקופסא מצאתי בתוכה את המכשיר GPS עם מסך שבור וכל האביזרים מבולגנים בתוך הקופסא.

מייד הרמתי טלפון לחנות וביקשתי לדעת מה עושים? הבחור הסביר לי שאני חייב לגשת מייד לדואר ולמלא דו"ח נזק והם יחזירו את הדבר דואר אליו לחנות יחד עם הדו"ח נזק וברגע שזה יגיע אליו רק אז הוא יישלח לי אחד חדש במקום! ניסיתי להסביר לו שזה לא בסדר ומדוע אני חייב לסבול עכשיו בגלל טעות של הדואר/חנות (אני לא יודע מאיפה נגרם הנזק) ושאני זקוק למכשיר שיהיה אצלי עד יום רביעי הבא ושהמכשיר בכוונה הוזמן לצורך נסיעה לאילת של בן אדם מבוגר אשר לא מכיר טוב את הכביש, הבחור אמר שזה הנוהל ושאין מה לעשות ושאני אחכה.

בקיצור מייד חזרתי לסניף הדואר שממנו אספתי את החבילה והבחורה הפנתה אותי לסניף הדואר הראשי של העיר, לאחר שהגעתי לדואר הראשי ניגשתי למנהלת הסניף, הסברתי לה את הכל, היא נתנה לי למלא דו"ח נזק, לקחה את המכשיר וצירפה אליו הדו"ח ואמרה שתשלח בחזרה לחנות מאיפה שזה הגיעה ונתנה לי העתק של הדו"ח נזק.

אז המצב כרגע הוא כזה ששילמתי 710 ש"ח, את המכשיר אין לי ביד ונשארתי רק עם דו"ח נזק חתום ע"י הדואר.

אשמח לדעת מה עלי לעשות על מנת לקבל את המוצר עד יום רביעי הבא? האם אני יכול לבטל את העסקה כי קיבלתי מוצר פגום והחזרתי אותו לחנות? אשמח לשמוע עצות והצעות בעניין.

תודה מראש.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לקבל מכשיר תקין עד יום ד' - שכח מזה. למעשה יש רק יום עסקים אחד (ראשון), כיון ששני-שלישי הם יום הזכרון ויום העצמאות.

כיון שמדובר בעסקת מכר מרחוק ולא חלפו 14 יום אין בעיה לבצע ביטול עסקה - ביום א' צור קשר עם המוכר ובמקביל הכן גם מכתב ביטול אותו עליך לשלוח בדואר רשום.

כיון שקיבלת מוצר פגום על המוכר לזכותך זיכוי מלא. שמור היטב על דוח הנזק מהדואר, מבחינתך הוא ההוכחה לכך שקיבלת מוצר פגום.

לגבי רכישת מכשיר אחר - אם הכוונה להשתמש במכשיר בחו"ל שקול לקנות מכשיר בנתב"ג או במדינת היעד. אם לשימוש בארץ - גש לקניון הקרוב למקום מגוריך ותמצא מבחר מכשירי ניווט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן הכוונה היא לבצע ביטול עסקה ולנסוע לחנות אחרת ולרכוש את המכשיר במיידי.

תודה רבה על התגובה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...